Майчета 2005 - Тема 111

• 25 339
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден ден на Ива! Tada bdbaloni birthday
Честит рожден ден Ксения!Много щастие и късмет! bdbaloni baloni
Честит празник на азбуката ни!
Тарталетке важното е ,че вие сте добре!
Адри Hug

# 226
Ники е при баба си,  днес съм фрее  Nature Sunny newsm44
лек ден!

# 227
Ох, какво става, ужас!
Димана, добре, че всичко с вас е наред!
 Hug

# 228
Честито на Ива!
Честито на Ксения!

Много здраве и късмет!

# 229
Честито на днешните рожденици Ива и Ксения! Да са много здрави и щастливи!  newsm51
Честит празник и на азбуката ни!
Тарталета много неприятно. Добре, че на вас нищо ви няма  Hug.
И аз днес уж съм free, ама в къщата ми е  хаос. Яхам метлата afwitch, дано до довечера да свърша.
Поздрави на всички и весел и слънчев уикенд   bouquet

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 22:02 от Adry

# 230
Честит ден на просветата!

Кесния, честит рожден ден! Здраве, късмет и много любов за теб и цялото ти семейство!   bouquet  Как мина операцията на сестра ти? Спомням си, че миналата година тя преживя една такава, а ти беше казвала, че предстои друга, по-сложна. Нещо за гласните струни беше май... Още сигурно е рано да се каже как е, но все пак...  Praynig

Тарталетке, слава Богу, че детето бързо е забравило!  Confused Дано бързо да го преживееш и ти  Hug

И искам да ви споделя, че съм много развълнувана от срещата си с две много красиви майки - Катка и Августа, както и с техните половинки, разбира се! От май-четата на живо присъстваше само Никола, а Авата и Наско се радваха на компанията на бабите  Laughing Много се радвам ,че най-после се запознах със съфорумки. Дано скоро примера им да последват и други мами и да заповядат в хубавия ни Пловдив  Hug

# 231
Диманке, ти пък да не видиш нещо Laughing Hug
Все пак важното е, че всичко е наред и двете със Силия сте невредими, дано и колата се поправи бързо. И ти пожелавам да се отърсиш от удара колкото можеш по-скоро Heart Eyes Hug

Ксения, честит празник! Бъди много щастлива и обградена с любов!  bouquet

# 232
  • София
Да не пропусна и аз РД на Ксения!

Да си жива и здрава, Ксения!!!

Димана, и ти ли бе? Дано си се поуспокоила и дано не ти пречи в бъдеще...все пак мисля, че такива случки са полезни да ни пропомнят как трябва във всяка една секунда човек да е нащрек - било заради собственото си шофиране или това на все по-често срещащите се идиоти по пътищата.

Ние бяхме на сватба днес, добре прекарахме, хареса ми формАта - шведска маса и си сядаш където поискаш. Малко ни понаваля към края...в момента купона продължава в един пиано бар, но аз съм вкъщи с Ема.

# 233
Честит рожден ден на Теа на Иви, честито и  на другите сладури празнуващи днес!  bouquet

Диманка важното е че сте  добре  Hug

Честито и на Ксения!

# 234
Здравейте!

Момичета, много ви благодаря за поздравленията и хубавите пожелания за рожденният ми ден!
Благодаря ви и за стиснатите палци за сестричката ми! Heart Eyes

Операцията мина успешно - изкараха кистата от шията й.По време на операцията се е наложило да и махнат и слюнчестата жлеза.
Добре, че има още три такива жлези, та не е фатално.
Сега следва дълго и трудно възстановяване.Надявам се, че всичко занапред ще бъде добре!

Още веднъж огромни благодарности!
Ще пиша пак по-нататък... Hug

# 235
Честито на сладката ни адашка!
От цялото си сърце й пожелавам да е много здрава и съвсем скоро да се гонят с Лори за радост на родителите си!
Много смях, игри и незабравимо детство! Щастие за цялото семейство!

# 236
Ксения, много се радвам за успешната операция! Бързо и успешно възстановяване!

# 237
Честит трети рожден ден на Теичка на Иви!
Да расте здрава, щастлива и да радва винаги своите родители!  bouquet
Честито и на всички, които са празнували тези дни! Hug

# 238
Честито на Криси!
Честито и на Анна-Мария!

Да са здрави, палави, щастливи и с късмет, за радост на семействата си!
Прекрасно детство!

# 239
  • София

baloni bdbaloni baloni

Честит РД на Криси и Анна-Мария!

Мами, имате много поздрави от Борели, видях я на Витошка, на разходка с дечицата - Надин е просто прекрасна и си глътнах езика като я видях колко е висока, поне с 10 см по-висока от Ема. Борели ми даде телефона си да и звънна ако се събираме - те са тук до средата на юни.

Общи условия

Активация на акаунт