Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря 3D видеозон в Пловдив?
Как мога да се възползвам от правото си на безплатни изследвания, ако личният ми лекар е в друг град?
Кога обикновено се усещат движенията на бебето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря 3D видеозон в Пловдив?
-
Как мога да се възползвам от правото си на безплатни изследвания, ако личният ми лекар е в друг град?
-
Кога обикновено се усещат движенията на бебето по време на бременност?
-
Кога се прави биохимичен скрининг по време на бременност?
-
Как може да се определи полът на бебето толкова рано?

да вървим и да плашим хората по улиците.Лично аз смятам да се боядисам или с по-слаба боя, или с палете оцветител, мен той ми държи почти колкото боя.

и здраво бебе през ноември
а дотогава безпроблемно

Ходихме в Майчин дом и уж ми бяха запазили час, но се оказа, че никъде нефигурирам в списъците им. За 'късмет' д-р Яков беше свободен. А той един намръщен чичко
да ти се отще. Ама нали вече бяхме там, викаме си 'айде, нищо толкова'. Та гледа ни той. Прегледа беше не повече от 15 мин! Уж му казах, че искаме и запис, той се направи на ударен! Важното е,че си видяхме бебочкото! Единственото, което му измери беше CRL - 6.23, вратлето - 1.34, което било добре и главата. Главата каза, че била големичка, а и бебчето и то било голямо, но ние понеже и двамата с мъжа ми не сме никак малки, каза, че е нормално. Отначалото милото ми бебче спинкаше, но после се събуди и пак обърна гръб на екрана! Голям е срамежливко! Та мама и тати се поглезиха. виждаше се страхотно
Но май не сме свършили кой знае какво, като чета други подобни прегледи колко по-обстойно преминават! Още повече се ядосах, като прочетох, че 11-13г.с. се мери и нещо си на нослето, а Яков въобще го пропусна това. Та малко останахме накрая с впечатление, че само са ни гледали, за да се порадваме ние и те да си вземат паричките. Българка му работа
Но е под въпрос все още 
на новите мамчета!