Мартеа за тортите от връждебна говорих..
За шофирането,споко това е нормално за начинаещ шофер.

Иви,цункай Теа от нас и малката Лори.Дано бързо оздравее.
Мерси за комплиментите момичета

Е ,Деспинке,дано вичко е ок.
И Ники е на периоди с папането..

Стискам палци слънчицето да ви огрее улицата още днес. Недей с такива черни мисли, не че и на мен не са ми минавали - и когато съм била болна и сама с Теа на Банкя, но веднъж си спомням - Теа беше на 2 месеца сигурно, баш в кърмачески стачки, недоспивания и т.н. Аз сама с нея, едвам се добирам до бокса да сложа нещо в уста, при което зверски се задавям - ни навътре, ни навън, причерня ми, успях да си налея вода, то и тя не може да мине, само през носа успя и още по-зле... ей, не знам как успях да се оправя, като през цялото време си спомням как само си въртеше една мисъл - да успея да звънна на някой да дойде, че детето е само.... Майчини мисли, няма как. Пак

При това в работата ни виси един страшен проект над главите - два дена се прибирам в 9 вкъщи, а за Теа се комбинираме по невероятни начини. 
Обичам те, сигурна съм, че ще се справиш 
За съжаление, виртуалното приятелство има някои огромни недостатъци. Много съжалявам, че не съм близо и с нищо не мога да ти помогна. Мога само за 100тен път да ти пожелая кураж и не оставяй лошите мисли да те превземат, все някой ден наистина ще изгрее слънце и на вашата улица. Поздрави от нас

Пази се 

ето и снимки от събитието http://www.flickr.com/photos/70503112@N00/show/
вие на 25 ние на 26 май
.

да е много здрава и щастлива 
разглеждам ги вечер като се прибера и си лягам с усмивка 
аз сигурно ще съм мноооого по-зле, затова още събирам сили за курсове.
в момента нося дрехи отпреди 4 години. малко са демоде, но аз съм супер щастлива, а и сега нямам време и пари за сериозен шопинг.
Нищо не ми говори лекарството, което са ви изписали, но ако е за алергия, нормално е веднага да подейства. Мъж ми страда от сенна хрема и е нещо страшно. Най-добре се чувства в къщи. Излезе ли навън или още по зле сред природата, такова кихане и търкане на очите настава
Тези лекарства хем лекуват, хем увреждат организма. Та пак си е на старите хапчета, които не са толкова ефикасни.
само те стресира още повече! С повече практика ще хванеш габаритите на колата!
Стана от раз!!! Аз я мъчих миналото лято, но нищо не се получи, така и не започна да си казва, а аз само се изнервих
Сега пак не си казва, но пък се самообслужва! Чудя се, кога ли няма да забележим, че гърнето е пълно и ще го бутнем

Никога не е излишно