Майчета 2005 - Тема 111

• 25 361
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83309на тези снимки си страхотна!

# 166
Мерка, снимките са много хубави. Голямо празненство сте спретнали и аз познах дианкини Laughing Колко е хубаво да имаш двор...
Теа е голяма чаровница Heart Eyes Дано да овладееш хремата.

Ренка, може би няма да успеем да се видим в Пловдив, но все пак може да пратиш на лични едно номерче Grinning. Пристигаме в петък по обяд.

Момичета имам няколко индиански въпроса.
Сега разгледах резултатите от носния секрет на Ава и си имаме Staphilococcus aureus, та:
заразна ли е за другите деца?
с антибиотик ли ще ги убиваме?
...изобщо всякакъв споделен опит ще ми е полезен, защото при нашите докторя се ходи с предварителна подготовка Mr. Green

# 167
          Катка, идея си нямам дали може да зарази други дечица,ама точно тоя стафилокок е много упорит. Много те успокоих,ама тъкмо ти прочетох поста. Аз от години си влача стафилококи,но по-друг вид и нямат излекуване. Но от опит с други майки точно тия в нослето се лекуват , с Аб-но дали сироп или капки не помня. И това детенце,което лекуваха от стафилококи си ходеше на ясла през това време. Дано уморите гадините бързо!

Мартеа, Теа не я бях виждала от много време, страхотна госпожица е станала. И хитруша !

# 168
Честито на всички рожденици, които съм пропуснала!!!

Мартеа, малката е просто прекрасна Hug....има невероятно излъчване и красиви палави очички-да ти е жива и здрава!!!
Катка, и аз си мисля, че с АБ се трепят тези гадини...но под каква форма доки ще реши....

РД на Иса стана малко като в приказката-3 дни яли, пили и се веселили...ето снимки и от нас http://valia777.multiply.com/photos/album/17/Isa-3god.-18.05.2008

# 169
  • София
Много се сладки Теа и Иса!
Мерка, Вале, да са ви все такива чаровници!

Честит имен ден на Ели на мери и на Коси на Доли!

А аз да не забравя да се обадя на майка ми, че напоследък все ми се случва да звъня по тел. на хора с повод и съвсем да забравя за повода, говорейки за други неща  ooooh!

# 170
Честит рожден ден на Яна и Селина!  party023 bdbaloni Tada
Катка не съм в час хич.Дано бързо се излекувате!

# 171
Иса е прекрасна!

# 172
  • София
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! От здраве и късмет да не се отърват!   bouquet  Grinning

Мартеа, снимките са много хубави Simple Smile Теа е изключително интересно детенце Simple Smile И има екзотична и загадъчна красота. Пу-пу Simple Smile

Биренка, не си се объркала Simple Smile

Катка,  мисля, че тези бактерии са заразни...ама не съм много убедена, че ние, например, също нямаме от тях. Да ти кажа, последните изследвания и научни конгреси (нали си имам джипи комшия) препоръчват на деца до 3годинки тези бактерии да не се третират с АБ. Максимум локално- капки, маз. Имам един диск с лекции на тази тема, там всичко е обяснено много сложно с термини, графики на антибиотиците и т.н. Но явно при вас правят голями поразии и затова...но го пиша по принцип, понеже стана на въпрос за бактерии.

Сега отивам да разгледам снимките на Иса Simple Smile

# 173
Добрутру!
Досега гледах снимките и не мога да се нарадвам на госпойците - много са пораснали и са прекрасни!  Heart Eyes Мртеа, Валя, да са ви живи и здрави и още много да ви радват...

Катка, стафилококите се морят с АБ, упорити са. Дококото знам децата си ги предават в градината. Особено , ако се бършат с една и съща кърпичка  Mr. Green

Ние в неделя ходихме на пикник на поляна до река - приток на Искър, пада се след с. Батулия , малко преди Своге. Селото е известно, с това че в околността му е избит половината партизански отряд Чавдар навремето. То и до реката имаше паметна плоча на разстрелян ятак...Както и да е...
Прекарахме чудно - слънце, вода, барбекюта и голяма компания, с деца, бебе  и куче  Crazy Момчил беше много доволен, търча насам натам, гол до кръста - да бил като тати.  Simple Smile Дори като него искаше да се топне в реката, но го озаптих.  Мислех че като има алергичен ринит, не трябва да го водя по такива места, но той се чувства прекрасно. Не е кашлял въобще. Дори на другата сутрин стана без запушен нос , както обикновено  Thinking Чвно чистия въздух си каза думата.
Имаше и адреналиноповишение - в една от чантите , оставени на земята се беше свряла малка, но не за пренебрегване пепелянка. Нашият татко, кат един същи змиеукротител я хвана и я изхвърли надалеч да не ни притеснява . После всеки се взираше внимателно къде сяда и стъпва.  Довечера ще кача снимки.

# 174
Честит имен ден на Елитата и Коситата!

# 175
Честит имен ден на всички Елени и Константиновци!   bouquet

Леле Мерка, стана ми толкова мило и хубаво като ви видях, прекрасни сте Heart Eyes
А ето тази снимка ми стана любима!
Дано да сте загърбили всичко лошо вече.

Валя, Иса е много красива, да ти е жива и здрава и все така хубава Simple Smile

Катка, стафилококите са си заразни отвсякъде. Майка ми имаше много продължителна мастопатия на гърдите, лекува, лекува, таман мине и пак се появява, докато накрая лекарката й каза да се огледа дали няма някое от децата й в градината с инфекция. оказа се, че едно от тях е със стафилококи в нослето и оттам е бил проблемът. Та така, не са шега работа.

# 176
Честит имен ден на всички, които носят имената Елена и Константин   bouquet
Нашият рожден ден беше вчера. Благодарим ви много за честитките.
Вчера празнувахме скромно, Ники е очарован от новия си велосипед (купихме DRAG 16") и го кара невероятно умело, направо е като пършинг из парка  Grinning
В петък живот и здраве, заминаваме за Пловдив, да продължим празника. Тогава ще публикуваме и снимките.
И вашите рождени дни, гледам, са преминали чудесно. Хубави деца-хубави мами и татковци, браво  Hug
Хайде, приятен ден на всички   bouquet

# 177
Честит имен ден на Ели на Мери, на майката на Гуш, както и на всички именници! Да сте живи и здрави!

Хубавите ни моми... Грижи ще берете, женски майки!  Wink С тия красиви дами...  Hug

Кате, Августа, предлагам интернационална среща у Филибето в петък  Grinning

Целувки на всички  Hug

# 178
Биренка, супер идея  Hug
Ние ще дойдем в петък, ама не знам час  newsm78 Ще трябва да се доуточним по телефоните   bouquet

# 179
Сладурчета мили мои, искам да ви кажа, че ви обичам и че се радвам, че сме заедно.
Може да се каже, че живея втори живот.
Тази сутри на околовръстното при резиденция Бояна един камион ме засече, закачи ме отзад, изнесе ме пред предницата си и ме влачи около 100 метра, след което от скоростта се извъртях със задницата напред и се ударихме челно с една Дачия. На мъжът ми тираджията казал, че не ме видял, но да видите какво каза пред ченгетата.
Не съм вярвала онова за лентата пред очите, но животът ми мина пред мен, честно. Имах чувството, че ме влачи часове и че се блъскаме с Дачията поне още един.
Благодаря на Господ, че съм жива, че бях с предпазен колан и че се движех с 30. Ако карах с повече, 100 процента щях да се въртя и през покрив.
Да споменавам ли, че нито един човек не спря да види има ли пострадали, но за сметка на това поне от 3 коли спираха да снимат катастрофата. По пътищата пътуват идиоти, пазете се и винаги - с предпазен колан!

Обичам ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт