Майчета 2005 - Тема 111

• 25 249
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • Mediterraneo
Знам го Дактарина, вчера точно това й изписа УНГ  Peace За късмет, Силия харесва вкуса му.

# 91
Да, той е сладък и се харесва на децата. Защото, когато има афти, положението е ужасно с приемането на каквото и да е. Вие вероятно сте и на диета (безмлечна и т.н.), но предполагам, че и тя самата не иска нищо да яде. Дано бързо се оправи Hug

# 92
Честит рожден ден на Сава, Явор и Калоян! Щастливо и безгрижно детство им желая!
Dianka, много сте готини всички! Heart Eyes Много са сладки и рожденника и Павката! Да сте живи и здрави! А тортата е върха -  от Джани ли е?
Мартеа, изкапах от смях! hahaha  И аз ще съм  същата терца, живот и здраве  Joy Ще се научиш, няма начин!

Димана, аз съм мазала Момчил с разтвор на Елудрил - зъболекар го предписа, ама боли от него и вкусът е ментов някакъв  Confused

# 93
  • Bristol
ЧРД на празнуващите  newsm51

Мартеа, не се коси, още колко пъти има да я дереш  Laughing Аз първите ни 2 коли как ги бях разкрасила  ooooh! Оправдавах се, че съм им "намалила" габаритите, за да мога да ги паркирам по-лесно. Третата кола или първата тук, също не й се размина  Rolling Eyes точно бях качила една колежка и махах за довиждане на двама колеги, давах на заден на паркинга, бяхме последни коли и нямах никакви притеснения. Изведнъж се чу страшен трясък и колата спря, бях подпряла едно дръвче в страничната врата. Умрях от срам  Embarassed А пък колежката ме успокоява, на колко тъпо място го били сложили това дръвче  Joy

# 94
Честито на Явор на ant и на останалите сладури празнуващи днес Сава и Калоян безгрижни игри  bouquet

Ние с Криси днес се запознахме с Г-жата в "градинката", разгледа играчките и легалцата където спят децата и докато аз се разбера с жената, тя вече беше готова да си ходи Blush (ужас) и така на 2 юни сме на старт Wink..

Сега по хубавото е че чакаме с нетърпение РД и не мислим много за градината  Heart Eyes

мартеа страхотно си пресъздала случката  Peace качи снимки да видим на Теа от РД

Diana_T много са ти сладки малките и Павката е пораснал и много прилича на батко си  Laughing

м_е_р_и това с дръвчето много ми хареса

# 95
  • Варна
Честито на фаталните мъжаги!
Да са живи и здрави Явор, Сава и Калоян!  bouquet  bouquet  bouquet

Дианче, много хубав рожден ден. Двамата юнака много си приличат и май повече приличат на татко си. Вижда се, че сте си изкарали чудесно.
Мартеа, Мери, браво на шофьорките.  Laughing Аз затова, понеже съм блондинка под прикритие, кола не мога да карам, а пък и като нямаме си имам оправдание за това че нямам книжка.
Аз пак да се оплача Embarassed Днес си изкълчих ужасно крака, просто се обърна навътре и с целялата си тежест се отпуснах отгоре му. Нямаше как да отида на лекар и ходих чак преди малко. Утре ще ходя на рентген и ще видим какво ме чака.

# 96
Мартеа,ама нищо де една драскотина,моята е на манерка.
Деспина дано не е нищо сериозно!
Тарталетка Hug

# 97
Честит рожден ден на днешните рожденници!
Честито и на всички, които пропуснах тези дни!
На всички от все сърце желая здраве, щастие, весело и незабравимо детство!  bouquet

# 98
  • София

Мерси за милите думи към дечицата ми  Hug Е, хубаво е когато някой ти ги хвали  Whistling

Деспина, дано не е нещо сериозно. И аз имах изпълнения по празниците...Нали писах, че изкопахме двора, точно тогава стана. Мъжа ми отиде да остави децата, а аз си направих кафенце. Реших да изляза да си го изпия на двора, взех в другата ръка чашата с водата и тръгнах да слизам по стълбите. Да, но от мързел си подпетих маратонките и като си изкълчих крака, така зрелищно се сгромолясах по стълбите надолу  ooooh! И като един типчен пияница не разлях грам кафе или вода...вдигнала съм чашите нагоре и по дупе по стълбите  Laughing Сега съм цялата в синини- по дупето, по краката, по кръста...мани, мани, все едно някой ме е бил с пръчка  Laughing Но при мен кракът се оправи за няколко часа и снимка не се наложи.

Хайдеееееее...чакаме снимки от рожденниците  Grinning

# 99
Честит рожден ден на Александър! newsm59  ura  bigdance2 Tada

# 100
Добро утро, момичета  Hug
Минавам да се похваля, че вече купихме нашия подарък за малчо - ето тези слънчеви очила на Ray Ban  Grinning
Много съм доволна, че успях да ги намеря и тук  Grinning
От вчера сме записани и на частна детска градина  Grinning
Бягам, че имам работа, после ще чета и ще пиша пак. Приятен ден  Heart Eyes

# 101
Ето ме, тука съм пак  Grinning
Явно днес ще си пиша сама, ама като не пиша по много време така е...
Дидка, партито е било супер, децата ти са мноооогггооооо хубави, ти също, таткото ви-също  Blush
Искам и аз такова колело на Драг като вашето, много ми хареса пък  Blush Тук не знам дали ще намеря, най-вероятно-не  Mr. Green
И тортите са много хубави, особено Утомобила Heart Eyes  Абе, с две думи всичко много ми хареса, бравос   Hug
А това за падането-сгурно много неприятно е било, ама аз пак се смях, така зрелищно си го описала  hahaha Joy
Мерка, така съм се смяла с товите изпълниея...Да вземеш да ги събереш в един сборник, бестселър ще издадеш с емоциите си от нашето, съвсем българско, ежедневие на една работеща майка  Hug
От къде я купихте тази къща, има ли нещо подобно в нет-а? Питам, защото вуйни и вуйчовци, лели и чичовци ме притискат за подаръка, а на мен нещо ми се е изчерпила фантазията  Embarassed
Деспинка, дано да ти се размине, лоша работа е това  Thinking

# 102
         Момичета, празника вчера мина чудесно. Благодаря за честитките, да ви се връща всичко стократно. Днес не пуснах дребен на градина да си разгледа на спокойствие подаръците и сега спи уморен. Празнувахме на 3 пъти- веднъж в градината, после с дечица на заведение и накрая с баби и деди на друго заведение. Прилагам снимков материал и изчезвам да простирам.

Ето първия линк : http://anthonyy80.multiply.com/photos/album/11
     Тук този с празника в градината : http://anthonyy80.multiply.com/photos/album/10

# 103
Здравейте от мен Simple Smile
Включвам се само набързо с молба за помощ.
Могат ли тези от вас, чиито дечица са по-злояди, да ми кажат какви витамини или добавки или нещо за разяждане са им давали?
Една моя колежка е много притеснена, защото детенцето й (1г.6м.) въобще не се храни, а пък аз съвсем не можах да й помогна при положение, че не съм имала проблеми с Миша.

Много поздрави и прегръдки на всички, които тези дни празнуваха рожденните си дни! Сигурна съм, че са били едни щастливи хлапета в празничния ден Heart Eyes Hug

# 104
  • Варна
Феъри, аз съм давала Апетон. Това е мултивитаминен сироп за повишаване на апетита. Имаше ефект, макар и временен. Казаха ми, че помагало и т.нар. пчелно млечице, но аз лично не съм давала.
Ант, много хубав празник.
Августа, прекрасни очила. Да ги носи със здраве малкия сладур.
Дианка, ужас. Добре че нищо по-сериозно не ти се е случило. Hug Скорощно оправяне ти пожелавам.
Да кажа за мен, че за щастие се оказа, че само съм си навехнала крака, но не е пукнат или счупен. Продължава да ме боли и трудно вървя, но се надявам да се оправи скоро.

Общи условия

Активация на акаунт