Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 129
  • 892
  •   1
Отговори
# 510
лека нощ и успех желая...медалллл  newsm10
стискам палци newsm17

# 511
  • София
Добро утро

Боби1973, линковете са наравени "лесни" - като кликнеш, да се отварят. Ако забележиш други, пиши  Peace Ша го правим user friendly, няма как

Америfingerscrossed

Сън-че, къде си, бря  Hug

Има доста лекарства без захар, питайте в аптеката "за диабетици" или поискайте листовката и прочетете съдържанието.

Хайде, отлитам за работа  afwitch

П. С. Сега забелязах, че тази тема:  Тема: Грам след грам, килограм след килограм отлетяха с Дюкан - 83 тема, май ни е заключена... Ако има начин, ще е супер да се заключват старите теми  Peace

# 512
Peppi! Честит Рожден Ден!

ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА

# 513
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Peppi, Честит Рожден Ден, много здраве и щастие с малко закъснение!  bouquet

Добрутро дами!  Hug

Зеленко, мерси за кафенцето!

Относно триците, Дюкан наистина пише да се започнат в 3та фаза, но при проблеми с 00 се започват още от 1ва фаза така, че не се терзайте, който както му е угодно.

amerie, стис, стис, стис!

Еми, трапезата ти е супер, въх потекоха ми лигите!

Да се отчета, че при мен няма нищо ново, но днес не съм се мерила защото се чувствам тежка и подута (не е от солено - ям безсолно).

Hug на всички знайни и незнайни дюканки!

Лек и отслабващ ден на всички! Hug

# 514
Относно триците, Дюкан наистина пише да се започнат в 3та фаза, но при проблеми с 00 се започват още от 1ва фаза така, че не се терзайте, който както му е угодно.

Ей тия трици ме побъркаха и аз да ровя  Crazy Четох много внимателно и според мен ги въвежда задължително от 4 етап : "Новото указание предвижда един ден седмично до края на живота си да спазвате режима на чистите белтъчини и да добавите към тази основна мярка още една, още по-проста - всеки ден да приемате три супени лъжици овесени трици". А по-нагоре пише, ако имате проблеми с 00 да си правите тричави палачинки (например) - за 1 и 2 фаза и да ядете пълнозърнест хляб (не бял), защото съдържа трици - за 3та фаза, но не е казано никъде, че е задължително за всеки ден  Rolling Eyes
Както и да е.
Не че аз не си ги хапвам  Mr. Green Но това е, което прочетох в книгата  Rolling Eyes

# 515
Добро утро! Hug

# 516
привет, помните ли ме  Mr. Green жива съм и муам пръжоли (е понекогаЖ вратни ама тайно) дюканствам си, но съм в  застой и се самонаказвам. след като бях на АБ 2 седмици оттървах режима и по-скоро ме питайте какво не съм яла (4е толкова голям тиган и Вещи нема). сега си плащам със задържане, 4е и +отгоре. върнах си по4ти едно кило и сега си се борим с него. за назидание си взех ел. кантар, 4е моя стар и механи4ен лесно го лъжех с 4упки в кръста.

странно за мен - запо4нах леко да ка4вам когато съм в П  newsm78

# 517
Добро утро, момичета!   Nature Sunny
След малко тръгвам за работа, но реших преди това да драсна някое редче:)
Боби, значи пак в трета Simple Smile Браво! да ти е честита Laughing иии никакви плюсчета Hug въпреки, че с тази фигура, определено може да си ги позволиш Simple Smile
Хармони, къде се загуби, бе душице Hug Ето ти малко от мен  341uu и се стягай!!!
Татянка Hug Бачи Hug Зеленко  Hug Духи  Hug Не съм  Hug
та.... и аз да попитам... Сънче, къде се загубииииии?
Лек и отслабващ ден на всички! lovekiss

# 518
Привет и от мен, отбелязвам присъствие  Grinning
Хармони, аз бях така след вируса-забих и  3 седмици грам не смъкнах. Важното е,че си здрава  Peace

# 519
  • Пловдив
здражейте мили момичета!
тук zам! добре zам! vещи, бубе, тиzи, кри и vzички дружки!!!! Hug Hug Hug
изvинете ме, но нещо не ми работи клаvиатурата!

# 520
  • Пловдив
не vиждам Айzчето!

# 521
  • Пловдив
бачи Hug

# 522
Добро утро мили дами!  Hug Как сте тази сутрин?
Ние като примерни трудоваци, работим  Tired
Поздрави на вскички с и без минуси  Hug Hug Hug
Честито на празнуващите  Heart Eyes Hug
Сега отивам да си почета Mr. Green

# 523
Здравейте  Wink
Аз от вчера пак съм на 2 фаза но има едно питане трябва ли да правя пак ударен етап
честито на свалилите   bouquet виждам че сте много  Simple Smile

Надя 73 ама ти сериозно ли  Rolling Eyes  Joy

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 09:26 от Кalaka

# 524
Добро утро, дружина  Hug
И днес имам с какво да се похваля, вече съм в отбора на 6-ците  Party Сутринта бях 69,300, което от общото значи че за 3 дни дюканстване съм свалила 1,700  Sunglasses
Обаче вчера почти нищо не ядох, просто не ми се ядеше изобщо, пълна липса на апетит. Отдавам го на това, че корема ми се беше разстроил нещо  Confused Като чета, че други имат проблем с ходенето до тоалетна, аз на обратното, вместо да се запека се разхлабих  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт