Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 163
  • 892
  •   1
Отговори
# 390
А трици не слагаш ли?  Rolling Eyes
[/quote]
Ми те се подразбират Laughing!
Полли-Уолли, писали сме едновременно! Благодаря за поздравите smile3521!

# 391
И аз съм отчаяна като някой момичета тук, вече сигурно 10 дни задържам и не свалям...  #Cussing out Първо си мислех че е понеже съм пред цикъл, после че съм и после, че съм след цикъл, то всичко мина и аз така и не свалих...
Днес реших, че ще си правя скумрия, но незнам как, така че сега съм в търсене на рецепта за вкусна скумрия да си я направя и да я изям следобеда.

Приятен ден на всички!

# 392
Добър ден,

Много хубави снимки видях,всички сте много променени.Браво момичета!  bowuu

Амери
И според мен си за трета фаза,не се страхувай,все някога трябва да я започнеш.......... WhistlingТо и мен ме е страх де ама като дойде момента скачам........... Mr. Green

Peppi Честит рожден ден,с пожелания за здраве и щастие!  bouquet

daninka
Цигарките пречат на здравето........... Whistling ама и аз съм пушачка,не се отразяват на режима.

Tatitt Честит първи месец, чудесен резултат!   bouquet

# 393
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

newsm09 малееееееееееее,  то и аз уж с калкулатора, ама smile3532   
абе те да ги направят и да ги метнат насам smile3508 , пък колкото толкова 
smile3534

# 394
  • Варна
Здравейте пак  Hug
Аз се сдобих с трици , тъкмо се връщам от пазар  Wink. Бейби-дол, да беше предложила по-рано, можеше да изпием по кафе, вместо да се шматкам насам- натам  Peace.
Та от собствен опит и по подсказка на Сънрайз  Peace, ви  съобщавам ,че трици има и в Пикадили- Център - 3.65 лв. пакет от 750 гр и 1.15 лв за пакетче от 200 гр, седят си на щанда за диетични продукти , а не при Мюслито. Който има зор - може да си купи и от там.
Кате, и на теб мерси за информацията  Hug

Варненки, ако смените датата може и аз да се изтипосам на срещата. За заведение - давам подсказка за Наше село, щото лично никога не съм ходила там, пък ми се ходи и второ Чучура, едно дребно заведенийце в близост до фонтаните. До преди година ходих там редовно - добро обслужване и вкусно готвят, сега не знам как е. Но е трудно с паркирането в околността, аз лично не се наемам .
Диаметър и Татит / и кой беше още ? /, честити ви месечинки   bouquet, успех в борбата с килцата.

А, и Муниека, напиши си дневното меню, ако обичаш. Обхващат ме съмнения , че не ядеш достатъчно. Понякога в първите дни не може да се отиде до WC-то, защото организма леко се стресира от новото меню и усвоява всичко което му даваш. Иначе за разхлабване - обичайното. Аз понякога пия Редуктил / май бъркам името, но изхвърлих опаковката, нещо с майчин лист вътре  /, но досега ми се е налагало само 3 пъти , обикновено едно топло кафе на гладно ми върши чудесна работа. Успех  Peace

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 14:18 от prysila

# 395

newsm78 newsm78 newsm78   Момичета искам да ви питам нещо днес обядвах 12 рачешки рулца, ма бях адски гладна- мнооого, дали са много  newsm78 newsm78 newsm78 и видях че пише , че съдържат нишесте????? Дали не съм злоупотребила?

# 396
Хоп-троп,  здравейте wavey
Peppi bdbaloni
Имам минус, няма да го отразявам засега. Почвам 1/1 от днес.
Поли, ха така, скоро те очаквам на моята пейка, даже на моето място Laughing
Перлич, как ще липсвам бе душо, я виж какви фермани спретвам - пиша ред, скачам, пиша втори, отивам нанякъде, пиша трети - говоря по телефон, пиша четвърти - излизам навън за нещо.   Crazy Накрая като погледна - цяла новела станала, губя си мисълта постоянно, та е голям зор. Няма как да влизам през деня в чата, защото ще се смахна съвсем, а вечер мъжа ми ме ангажира със себе си #Cussing out
Амери, честита месечинка, мила! Hug
Зеленко, какви слаби ръце, браво!
Фарфалина, Пантерка, Бамбинкамалинка welcome
Свидничка, я каква разлика, шашна ме девойко! Shocked  Hug
Сузана, браво , изглеждаш много добре!
Зарибената, аплаузи и за теб!  Hands Clap И мен ме хвана шубето от трета още на 60,5 кг, щото си мислех, че скоро ще трябва да я започвам, обаче стой та гледай какво закучване му фраснах, голямо задържане, голямо нещо, от 17.04.  Обаче вече взе да ми става досадно и с нетърпение чакам да вляза в нея.
Та в тази връзка valeto, не се шашкай, има и други като теб Peace
wish,  ако бирата беше нискокалорична, аз щях да съм с доста по-малко наднормено тегло и шкембето ми нямаше да е като на бременна в 8 месец. /Преди./
Кри, ще се оправиш, пий повече вода, да изхвърлиш задържаната! Hug
Цоци, направи консултация с друг гинеколог! Аз имам час в сряда, защото и на мен не ми идва,  /предполагам, че цикълът ми е бил ановулаторен, нищо чудно и при теб да е така!/
Татит, честита месечинка! Hug
Диаметър, честита и на теб! Hug
maggieto, хубав котлон, нещо се запалих, сигурно ще го взема. Sneaky
brymbyr44e Tired  Не си злоупотребила, само дето рачешките ролца са за подхапване, не за обяд, и да, съдържат нишесте, и захар съдържат, има едни и вино съдържат, трети сорбитол съдържат, все гадости съдържат.
И са позволени.
Гуди, Славе, Присила, Елена Kissing Heart

Пека пиле на грил - реших да използвам накрая тая джиджавка към фурната, преди да си изхвърля печката.
Предстои ми ремонт - мръсна дума Rage Отсега съм се замислила къде ще си приготвям режимните манджи Thinking

Спорен ден на всички! sohappy

# 397

Ауууу ми повече няма да ги ям, мн ме е яд, чудя се дали утре да не почна отначало за ударния режим, много се ядосвам като направя някоя простотия, ама много, ммммммм  #Cussing out #Cussing out #Cussing out момичета кокичета изложиш се....

# 398
Здравейте и от мен, опитах се да прочета всичко каквото сте написали за диетета....и оставам много изненадана, от добрите ви резултати. Браво. Ще е почвам и аз Blush, може би от утре. Само немога да разбера в Смесения етап дали са позволени  картофи? За съжаление никъде на прочетох за шоколада, което означава тотално да го забравя  Sad, ще се постарая, успех на всички, и моля някой да ми отговори за картофите, Благодаря   bouquet, ще ви следя с интерес, и ако има някакво развитие при мен веднага ще се похваля.

# 399
Привет очарователни Дюкеси  bouquet Hug,

Честито на всички с поводи и намаления. Аз днес сам един щедър инвеститор.
Кате  Hugаз упорито припкам след теб, но ми се струва че при теб разликата е очевидна ,а при мен май много много не се забелязва.
Имам един въпрос към Дюкеските с повече опит, на обезмасленото кисело мляко данните са
Белтъчини 5гр на 100
Въглехидрати 7гр на 100
мазнини 0.01гр на 100
намерих кисело мляко с плодов вкус и данните са му следните
Белтъчини 8гр на 100
Въглехидрати 10гр на 100
мазнини 0.01гр на 100 и е само с подсладител, без никакви -ози. Предварително ви благодаря.
Лек и ползотворен ден от мен.  bouquet

# 400
Най-после здравейте и от мен!
Дано да не сте ме забравили Hug
Аз имам да споделя нещо - нямах цикъл 35 дни, много се бях нашашкала и не пишех.
Днес прочетох Орелия, че пише за някакъв ановулаторен цикъл.
Орелче мило, не знам какво е това, много хубава дума на звучене, ама не я разбирам.
Но, вчера взе, че ми дойде и аз съм много щастлива.
Иначе, нищо нова пре мен.
Радвам се, че пак съм тук.
Много целувки за всички вас Hug

# 401
Фифи , аз не съм от ветеранките а от новичките, но според мен по добре си го прави нормалното мляко с степче, става същото на вкус , поне си знаеш че то е разрешено и може.Според мен няма разлика в вкуса

# 402
Здравейте сладурки!
Честито на всички с поводи и кураж на задържащите като мен
maggieto честита ти придобивка. Аз имам подобен тиган и съм супер доволна. Откакто дюканствам го използвам ежедневно включително и шаран съм пекла в него става почти като пържен а на вкус е ммммммм Crazy
Пожелавам ви хубав петъчен следобед и много усмивки

# 403
kristian-PL- картофи не може, шоколад- хич!
Прочети обстойно 1-ва страница, ако можеш си купи и книгата и дерзай!
Успех   bouquet

Забравих да кажа колко много ми харесаха всички на снимките-Свидничка, Сузи63- на живо сте много по-хубави, всички други също са страхотни- подмладени!

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 14:53 от Пираня

# 404
  • Варна
Ори, здравей  smile3525
Знаех си , че съм пропуснала някой - Амери, честита месечинка  newsm51. Мисля, че нямаш нужда от повече слабеене   bouquet
Бермудез, браво за кръгличкото число в намалението  smile3501
brymbyr44e, ако не си сигурна в състава на нещо и дали е добро за режима, по-добре не го яж. И нищо фатално не е станало. Дори да си яла нещо, което не е "чак толкова режимно " , продължаваш нататък. Ако си в П дни си продължаваш с тях, ако си в ПЗ - пак. Не е необходимо да почваш режима всеки път отначало. Постепенно ще разбереш кои храни ти действат задържащо и от кои сваляш повече. За режима се изисква малко повече търпение и постоянство, защото нещата не стават с магическа пръчка  Peace.
Между другото къде изчезна Фоли и Михаела77 несъм "мяркала" скоро ?

kristian-PL , прочети отново ако обичаш 1-ва страничка, заедно с линковете ,струва ми се че не всичко ти е ясно. Картофи и ориз не може. Шоколад - също не. Основно се ядат протеини / белтъчини / , които се редуват с протеини + зеленчуци. Не се ядат нишестени .Въглехидратите и мазнините са ограничени до минимум, колкото се съдържат в месата, млякото и зеленчуците. Успех  Peace

Пираня, вече е писала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт