Отговори
# 45
Хахахаха, аз също гледам да се съобразя ако детето ми недай си боже има говорен дефект и не може да казва Р... ако го кръстя Райна? цял живот да му се смеят... затова гледам да избягвам имена с Р Simple Smile
Сев, а вие как ще викате на девойката на галено? Миши?
sunny_77 супер, много се радвм за вас, че сте видяли бебо и всичко е ОК, а за свекър ти, нямам думи  #Crazy

# 46
renni79, мн благодаря, също и за останалите отговори Simple Smile

Severinka, ако се сетиш, ще съм ти благодарна много ! Simple Smile  

# 47
Съни, радвам се, че всичко при вас е наред. Стискам палци и Марков да потвърди, че е момиче  Peace
Еличка, някак така ще му викаме, на ум ми идват - Миши, Мише или Мими, но първите две са по-подходящи май.
Да ти кажа ни пък не сме мислили за Р-то в името, но гледаме да звучи добре с фамилното ни име (което е малко претенциозно).
BaleHTuHa, за какво да се сетя, мила, да питам доки ли?

# 48
Sev, trixyи аз съм с вас за женско има, само че Микаела, не Михаела, да е малко по различно от на таткото))), и Адрияна и Анелия ми харесват също така, но за мъжко...... просто нямам идея  Rolling Eyes в задънена улица съм))))

sunny_77 еххха аз нашия татко още не ни е виждал...((( дано на ФМ успее да дойде с нас))) сигурно е  голямо приключение.

# 49
ina.gg и аз се пробвах за Микаела, ама не беше одобрено мойто предложение. Но и михаела е хубаво, те са почти еднакви

# 50
Сев, така е, а и пола да разберем, тогава ще го мисли, и живот и здраве след раждането)))

От време на време получавам много силно като сърцебиене... много странно, дори и да съм в покои, на вас случвало ли ви се е?

# 51
ina.gg нашия татко дойде още втория път, и от тогава държи да сме заедно, затова ходим преди работа на прегледи! а за Марков, ще излезне от работа Simple Smile той само вика...еее във вторник ще видим бебо хубаво... и ще си го гледаме после (понеже иска да си вземем диск с прегледа Simple Smile)
а за сърцебиенето... на мен ми се случва... което е по-лошо имам и като бодежи и не мога да дишам и ми изтръпва лявата ръка понякога....

# 52
  Е то на нашия татко не му беше за пръв път,защото и първата бременност е идвал веднъж с мен да го види,ама пак беше забавен като се ухили и ми вика бързо да го видя как маха с ръчичка Joy(да не би да пропусна този важен миг докато разпитвам доктора).Доволен беше,а като чу че може би този път ще е момиче(ужким нямало значение за него какво ще бъде)така се изчерви Joy като някоя мома на селския мегдан.Ако види от някъде как го обрисувах ще ми каже той,ама хайде и ние да им се посмеем малко,че после целия зор си е на нас а на тях.
  Казах му за курса за бременни,а той беше много учуден на мен пук за какво ми било да ходя.Той всичко помнел и ако аз съм забравила той щял да къпе бебето Joy - голям смях.Знам ли какви са тия курсове,ама ако кажете подробности и има нещо интересно и за мен може и аз да идвам с вас.Най-малкото което е,че ще се опознаем и ще е забавно.Та в този ред на мисли няма ли да заформим една срещичка мамите от София,та да ви видя на живо най-после.

# 53

От време на време получавам много силно като сърцебиене... много странно, дори и да съм в покои, на вас случвало ли ви се е?
[/quote]

Аз имам синусова аритмия на сърцето и днес като казах на доки,че преди 2 седмици съм излязла от ритъм и той подскочи.Искаше в болница да ме вкарва да ми правят пълни кардиологични изследвания.Ама аз му казах че няма да стане,а и първата бременност съм била така пък детето ми се роди живо и здраво и нищо му нямаше.Обещах му поне през кардиолог да мина на консултация и другия път да му кажа резултата.Но иначе в зависимост от времето имам една тежест върху гърдите и чак ми е трудно да дишам,ама като мине тоя влажния период си мисля че ще отшуми.

# 54
Не знам плаша се, то сега ако ни е тежко да дишаме и имаме сърцебиене, не ми се мисли лятото какво ще е на жегите  #Crazy направо ще луднем...

# 55
  • София
Здравейте и от мен  Hug
И аз май ще имам драма с имената  Tired
Баща ми е Митко, на мъжа ми бащата е Дило - следователно перфектното име за мен е Димитър (а и много го харесвам  Wink  ).. но..ма скъпя нему харесва..идеше ми да го убия..Александър трябвало да се казва  Shocked
За момиче..аз много си харесвам името и искам да е Мария...ама казват че не било хубаво детето ти да е кръстено на теб  Crossing Arms
за това много ми се ще да е Мари (а и имената на майките ни са Райна и Василка и нищо хубаво няма да излезе  Crazy )
Още не съм обсъждала момичешкото име с мъжо, а за родата да не говорим..но предполагам 4е ще има нацупени  Tired

# 56
Sunny, аз също получавам сърцебиене и
то е обикновенно когато съм легнала.

Аз питах моя доки (който междудругото ми е чичи),
че било нормално, но все пак слушай какво ти казват лекарите,
за да бъде всичко наред.

# 57
  • София
Искам да ви питам и друго - някоя от вас ходила ли е или ще ходи ли не при Марков, а при Мазнейкова  newsm78
И още един въпрос (малко безумен, но нещо съм глупава днес и не мога да се сетя  Embarassed ) - кога е второто псещение на ФМ - 22 седмица ли?

# 58
Учестеният пулс е характерен за бременните, четох някъде, тъй като количеството на кръв в организма се увеличава.

# 59
Здравейте мами,
аз се включвам веднъж на тема.
Виждам, че говорите по темата за имената, а това при нас е болна тема, като при всички. За момиче вече сме се спрели твърдо: Радост или Рая, но идва  ГОЛЕМИЯ проблем: а именно ако ще е момче. Моя мъж е съгласен за женските имена, защото все пак носят буквичката на неговата майка. Баща му се казва Стоян, а това име от дете не мога да понасям, още повече че и свекъра не е заслужил детето ми да му носи и трите имена дори. Той веднъж каза пред мен, че майката е тази, която решава как ще се казва детето, но е цитирал и това пред мен: "Кажи му аго да му е драго" Joy. Доста противоречие има в него, но това не би ми повлиало на решението.
Не бих се поддала и на манипупации. В крайна сметка доколкото разбрах майката казва името на бебето още в родилния дом, когато го записват в регистрите.

Между другото на последния преглед ми казаха момче smile3518, но имам все пак малка надежда.
Получих си изследванията от БХС Мисля че са добри, но сега ще звъня на доки. На 19 май пък съм на Фетална морфология.
При мен и бебето нещата вървят засега добре, което много ме радва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт