Майчета 2005 - Тема 111

• 25 362
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Днес май има най много рожденици! Честит рожден ден на Пламен,Йона,Виктория ,Никола,Константин,Волен ,Симона,Василен! bdbaloni Tada birthday bdbaloni
Мартеа за тортите от връждебна говорих..
За шофирането,споко това е нормално за начинаещ шофер.  car003 newsm01
Иви,цункай Теа от нас и малката Лори.Дано бързо оздравее.
Мерси за комплиментите момичета Embarassed 4470
Е ,Деспинке,дано вичко е ок.
И Ники е на периоди с папането..

# 136
Все пак за всички вас, милички мои пешеходки и шофьорки, има едно успокоение - Мерка Габарита се подвизава само в Банкя.
Като слизам по към София, ще пусна съобщение 3 дни по-рано в Държавен вестник.
[/quote] е и аз се чудя защо не ходиш на работа, по бързо ще свикнеш с колата....

# 137
Честито на Пламен! Да е здрав, палав, щастлив и все така чаровен! Пожелавам му да бъде най-грижовният батко!
Честито и на Симона!
Пожелавам им приказно детство с много смях и игри!

Мъж ми снощи се прибра в 22:30, колкото да ми вдигне кръвното. Явно и на него му преля. Няма да се впускам в подробности, но днес се двоумях дали да не си хвана добрия стар рейс с Теа. Бая се стресирах нещо.

Иви,  Hug Стискам палци слънчицето да ви огрее улицата още днес. Недей с такива черни мисли, не че и на мен не са ми минавали - и когато съм била болна и сама с Теа на Банкя, но веднъж си спомням - Теа беше на 2 месеца сигурно, баш в кърмачески стачки, недоспивания и т.н. Аз сама с нея, едвам се добирам до бокса да сложа нещо в уста, при което зверски се задавям - ни навътре, ни навън, причерня ми, успях да си налея вода, то и тя не може да мине, само през носа успя и още по-зле... ей, не знам как успях да се оправя, като през цялото време си спомням как само си въртеше една мисъл - да успея да звънна на някой да дойде, че детето е само.... Майчини мисли, няма как. Пак  Hug Hug Hug

Ками, до Враждебна и да искам, няма кога да отида. Аз до Театър София не можах...

Гуш, ще ми е много интересно да я прочета, непременно кажи, ако публикувате.

Утре ни е партито, имам да чистя, пазарувам, приготвям, украсявам и просто не зная кога ще стане всичко, с това пусто отработване. А списъкът ми е 40 възрастни (приятели) и 18 деца, сериозна работа Crazy При това в работата ни виси един страшен проект над главите - два дена се прибирам в 9 вкъщи, а за Теа се комбинираме по невероятни начини.

# 138
Честит рожден ден на Пламъче на Дона! Да е жив и здрав, да е най-добрият батко на света и много да помага на мама Hug
Набързо се включвам. Имам цяла страница до 12 ч., обаче като ви прочетох не се сдържах....Толкова сте ми близки, искам да споделя вашите проблеми...
Мерка, знам как се чувстваш, и аз съм малко "блондинка под прикритие" с колата. Карам добре, ама когато седна и когато няма идиоти да ме стресират, а такива дал Господ  Twisted Evil За твое сведение, на втория или третия ден с колата и аз като дадох назад се чу "дуууум"...закачила съм с аспуха стълбите пред блока, но това беше...После се бях научила да паркирам доста сносно. За целта отидохме с мъжа ми на базата ни в Братя Даскалови-един огромен плац, наредихме няколко стари камиона и един фургон и като почнахме-цял ден паркиране-френски гараж, дворчета и т.н. всички видове паркиране ги упражних с моята кола, да свикна с нейните габарити. Повече проблем с паркирането не съм имала.Освен това навъртях доста километри по междуселските пътища там и мъжа ми ме караше да въртя волана само с едната ръка. Така че и в градското почнах да се справям задоволително добре.
Обаче после колата се развали, частите й много трудно се намират, на мен ми откраднаха книжката и не съм карала скоро. Което е лошо. Всичко това ти го казвам за да не се отказваш. И мъжа ти да не ти вдига нервите, ами да те изведе някъде извън града и да те учи. Така стават тези неща-с практика. Никой не се е родил научен   Peace Обичам те, сигурна съм, че ще се справиш  Heart Eyes
Иви, ти си ми слабост. Не (само) защото си майка-героиня, ами защото си много добър човек. Не знам защо все на добрите хора ги дава тия мъки, ама ... Cry За съжаление, виртуалното приятелство има някои огромни недостатъци. Много съжалявам, че не съм близо и с нищо не мога да ти помогна. Мога само за 100тен път да ти пожелая кураж и не оставяй лошите мисли да те превземат, все някой ден наистина ще изгрее слънце и на вашата улица. Поздрави от нас  Hug Heart Eyes
Десиии, на теб да не ти раздават пак прощъпулник като на мен на 14 години, все падах  Blush Пази се  Hug
Часът е 11:57, пак ще чупя рекорди. Бягам, после пак  Hug

# 139
  • Варна
Момичета, помагайте. Как се надува топка с уши. Днес си нямах работа и купих такава. МъжО категорично отказа да се занимава и каза  да съм си довършвала работата до край, а не да му отварям на него. Ако някой знае да казва. Благодаря.
Avgusta, на мен въобще на са ми правили прощапулник

# 140
Честит рожден ден на батко Пламен! Здраве, весели игри и безгрижно детство!

Честито и на останалите рожденици!

Деси, за тия скачащите топки ли става въпрос, с дръжка, дето детето сяда отгоре и се друса? Ако е така, мисля, че моя мъж я наду с помпа, дето се включва в тока (сигурно си имат определено име тези помпи, ама не знам). С помпа за надуваеми неща - дюшеци, пояси - също би трябвало да стане. Те имат и различни накрайници.
Иначе за прощапулката...не знам суеверие ли е, внушение ли, що ли, но братовчедка ми все се спъваше и падаше като по-малка. Баба на шега я наричаше "кьопавото македонче". И понеже баба все повтаряше, че вуйна е виновна, задето не направила на детето прощапулка, веднъж взе, че й направи. Ми сякаш се оправи това дете и не ходеше с все сини колена  Rolling Eyes

# 141
честито на рождениците които съм пропуснала да са здрави и щастливи  bouquet

честито и на днешните, безгрижни игри за Пламенчо  bouquet

Днес в нашия град имаше Карнавал това става всяка година в деня на хумора Laughing, беше страхотно децата много се забавляваха. Криси е вече голяма и наблюдаваше всичко с интерес (миналата година го пропуснах бях с татко по болници) а преди това беше малка още. Така че днес го изживя на пълно Hug ето и снимки от събитието http://www.flickr.com/photos/70503112@N00/show/

това е от нас за сега! приятно искарване на раждениците!

Иви радвам се че писа позагуби се, а с теб се приемаме за най-наборчета Wink вие на 25 ние на 26 май Blush

# 142
Аз забравих да ви се изфукам,имам нова кола-Форд Фиеста Автоматик,1,4 дизел.  car003

# 143
Честито на рожденниците!

Топката с уши я надувам с уста - не отнема повече от 5 минути.

Пък ние май категорично сме с алергия тип сенна хрема. Носа му тече, но не обилно, кашля предимно като легне, през останалото време не. Вчера ходихме при педиатърката - вика няма нищо в гърдите, няма червено гърло - за нея е алергия. Сменихме зиртек с ериус - стискайте палци. Снощи като му дадох не е бухал изобщо докато заспи... не знам от един прием може ли или щото следобед мръднахме малко над София  и смени въздуха  newsm78.

Хубав ден!   bouquet

Камий честито! Леко и безаварийно да си я ползваш.

# 144
Честит рожден ден на Иса и Беатрис! Tada newsm38 Tada bdbaloni
Тиа дано помогне!

# 145
Много целувки и гушки за мъниците, които съм пропуснала да поздравя Heart Eyes
Честит рожден ден на красивата Иса Heart Eyes да е много здрава и щастлива  bouquet

снимките от празниците на децата много ме радват Grinning разглеждам ги вечер като се прибера и си лягам с усмивка Flutter

милите ми шофьорки...ма то било зор, а? три дена на мога да спра да се смея Joy аз сигурно ще съм мноооого по-зле, затова още събирам сили за курсове.
казах ли ви, че най после реших да се запиша в университета? роднините и приятелите ми най-после ще са доволни Mr. Green
а казах ли ви колко съм слаба Blush в момента нося дрехи отпреди 4 години. малко са демоде, но аз съм супер щастлива, а и сега нямам време и пари за сериозен шопинг.
в петък плануваме да пътуваме до пловдив-племенникът ни става на 3г. много искам да запознаем ава и наско, но не знам дали ще остане време.
прощавайте за неграмотността, но не ми стигат пръстите. с нетърпение чакам диагнозата на моята машина във вторник Confused

# 146
  • София
Да кажа дзак преди да почна работа   Grinning

Честит рожден ден на Иса! Вале, да ви е жива и здрава и все такава сладка!

# 147
  • Bristol
Честито на мама Валя и малката Иса   bouquet
Весело изкарване на дечицата, които имат парти днес   ura

Tia, тази алергия по-често се проявява в тинейджърска възраст, но при вас може да е изключение  Thinking Нищо не ми говори лекарството, което са ви изписали, но ако е за алергия, нормално е веднага да подейства. Мъж ми страда от сенна хрема и е нещо страшно. Най-добре се чувства в къщи. Излезе ли навън или още по зле сред природата, такова кихане и търкане на очите настава  Rolling Eyes Скоро му изписаха един спрей за нос, страшно ефикасен, обаче май даде страничен ефект при него  Confused Преди две седмици му го смениха и следващата седмица е на преглед, дано изследванията му са в нормата този път Praynig Тези лекарства хем лекуват, хем увреждат организма. Та пак си е на старите хапчета, които не са толкова ефикасни.
Kamij, честита ти количка и безаварийно  newsm01
мерка, да кажеш на мъж ти да не ти се кара  Crossing Arms само те стресира още повече! С повече практика ще хванеш габаритите на колата!
КатКа, браво за постижението! Ти на диета ли си била? Аз още си седя закръгленка  Embarassed

И да похваля дребната, вече ходи сама до тоалетна, по-добре късно от колкото никога  Crazy Стана от раз!!! Аз я мъчих миналото лято, но нищо не се получи, така и не започна да си казва, а аз само се изнервих   ooooh! Сега пак не си казва, но пък се самообслужва! Чудя се, кога ли няма да забележим, че гърнето е пълно и ще го бутнем  Laughing

# 148
Мери при нас се очакваше, защото той има дерматит от бебе, а мъж ми също е със сенна хрема. Ние до сега сме пили зиртек, но явно не му помага ли... не знам та за това така с учудване подхождам към минаването от един прием. Дано си права и да отшуми, защото така хем той се мъчи, хем от градината ще почнат да ме натискат родителите и госпожите защо го водя болен... а той си е здрав дефакто....

# 149
  • София
а казах ли ви колко съм слаба Blush
Не си, но ние видяхме и с мъж ми точно това коментирахме онези дни  Simple Smile
Браво за учението  Wink Никога не е излишно Simple Smile

ЧРД на Иса! Да е много здрава, усмихната и все така прекрасна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт