Майчета 2005 - Тема 111

• 25 360
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Мерка Hug
Добре, че си жива и здрава. Praynig

# 181
Леле, Мартеа, добре че си жива и здрава  Hug Бил е малкия дявол ...

# 182
Мартеа, с насълзени очи ти казвам, че и ние те обичаме!  Hug

# 183
  • Варна
Мартеа, душице мила, добре че е бил малкия дявол и че си жива и здрава.
А че по пътищата пътуват много идиоти си чиста истина.
Много са сладки и Теа и Иса. Истински малки кукли.
Честито на всички празнуващи днес.  bouquet

# 184
Честит празник на всички празнуващи днес! Много здраве и късмет  smile3525.
Теа и Иса са големи красавици, ама и майките си ги бива  Wink.
Мерка, слава Богу че си жива и здрава. Никога повече да не ти се случват такива ужасии, всъщност на никой да не се случват. Наистина е пълно с малоумници и убийци по пътищата. Аз карам от "сто" години и още ставам разногледа. Дано случката не те накара да слезеш от колата.
Около нас нищо интересно. Всеки ден едно и също. Сутрин ходим с Маги при един чичо, който ме лекува. После сме до към 2-3ч. навън. Прибираме се да спи, докато аз изчистя, сготвя и пр. домакински работи и следобед пак навън  Cry. От няколко дни Маги не ми дава да я изпишквам навън, а кляка и сама. Ама нали се сещате, че половината дрехи след това са опишкани и такива ми ти работи.
Поздрави на всички   bouquet

# 185
  • Bristol
Момичета, добре че сте вие  Hug Heart Eyes Благодаря за поздравите! Аз съвсем бях забравила за днешния ден  Embarassed Ние сме самички с Ели. Баткото е на екскурзия от училището тази седмица, а татито още от по-предната седмица е командировка  Confused

Мартеа Hug Миналата година април месец преживях подобно нещо, кошмарно е! На мен единствената мисъл, която прекоси главата ми тогава беше, че това е най-тъпия начин да убия децата си  Cry Слава Богу, живи и здрави сме! Дано не ти се отрази на бъдещото шофиране, аз още не съм се справила с психическите последици от катастрофата  Rolling Eyes Иначе колкото и да плюят по латиното, някои американци, точно такива спряха и ми се притекоха на помощ  Heart Eyes

# 186
Ле ле Мартеа добре ,че си добре! Hug
Адри от какво те лекуват?

# 187
Мартеа, Слава на Бога, бил е малкият дявол  Hug
Още утре мини и си запали свещичка...дано да го преживееш по-леко. Аз преживях инцидент на волана преди 12 години и още не съм се съвзела напълно... и май като гледам никога няма да стане  Sad
Целувки много и от нас  Heart Eyes

# 188
Честито на именниците!  bouquet

Мерка, запали свещ както те е посъветвала Августа.Важното е, че си добре Hug

Благодаря ви за отговорите за бактериите. Днес не упях да вляза при доктора, беше митинг пред кабинета.Криво ми е, че за два месеца ще давам трети антибиотик Confused Иначе детето си е добре, от началото на месеца е пушка, пу-пу. Вчера и взех "Ехиначи"-хапченца с вкус на касис за имунната система. Много ги хареса.
ако успеем да се видим в Пловдив ще е супер.

# 189
Честито на именниците!  bouquet
МеркаHug.Най-важното е, че си жива и здрава!Наистина запали свещ както са те посъветвали момичетата. Heart Eyes
Катка, стискам палци бързо и успешно да се преборите с бактериите! PraynigПриятно изкарване в Пловдив!

В петък на сестра ми й предстои сложна операция!Стискайте й палци, момичета!
Ще пиша пак.....

# 190
Честито на всички именници !!!

Мартеа, бягай в църквата и пали свещ! Чукай на дърво, че си се отървала и дано скоро преживееш шока в който си.

Кате, дано при сестричката ти мине всичко благополучно. Стискам палци и те прегръщам.

# 191
Мартеа важното е че си добре, бъди жива и здрава  Hug

# 192
Честит рожден ден на Мелиса ,Анди и Мартин! bdbaloni hbdtu baloni

# 193
Честит рожден ден на Анди и Марти! Да растат здарави и щастливи! newsm59

# 194
Честито на Анди и Мартин! Здрави, късметливи и много щастливи!

Все искам да наваксам с писаното последните дни - Катка, браво за отслабването и браво за университета!
Ками, честита кола, леко и безаварийно! Автоматик се кара супер приятно, нали?
Иса е прекрасна!И благодаря за комплиментите за моята пикличка!

Ходих на църква и горещо благодарих за това, че съм жива и здрава! След това си купих любимото си кафе от една Онда, кутия цигари и под дъжда се разходих из центъра, както обичам и както не бях правила поне от година.

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт