Майчета 2005 - Тема 111

• 25 340
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
 baloniЧестит Рожен Ден на Мелиса, Анди и Мартин! Много здраве и щастливо детство! baloni
Адри от какво те лекуват?
Ох, тя моята е една, не е за разправяне. Хич не ми се иска да ви натоварвам, затова накратко: Седем месеца, след като родих Маги, се наложи да ме оперират от рак на шийката на матката. Последваха лъчетерапии и химиотерапии. Всичко добре, ама от лъчето си докарах ужасен колит. В началото бях с ужасни болки и не можех да се изправя..... Ходих на какви ли не доктори, пих сто хиляди хапчета и нищо. Искаха даже да ме режат. В крайна сметка вярвам или не е друг въпрос, но започнах с алтернативно лечение и засега помага. Пак имам ужасни кризи, но са доста по-нарядко. Та това е общо взето  Wink.
По въпроса с бабите - честно да си кажа откакто се е родила Маги ми е гадно да я оставям на когото и да било. И аз изпушвам и то често, ама и двете баби са възрастни. Иначе те я искат и нямат нищо против да я гледат. По едно време даже се сърдеха като я заведем при едната баба, а при другата не. Абе май с мъжа ми нещо сме увредени. Трябва на всякъде да е с нас и това е  Wink.
Ксения дано всичко със сестричката ти мине успешно  Praynig.
Позрави на всички   bouquet

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 22:08 от Adry

# 211
  • Mediterraneo
Първо- честито на рождениците, които отново пропуснах  Blush Да растат здрави и щастливи!

Мартеа и Феъри, слава богу, че сте добре! Умната!
Адри, много си преживяла, мила  Hug
Ксения, успех на сестра ти  Hug

По въпроса с бабите- мен и сестра ми ни отгледаха баба и дядо. Понеже живееха по- близо до училище, изобщо не се изнесохме от там, когато нашите взеха апартамента. На мен майка и свекито също много ми помагат. Майка я гледа през уикендите предимн, понеже е по цял ден на работа. Но пък свеки сама си е шеф и винаги, когато поискам, взема детето за през деня. Сестрата на моя мъж също помагаше преди да си смени работата- работеше на смени и през ден- два отделяше по половин ден за Сиската. Да не говорим колко ми помагат моята баба и дядо- вече са на по 80 и отгоре години, но се справят без проблем.

# 212
И от мен честито на всички рожденици   bouquet
Adry, наистина много си преживяла. Какво друго да ти кажа освен кураж  Hug

# 213
Честит рожден ден на всички празнуващи малчугани!  bouquet

Ксения, стискам палци за сестра ти Simple Smile
Адри, дано всичко лошо да е зад теб вече. Между другото, без да искам да се бъркам, правили ли са ти изследвания за гъбички? Питам, защото брат ми се мъчи от зверски колит повече от година, докато накрая откриха, че всъщност е имал Кандида в червата си, за което никой не се беше сетил да го изследва, и  откакто сложиха правилната диагноза, го излекуваха за отрицателно време.

За въпроса на Мартеа за бабите и аз да кажа - тук в Перник за разлика от София, детските градини се опразват до около 17.30ч. най-късно. Което означава, че нито аз, нито мъжът ми сме в състояние да взимаме Мишка от градина. Така че бабите я взимат около 16.30ч. и я гледат до около 19-19.15ч., когато аз се прибирам, често и по-късно, ако реша да се видя с някои приятели. Редуват се - един ден едната баба, другият ден другата, единият дядо също се включва, понякога я оставяме и събота вечер да спи у някой от тях, така че може да се каже, че са се включили активно в отглеждането.
Аз мрънкам от време на време, че всъщност те не предлагат да я гледат, а аз трябва да им кажа, че имам нужда, ама сега като се замислих, то кога да им дам възможност да поискат Laughing Laughing
Та така, не мога да се оплача, да са ми живи и здрави Heart Eyes

# 214
  • София
ЧРД на Наско  Hug Гита да ти е жив и здрав рожденника и много, много да ви радва  Hug

Андри, страшни работи са това.

При мен нервната криза е била от МЦ. Оказа се, че мъж ми ме познава по-добре и от мен самата. Като ме попита, дали е това, видях, че ми закъснява и за щастие днес разбрах, че няма да се потретваме  Laughing

Поздрави на всички и весел уикенд Simple Smile

# 215
Адри, пожелавам ти много, много здраве! Напълно да се възстановиш и много, ама много щастие!
.........

Изтрих си писанията, да не пълня детската ни темичка с гадости.

Целувки!

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 15:45 от мартеа

# 216
Мартеа Hug
И ние те обичаме Heart Eyes
И се опитай да не мислиш за това Hug Аз 85% от времето си зад волана го прекарвам в гадание кой какви намерения има за луди маневри без сигнализация.

Чакайте да ви разкажа нещо смешно с Миша, дасе настроим позитивно предлагам Simple Smile
Вчера Миша се скарала с дядо си - искала да мине покрай някаква люлееща се люлка, той я дръпнал да не я ударят и тя се разсърдила. Тръгнали си към къщи в пълно мълчание - тя сърдита и той сърдит. Laughing Вървят 15 минути и не говорят, но по едно време дядо й вижда една кола, накичена  с балони и забравяйки, че са сърдити казва: "Я, за първи път виждам микробус, накичен с балони." При което Миша с тон, отговарящ на сърденето, само изръмжала: "Джип е."  Laughing После и двамата се засмели и тя казала: "Дядо, сдобрихме ли се вече?" и така, минало им. Laughing

# 217
Вървят 15 минути и не говорят, но по едно време дядо й вижда една кола, накичена  с балони и забравяйки, че са сърдити казва: "Я, за първи път виждам микробус, накичен с балони." При което Миша с тон, отговарящ на сърденето, само изръмжала: "Джип е."  Laughing После и двамата се засмели и тя казала: "Дядо, сдобрихме ли се вече?" и така, минало им. Laughing

Душичка сладка Heart Eyes

# 218
Гита, да ти е жив и здрав рожденика! Много весело и безгрижно детство му пожелавам и много да ви радва!  happy bd
Благодаря на всички за разбирането и пожеланията. Между другото вече изглеждам добре, върнах си килограмите и външно по нищо не личи за преживяванията ми   Heart Eyes.
Феъри, честно да ти кажа вече не знам за какво са ме изследвали  #Crazy. Ходя на всеки 6м. на скенер и контролен преглед при проф., който ме оперира. На скенера всеки път излиза, че имам силно дилатирани чревни бримки и становището на всички, при които съм ходила е - колит, вследствие на лъчетерапията.
Вчера моята щерка ме разби. Бяхме на вън и с едно приятелче си играеха. И двете диванета захапали от гадните близалки. По едно време блонди си я изпусна, а аз доволна казах край. Започна да мрънка, а другото детенце и казва: Маги стига толкова! Който яде вечер сладко идва феята на зъбките и му ги взима /с близалка в устата/. Маги естествено реагира: Ами на теб, ами на теб? Хоп, с незабележимо бързо движение измъкна близалката на детето от устата и я хвърли. То милото остана с отворена уста, а ние смяяяяяях.
Хайде поздрави на всички и много весели и забавни случки с дечицата   bouquet

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 16:22 от Adry

# 219
  • София
Хахаха, сладурки  Grinning И Любака само прави смехории и аз все се каня да напиша дълъг пост с приказките му и от толкова време се каня, че взех да ги забравям.

А моята веселба е, че мъж ми след вчера ще ме води на почивка  Crazy Както се жалвах от бабите, така днес майка взима Любака на вилата с тях, а Павката ще го оставим на свеки (ще дойде да спи у нас). Много съм доволна и сега си стягам багажа.

Хаха, а онзи ден Иван си вади портмонето и Любака "Тати, дай парички на мама"  Joy Ами, така е...от малък напира за стотинки и ние за да не му забраняваме да не пипа му даваме с поръчението да я занесе на някой. Така имаше време да си я попипа, хем не се заиграваше с нея и се чустваше полезен. А пък аз напоследък си държа парите в дънките ... Та, сега на дърти години му е станало приятен, за мен, навик  Joy

Чао от мен, мацки, приятни почивни дни  Hug

# 220
Честит рожден ден на адашчето Наси! Да расте здраво, послушно и много весело дете!

# 221
Гита, честит ти рожденик! Да е здрав, палав, весел и много, много щастлив! Незабравимо детство му пожелавам!
Много щастие за цялото семейство!

Извини ме за разсеяността, че пропуснах от сутринта Embarassed

# 222
Здравейте момичета  Hug
Отидох на 1_ва страница и прочетох списака на Главните герои, спомних си с какъв ентусиаzъм отчитахме мерки и теглилки, а сега след три години описваме случки с диалоzи Heart Eyes
На всички бивши рожденници и на Наско, от все сърце желая zдраве, весели игри и много радост  Heart Eyes
Благодаря zа пожеланията послучай РД на Анди  Hug
снимки

# 223
  • Mediterraneo
За да съм в тон с картинката, снощи и аз кататрофирах... Размазах си колата в паркиран Сеат толедо пред един гараж  ooooh! Обърнах се към детето за стотни от секундата и като се обърнах пак напред не успях даже да бия спирачки, натресох се в колата. Карала съм с не повече от 30 км, а горкото ми Пунто се размаза  Rolling Eyes Не сме определили щетите още, не ми се поглежда изобщо... Такъв стрес, че бях с детето в колата, не е за описване... Силия забрави много бързо, впечатлена от дошлия полицай, а аз все още се треса от нерви.

# 224
  • Варна
Честит Празник на българската азбука!

Честит Рожден ден на Ива на Юлинга!
Честит Рожден ден на Наско на Гита! (него го пропуснах вчера Embarassed)

Честит Рожден ден на Ксения!

Димана, ужас, добре че вие с малката кукла сте живи и здрави.  Hug
Котарана, много е сладък Анди. Много са порснали и двете ти момчета. Hug

Общи условия

Активация на акаунт