Майчета 2005 - Тема 111

• 25 367
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на чаровницата Иса! Да е здрава, игрива и винаги усмихната!

Кате, браво за Университета! Ще ти стискам палци да минаваш леко и от първия път на изпитите!  Hug  И аз забелязах на снимките, че си много отслабнала и че изглеждаш прекрасно! Ще ти пратя тел. ми да ми се обадиш, като идвате. Ако имате време, разбира се. Аз  в петък започвам нощна смяна, но можем да се уговорим нещо  Simple Smile

Камий, честита количка! Да си я караш със здраве!  Hug

Тиа, не знам какво да кажа  Confused Каквато и да е истинта за вашите сополи, дано е най-малкото зло и да имате шанс да овладеете нещата  Hug

Мерка, ще чакаме отчет и снимки! от партито довечера  Wink

# 151
Честито на всички сладури, които пропуснах тези дни!Да растат здрави и щастливи! Hug
Честит рожден ден на Иса!Да е здрава и  щастлива!Весело и незабравимо детство!  bouquet

Камиж, много хубаво парти!Ти наистина изглеждаш страхотно!  Wink
МеркаHug
Кате, поздравления!Убедена съм, че всичко ще мине леко и няма да го усетиш! Peace

При нас всичко си е по-старому.Чета ви най-редовно, но нещо нямам настроение за писане....

# 152
Честит рожден ден на Мартин ,Петър и Момчил! newsm59  Gift Tada
Ние сме добре, вчера цял ден бяхме на Пънчарево, Ники си игра много ,беше пълно с деца.Има си и тен!
Днес сме си на градина.
Бх на концерта на Кайли-беше супер newsm44
Лек ден  Nature Sunny  Nature Sun With Face

# 153
Честито (с малко закъснение) на Иса!
Да е здрава и все така чаровна! Много късмет!

Нашето парти беше пълна лудница.
Последните гости си тръгнаха към 1, аз в момента не знам къде се намирам, защото станах в 6:20.
Тортата беше хубава, въпреки че незапознатите с Франклин попитаха учтиво дали е жаба.
Лошото е, че май успяхме да простудим Теа.
До снимките не зная кога ще стигна...

# 154
  • Варна
Здравейте, щастливи мами на 3-годишни сладурчета!!!
Честит и незабравим Рожден ден на всички Май-чета! Да са здрави и винаги усмихнати! Simple Smile
Благодаря за поздравите и за нашия РД от събота.
За съжаление все по-рядко влизам и успявам да чета форума. Най-вече съм в "Очакващи бебета през Юли", защото Коси съвсем скоро ще става Бати, живот и здраве.  Praynig
Но хвърлям и тук по едно око, за да видим как са наборчетата.

Целувки и много радост на всички!  Hug

# 155
Здравейте,
baloniЧестит Рожден Ден на всички муцунки, които сме пропуснали да поздравим! Да растат много здрави и винаги усмихнати! baloni
Камий - много е красива Ники и страшно много си приличат с тати  Wink. Завиждам ти за концерта на Кайли, сигурно е бил страхотен. Честита нова кола, да си я караш с кеф и без аварии  Heart Eyes.
Иви - дано всички неприятности свършат и само хубави неща да ви се случват   bouquet.
Тиа - извинявай, че се намесвам, ама сигурни ли сте за алергията? Нещо напоследък ми прави впечатление, че масово лекарите казват алергия, а всъщност проблемът се оказва третата сливица. Покрай нас две дечица бяха дълго време със същите симптоми като при Калоян и пиеха всякакви противоалергични, без да помагат. Заведоха ги на УНГ и се оказа третата сливица. Дано всичко се оправи бързо и все пак, ако е алергия бързо да я израсте  Hug.
Лек и приятен ден на всички  Sunglasses

# 156
Никаква активност,мерси за комплиментите за нас Hug
Мартеа,чакаме снимки!

# 157
Утре ще се опитам да кача снимки.
Теа определено се разболява, явно сме я изпуснали потна на ветреца и така.
Ще си я гледам утре вкъщи.

# 158
Честит рожден ден на Зорница,Виктор,Ана Елизабет,Велизар,Ема и Никола! bdbaloni Tada birthday

# 159
Честит рожден ден на Никола! Много здраве, весели игри, палаво и усмихнато детство!

Мерка, хареса ли го Умкалора? Ние май за втори път ще пресечем хрема снего, ама да видим, де. Баща му сутринта забравил да му го даде, пък снощи нослето му беше запушено. А вече цяла седмица се борим със сополите и все сме на границата.  Confused

# 160
Дали и аз да не го дам пак?
Имам от предишната опаковка, която е от Великден - не е минал 1 месец май, колко му беше срокът?
Иначе, да - предишният път минахме без АБ, мисля защото го давах.
Сега давам Осцило, Коластра и Вит. С. Капя Коларгол в носа. Ще взема да й дам и Умкалор, но кажате, според вас дали е в годност и може ли толкова често?

# 161
Хайде де, няма нищо страшно, мен нищо не ме е ухапало като пиша често, пишете и вие Rolling Eyes

Ето ги обещаните снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247938&view=1&photo=1
В началото и края са от партито, по средата - от язовира в началото на май и от РД вкъщи.
От детската градина не са на моя апарат.

# 162
Мартеа, три месеца му е срока след отварянето, давай смело!

# 163
Много са готини снимките, ама Теа е голяма чаровница!  Flutter Направооо...дяволче, ама готино  Wink Това от ония язовир, дето закъсахте с колата ли е? На едно място ми се видяха май Дианката с Любака и техния тати или греша  Thinking А на Франклин жабешката физиономия  Laughing не можах да я видя, само отзад сте я снимали тортата  Grinning И ... така и така изкоментирах почти всички снимки, да кажа, че палатката-къща -поща и какво беше още там е много сладка. Много сте готини всички, особено там, дето сте смачкали на Теа бузите с целувки  Laughing И ние много обичаме така да правим на Наско. Спирам  Hug

# 164
Мартеа ,Теа е прекрасна!

Общи условия

Активация на акаунт