Честит рожден ден и на всички пропуснати от мен вече големи сладури!
Честит Рожден Ден Теа,Силия и Клоян!
, разказа ми доста от деня си, което се случва за първи път - какво е ял, с какво е играл. Дано утре мине по-леко оставянето.

Надява се милия пак да иде
.Да са здрави,весели,щастливи и послушни 

.

И в момента в който понеча да я облека и тя: "Не, не , аз ще се завия" и се завива до гушата със завивката от леглото си 
Все забравям да ти кажа. 
Сега цяло село ще ме разнася, но ми дреме. Само ме е яд за колата, вече не ми е същото бижу. Мисля сега да й сложа някоя трайбъл лепенка там, да не се вижда тая грозотия - аз направо си я вдлъбнах.
Посел си поръча Еленино хоро и около час и половина друсахме хора и ръченици. Едвам заспа, едвам стана. И така - големи емоции.
Мартеа, много съм се смяла. Здраве да е, да ти е яка колата, още ще има сигурно, не се връзвай. И аз така при паркиране надрах колата, гуми пукам редовно (не знам как го правя) пък и привличам идиоти да издират колата
Важното е да не се шашкаш много, временно е
Та, нали затова се правят подаръците- да зарадваш празнуващият 
Много хубаво пишеш 

И аз като млад шофьор все ме сърбят ръете да въртя волана. Ама и не слизам от колаа, де. Миналата седмица ми беше първото по- дълго шофиране, до Варна. Днес пак поемаме натам, да покажа на Сиската хубав зоопарк, че шуменският вече съвсем замря( маймуна, кози и кокошки