Майчета 2005 - Тема 111

• 25 250
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Ант много са готини снимките!
 HugДеспинке,радвам се че си добре.
Феъри не мога да ти помогна!

# 106
Ант, много хубави снимки и весел рожден ден, браво  Hug
Fairy, много добър вариант е сиропчето Леатон, Гуш го е ползвала, да каже. Аз от тези съм давала Мултисаностол и Мултивитамол-забелязва се промяна в апетита, определено. Но пък не съм си давала много зор-това си е чиста химия, оставям го да яде толкова колкото му се яде  Peace
Деси, много се радвам, че си минала с малкия дявол  Heart Eyes

# 107
Честит рожден ден на Маги,Алекс и Боян! bdbaloni hbday happy bd baloni
И аз черпя  cook smile3510 beer3 Wine Glass.Готови сме с организацията на партито.Рожденичката още спи...
И аз давам  леатон,много съм доволна и може да се дава продължително.

# 108

Честито на Никол! Да е здрава, все така красива и чаровна!
Честито на Алекс!
Честито и на останалите рожденици!
Много, много щастие и прекрасно детство им пожелавам!

Ант, колко е пораснал Явор, голямо момче, страхотен е, а пък теб от кога не съм те виждала Laughing Много хубав празник, браво!

Да си кажа, за злоядството на Теа витамини не помагат. Нея просто я мързи да яде или по-скоро - винаги има друго, по-интересно занимание. В градината, защото са компания, се храни добре - там издържа да седи с другите деца на масата, иначе е невъзможно да я накараш да яде, примерно вкъщи. А изследванията им как са, в норма? Ако са ок, споделям мнението на Августа
Но пък не съм си давала много зор-това си е чиста химия, оставям го да яде толкова колкото му се яде  Peace

Деспина, много гадно боли, аз минах през същото наскоро, може би помните. Много е важно да държиш крака стегнат - купих си един "чорап" - той всъщност е от материя, подобна на ластичния бинт - държи стегнат глезена и изобщо ставата. Води се за спорт, аз го намерих в магазин за 1 лв. Но трябва да го носиш поне седмица. Или пък превръзка с ластичен бинт. Аз се успокоих, че ми размина след първия ден, свалих го и след това положението стана зловещо - ходех, подскачайки.
Брат ми редовно си кълчи глезените при спорт, веднъж болката беше страшна, ходи на снимка в Исул - нямаше му нищо, но лекарят му беше казал да полива върху превръзката с ластичен бинт лавандулов спирт. И аз така започнах да правя и ми мина бързо. Дано и на теб!

Диана, ужас, паданията по стълби са много опасни... но като си представих как си опазила питиета ми стана смешно Laughing

Аз поръчах торта отново от Л а г у н а. С Франклин. Така и не успях да стигна до Джани, страшно ми е неудобно - в другия край и от работа, и от вкъщи - като последните две са на м****та си Laughing Все пак по пътя минах през Неделя и Маркрит - детските им торти ми изглеждаха пълна скръб. Мислех да мина и през 100 гр сладки, но ме запраска такъв дъжд без чадър, че от спирката - в сладкарницата. И така. Пак изръсих една торба с пари, но здраве да е.

# 109
  • София
ЧРД на Никол и Алекс   bouquet Много да са здрави, засмяни и послушни   bouquet

Ант, Явор наистина много е порастнал! Скоро не беше пускала снимки и разликата е направо  Shocked Simple Smile

Мартеа,
първата ни торта с Батман, беше от Джани и да ти кажа...не съм особено очарована. То и на 100гр сладки парфето ми дойде повече, но тази от Джани съвсем не ми хареса. Ще видя догодина от къде ще поръчвам  Thinking

# 110
Все пак по пътя минах през Неделя и Маркрит - детските им торти ми изглеждаха пълна скръб.
Абе на вас ви е лесно, софиянки, че имате голям избор, кво да кажем ние с гайдите  Grinning Аз тази година се отказах от "Неделя" (миналата година и двете бяха оттам), а не набрах кураж като Валя да поръчам от "Двете фукли" и да организирам цялата доставка, въпреки че на вид много ми харесаха. Затова ще поръчваме от един цех в с. Шейново, доста неща съм опитала от тях, много са хубави-и на вид, и на вкус  Peace
По отношение на яденето-не бих могла да го кажа по-добре от Мерка, ние сме идентичен случай, ама мен това не ме тревожи особено. Вчера като беше гладен омаха един триъгълник пица, дето аз го изяждам с много зор  Crazy
Честит рожден ден на малката чаровница Никол! Да е жива и здрава, за радост на мама и тате!

# 111
Честит рожден ден на днешните рожденици! Да са здрави и да имат безгрижно детство, което да си спомнят с удоволствие!!!

Ние с партито сме до никъде. В яслата има варицела и не ми се мисли много за РД.

Да ви се похваля, че от вчера съм с нова коса, разделих се с кичурите си, които отглеждах съвестно вече пет години. Сега съм кестеняво червена и доста подстригана, при първа възможност, ще хвърля някоя снимка.

Мартеа, не се плаши от ПТП-то давай смело и паркирай докато се научих, упражнението си му е майката.

Аз миналия петък си подадох дикиментите за нова книжка, че откакто се жених, леле 5 години минаха си ми беше невалидна книжката, то пък взе да става лудница между Бургас и Поморие, така че шофирането ще го отложа за есента.

Fairy, за апетит нищо не съм давала, но нали има разни пробиотици, защо не пробва с нещо такова жената, поне не са химия. newsm78

Весел празник на всички празнуващи днес от мен.

# 112
Честит рожден ден на рожденниците днес и специални поздрави за Ники! Пожелавам им вълшебно детство! Да растат щастливи под грижите на мама и тати!

Феъри, и аз мисля като другите - някакви сиропи с витамини, ако злоядството е притеснително... Аз не съм имала проблеми с Момчил за яденето (чук-чук) Simple Smile и друг съвет по-конкретен не мога да дам.
Мартеааа, чакаме снимки от празненството, деее   Party
Дианка, съчувствам ти за падането, дано вече си се оправила.  Знам какво е да се изтърсиш по стълби. Аз на времето такова показно направих по стълбите във факултета, точно пред краката на преподавателката , че жената сериозно се уплаши. То като се сетя сега и на мен ми настръхват косите ..

# 113
Честит Рожден Ден на всички теленца, които пропуснахме да поздравим тези дни и на днешните, разбира се! Да са здрави, усмихнати и мноооооого щастливи!
Диана - страхотни снимки. Големи сладурчета са ти малките мъже и наистина много си приличат. Любака е голям чаровник и ме разби колко културно си взима от тортата с виличка, а и накрая чисти. Въобще мъж мечта  Wink.
Мерка - с твоите писания съм се смяла сама. Много те бива в разказването. Наскоро и аз направих един лупинг в къщи и то на мокета. Да се чуди човек, как стана. Отстрани сигурно би изглеждало много смешно, но мен си ме заболя яко. Носех на Маги шише с вода за през нощта и така връхлетях, че очилата ми хвръкнаха на една страна, шишето на друга и в целия калабалък си дръннах главата в стената. Един месец си ходих със синки  Joy. Подаръка и мен ме заинтригува, много е интересен, а и със сигурност забавен.
Мери - твоята случка с дръвчето ме подсети за едно мое изпълнение като шофьор-новобранец. Возех мъжа ми и един приятел. Реших да мина по жълтите павета, които тогава бяха затворени. Аз обаче тарикатка реших да мина. В последния момент видях полицаи и дадох назад, докато спрях в един железен кол. Те, естествено ме сгащиха и се скъсаха да се хилят. Пуснаха ме да мина и през смях ми казаха да внимавам с колците. Умрях от срам  Embarassed.
Деспина - бързо да се оправяш. Добре, че е само навехнат крака, ама сигурно и така боли много.
Августа - Очилата са страшни  Sunglasses.
Ант - и твоя сладур е страхотен. Личи, че се е забавлявал много на рождения ден  Wink.
Онзи ден бяхме на рожден ден на кръщелника ми, който е набор на Маги и онемях. Все си мислех, че моето диване е диво и палаво, но явно съм станала много критична към нея. Гостенчетата бяха три момченца и Маги. Леле, това боен клуб и пр. борби и кечове ряпа да ядат. Бореха се и се хвърляха от спалнята като обезумели. Мятаха каквото им попадне в ръцете и родителите им не можаха да ги озаптят. Маги милата се опита да се внедри в игрите им, ама те много мечешки бяха. Разплакаха я няколко пъти и накрая си тръгнахме и с рана на брадичката. Хайде много поздрави от нас, че се олях   bouquet.
Тарталета, как е малката муцунка? Оправя ли се?

# 114
4рдто мина прекрасно,много гости и подаръци,рожденичката спи вече.Ще кача снимки.
Тортите бяха уникални,найстина са много вкусни,Мартеа трябваше да си вземеш от там!

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 22:45 от Kamij

# 115
# 116
Честит рожден ден на Габриела и Александра! Tada newsm38 newsm18

# 117
Привет!

Чудя се да се смея ли, да плача ли... или аз съм голЕм дебил, или нашата улица е ***си улицата. Ми тая сутрин кофите бяха мои. Освен че си имам симетрична драскотина и от другата страна, си откачих задната броня и ми падна задния десен тас. На съседа (този път от другия ъгъл на улицата ooooh!), който в този момент задълбочено си обгрижваше доматите, буквално му изхвъркнаха очите, нещо такова Shocked Дойде и услужливо ми завърза бронята с телчица.
Нищо чудно утре като тръгна да излизам, да заваря цялото съседско войнство, чучнало на столчета пред нас да гледа сеир - кръчмарят от единия ъгъл продава билетите, а съседът от другия ъгъл ги къса ooooh! Коментарът на мъжа ми този път бе по-щадящ: ти като се качиш да караш, нали знаеш, че е наистина, а не е електронна игра".
Мдааа, на улицата карам с 20, и явно наваксвам със скоростта при маневрите.

Отивам да гледам снимки.
Ками, откъде трябваше да поръчам, че явно съм пропуснала, попрочетох назад, но не видях.

Хубав ден!

# 118
Добро утро от мен Simple Smile

Много ви благодаря за отговорите за витамините, предадох на колежката ми вашата информация, да видим накъде ще тръгнат нещата. Тя е наистина много притеснена, защото в яслата са й казали, че досега чак такъв случай на неядене не са виждали и било много обезпокоително. Но пък на детето му растат зъби и напълно възможно и от това да е липсата на апетит.

Мерка, голям смях с твоята кола Laughing Ама не се притеснявай, това е напълно в реда на нещата. Като купихме нашата кола, светеше, собственикът очевидно я беше пазил много.
Ние й разказахме играта. Първо моя милост на Рилския манастир, докато се спусках надолу, един джип дойде срещу мен, аз се паникьосах и вместо да натисна спирачката, дадох газ, завих надясно и огънах калника в дясностоящ паркиран нищонеподозиращ мерцедес.  Laughing
После паркирах и уцелих с удивителна точност ключалката на багажника в дръжката на една кофа, добре че той се отваря отвътре. После пък мъжът ми докато е стоял на паркинг е гледал как един бус се забива на заден в нашата предница, докато уцели клаксона и единият ни фар за мъгла отишъл hahaha Първите три пъти се ядосвахме, сега вече даже и това не правим Wink

Разгледах снимките, всички са такива сладури и са толкова пораснали, седя и се чудя кога бебета такива големи и хубави деца Grinning

# 119
Ками, Ники е много сладка, но няма как да си спестя, че ти направо се разхубавяваш с всеки изминал час. Браво на такива майки Heart Eyes
Тортите ви изглеждат хубави.
А това държавната градина ли е, много добре ми изглежда, спретнато, чисто и с нови мебели - и в двете ни държавни интериорът не беше освежаван отпреди аз да се родя.
А в този клуб пък май бяхме преди един месец на РД - в един блок в Младост 2, отпред има тераса и градинка с пясъчник, нали?

Ох, Феъри, и на мен ми стана смешно от твоя разказ Laughing Но ме успокои де, добре поне, че не съм само аз, че наистина в момента се чувствам като пълен ИДИОТ. Направо ми се реве от съжаление към мен самата - типичната жена-шофьор. Пфу.

Общи условия

Активация на акаунт