Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 138
  • 892
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Зеленкото срам не срам ще си кажа-не мога да прегледам рецептите Sad, готвя по интуиция, а за което досега не ми е било ясно- Мамица на кюто Simple Smile
Кюфтетата са:
500гр телешка кайма, с,ляна от постно месо от шола
1 малка глава лук накълцана на ситно
1/2 кис.краставичка
подправка за месо, черен пипер, малко сол
1 ч.л. трици
1 яйце
От тези продукти станаха 13 кюфтета.
Снощи правих рибни такива- станаха сухи, докато тези бяха върхът.

Орелийка грилчето е от един TCM на Гоце Делчев след светофара с бул.България посока Южния парк. Имаше и чиста плоча, 54лв. 12 мес .гаранция. Обемно е- заема ми цялата плоча на печката (държа го под абсорбатора).

По повод на "стриктните" последователки от разказа, обичащи да се налагат...аз за себе си видях някои малки противоречия в режима и имам за себе си някои изводи, които не бих споделила без да ми се поискат. Смятам, че е важно и тук да спазваме хубавото мото- "Съвет не се дава-съвет се иска". Книгата прочетох два пъти-самият Дюкан мааалко си противоречи. Така, че- всяка една от нас явно ще мине по пътя на пробата и грешката, за да намери подходящото за своя организаъм, пък ако щете и психика.
Аз лично съм много благодарна на хората, които добронамерено и по свое желание ми помогнаха на ЛС-  bouquet, и на моята "зарибителка" Мамица  Heart Eyes
(под секрет да ви кажа, че ме е поканила на двуседмичен Дюкано-дебелариум на вилата си и ми иска 500лв Mr. Green, дано влезе в темата да ме види аз какво зареждане за седмица правя, че и второ подобно направих  Twisted Evil Twisted Evil, ще я фалирам за нула време Simple Smile)

# 496
Росченка, Бермудес, Боби,Ривера - безкрайно съм ви благодарна  Grinning

Аз с дюнер мислех на айран да го пийна, но ще направя половината.
Тази вечер ще спа по-спокойно, че от както съм го купила само за това мляко мисля.

# 497
  • някъде там
Много ме боли гърло,какво мога да смуча?Имам Хексоралетене и Исла мос Thinking

# 498
здравейте. Grinning досега не съм писала ама като ви разгледах снимките яко се надъхах да я започвам тази диета.Дано да успея че имам бая за сваляне Rolling Eyes

# 499
ros4o , и аз бих те посъветвала да го направиш на айран.

Може да изкарате тиганите сега, но ще ви кажа, че аз откакто съм започнала режима, в началото си купувах прясно мляко 0,1%, но такава бяла вода просто не мога да пия и отдавна си купувам само 1,5 %, все пак пия само сутрин  по една чаша капучино, което държа поне малко да има вкус на такова. Не мисля, че ми се е отразило по някакъв начин, но и не прекалявам с него.  А киселото мляко на Верея (аз такова купувам) като е 0,1%  е толкова гъсто, че сигурно е бъкано с нишесте, така че ......, не знам кое е по-добре , малко повече мазнини или нишесте. Но всеки решава за себе си.

yani, добре дошла ! Ще успееш стига да си упорита и търпелива.
В тази връзка искам да кажа, че имам две познати, които след като ме видяха и те уж започнаха, но едната изкара един ден и каза, че и излизало много скъпо, другата изкара най-много 10 дена и покрай празниците се провали. Така, че момичета, който наистина държи да отслабне, по-добре да се подготви предварително, че това е продължителен режим и да се зареди с търпение. Рано или късно идват резултатите. Аз самата се убедих в това.

На всички  Hug, скоро ще направя два месеца с режима и съм доволна, че ви има. Някой път чак не мога да повярвам, че отслабнах за толкова кратко време с толкова кг. и има надежда за още. Но всичко е благодарение на вашата подкрепа, информация и снимков стимул  Heart Eyes

Лека нощ !

# 500
Здравейте на всички! baloni
И аз днес имах спорове с една колежка, която ме кара да ходя на диетолог, но аз неща! Crossing Arms
Честито на всички с повод и без повод! Laughing Много ми е интересно да ви чета, но сте доста продуктивни и дори на моменти става трудно! Mr. Green
Утре заминавам на тийм билдинг /може да стане и тийм дринкинг... Laughing/, но в понеделник ще пиша отново!
Хубав и спорен уикенд! newsm51

# 501
не мога да се въздържа все пак е петъкВещи ,малко ме бий с тиганЯ  Mr. Green

# 502
  • Пловдив

Ей тва чаках и мога да си легна вече  Mr. Green
Ривела, мерси, душко  Hug
Пак оспамих яко  Embarassed

# 503
О, Бубе Hug, и аз като видех на Ривелка мъжът, и викам да понапиша нещичко Grinning. Да беше разкъсал още малко дрехите надолу Wink
Вчера се отчетох няколко пъти, ама днес не ми се пишеше.
Боби, поздравления за новата Трета.  bouquet И аз нещо се запънах,, не свалям повече от това.
Бермудез, Свидничка , Сузана- браво на вас! Страхотна разлика!  bouquet
Емиии, искам и аз такава скара Sad Толкова ми е близо този магазин, че ще взема да скокна скоро, ако мъжът ми не ме бие вече, толкова електроуреди се събраха.
Мишле, така се радвам, като те видя. Hug Наминавай по-често.
Наде73, никакви сланини Naughty, продължавай с нас, имаш страхотен пример пред теб!

# 504
# 505
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

тоА пА  Rolling Eyes нЕма ли си жена, да го позакърпи  Whistling

# 506
Goody Joy Joy Joyнема така ще го бройкаме hahaha hahaha hahaha

# 507
И АЗ НЯМАМ НИщО ПРОТИВ  smile3521 smile3508 newsm74

# 508
а тази фигура дали с Дюканството я е постигнал newsm20 moresmile

# 509
дИвойки, ако сте свършили с раздърпания, го взимам, че вече ми се долягва - да не мъча моя, с масажа  Mr. Green
Ще ви го върна, за закуска - позакърпен  hahaha
И днес, стиснете по едни палци, за голямото ми рожбе, поне един медал да вземе  Praynig
Хайде лека, и отслабваща  Hug

Общи условия

Активация на акаунт