Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 145
  • 892
  •   1
Отговори
# 480
не съм гладна...

но и честно казано ме беше страх да си взема повече, да не прекалявам... примерните менюта ми се струват големки, но предполагам, че ще свикна
къде да видя примерните менюта,мещо сам ги изпуснала май newsm78

една приятелка ми е пратила нейните менюта, а и тук из темите, някъде, четох на други Дюканки

# 481
Мишле, радвам се, че намина с хубави новини, и дано се получи усещането  Praynig
Еми, честита ти придобивка и само вкуснотийки на нея   Wink
Отивам да чета за 3-та, че си оставих книгата, на една леля Grinning, нали съм си добричка  Embarassed

# 482
  • София
Примерни менюта има и в книгата, ако трябва да сме честни  Embarassed
Макар че на мен ми идват доста скромнички, де  Embarassed

Доколкото съм чела по-отдавна редовно са е публикували дневни менюта.
Напоследък ОБАЧЕ менюто си публикуват хора, които имат съмнения, че грешат  Whistling

Най-добре зарежи тез менюта сбирани, ако не е ясно какви са точно.
Хапвай на често, до насита, но без преяждане. За да се отслабва, трябва да се яде   bouquet

# 483
Мишле, пожелавам ти наистина бебка да е бебка Grinning Hug

Абе мацки. Аз изобщо не съм достоен последовател на Дюкан. Не умея да защитавам режима му. Срещнах една комшийка, която има завидни резултати - не знам до колко е стриктна, не се виждаме често. Та като започна да ми чете една лекция, да ми развива нейни си теории, неща, които била чела /пък аз не съм/, онемях.
В книгата пишело изрично, че триците се ядат чак в четвърта фаза. Аз й казвам, че се ядат от началото, ей че ме овика тая жена Shocked Викам й, че аз лично съм ги прояла чак март месец, тя ме убеждава, че не бивало.
Разказвам и за форума, за дюканския калкулатор - тя каза, че по калкулатора в книгата си е определила теглото.
Ядяла си свинско филе - в книгата пишело. /То верно пише на едно място, че може постни свински колбаси.../
Както и да е, жената е отслабнала много. Аз никога никому не се опитвам да се налагам, за каквото и да е. И се чудя на някои хора, които ти говорят с тон нетърпящ възражение, сякаш ти четат стария завет. И си трая, и едва ли не давам заден ход - готова съм с абсурдни твърдения да се съглася, само да не влизам в конфликт.
А уж съм намахана женка. Гола вода съм. smile3537

Еми, откъде си взе плочата? Аз се озъртам за нещо подходящо, днес друго момиче беше си купило котлон и аз се запалих. Simple Smile
Хубаво си се заредила, браво  bouquet

Амери Heart Eyes

# 484
Здравейте и от мен Grinning
И аз общо взето съм на балкона, няма засега с какво да се похваля.
Sofi4, и аз като теб цяла седмица не мърдам, все си стоя на 57,6...но оу утре ще съм на П дни, дано да успея този път да ги докарам 5 дни, че само 2 кг.останаха Peace
Emi, трапезата ти е умопомрачителна!В добрия смисъл де! HugНаправо ти се кефя и ме е яд на мене, че половината от тия неща не ги обичам и затова толкова трудни са ми протеиновите дни! ooooh!.Още малко остана! Praynig
Мишле, здравей!  bouquetОтгога чакам да се включи бременна дюканка Grinning.Прилагаш ли режима и как ти се отразява той?
Аз пак омааах три краставици и малко скумрия за вечеря Laughing.А  и канелените бисквитки си направих пак  chef Чудниии!

# 485
  • София
Мишле, здравей!  bouquetОтгога чакам да се включи бременна дюканка Grinning.Прилагаш ли режима и как ти се отразява той?

Белла, вече писах, но ще ти кажа и на теб- за съжаление, не го спазвам. В момента в който видя месо, яйца... и  Sick и бягам към "00" Embarassed Всъщност, май нямам апетит към нищо, единственото, което ми се яде са грейпфрути и ми понасят добре. Гледам да не пропускам киселото мляко, ама се случва... Онзи ден си купих и трици, поне сутрин това да хапвам, ама.....абе ще се оправя
Но установих едно- с неспазване на режима се трупат килца Embarassed

# 486
Орелия,спори се с човек, който те слуша Laughingи те чува, нека слабее жената...
Зеленко, не можеш да си представиш колко съм "зелена" с компютъра и нищо не разбрах от поста ти, но ако смятате, че така написани линковете са по-добре, си трая Peace
Вещи,минавам отново на пейката на третофазничките Confusedто се е видяло, че скоро няма да видя 55 на кантара!Вярно е, че постигнах доста, но все се разминавам с красиви жени, на които искам да приличам  Whistlingвече ще се сравнявам с по-закръглените дами, на които вече не приличам! Hug

# 487

Белла, вече писах, но ще ти кажа и на теб- за съжаление, не го спазвам. В момента в който видя месо, яйца... и  Sick и бягам към "00" Embarassed Всъщност, май нямам апетит към нищо, единственото, което ми се яде са грейпфрути и ми понасят добре. Гледам да не пропускам киселото мляко, ама се случва... Онзи ден си купих и трици, поне сутрин това да хапвам, ама.....абе ще се оправя
Но установих едно- с неспазване на режима се трупат килца Embarassed
Ясно PeaceЛека и прекрасна бременност ти желая!  bouquetА имаш ли впечатления,относно примерно ако една бременна жена дюканства(става въпрос за трета олекотена фаза), дали ще качи по-малко кг, отколкото е нужно?Уф, знам че ми е тъп въпроса и не е задължително да отговаряш!  bouquet

# 488
  • Пловдив
Белла, режима на Дюкан сравнително отскоро е в България и в нашия форум. Когато започнах преди малко повече от година тук бяхме10-15 момичета. Сега сме много повече, но досега не е имало бременна. На срещата в София Мишлето каза, че ще продължава да е дюканка и аз и казах да не се зарича, защото не се знае каква храна ще и понесе. И дадох себе си за пример - като бременна не можех да ям месо. Тя се позачуди, дори и не и се повярва, но сега се увери, че съм говорела напълно сериозно.
Вярно е че Дюкан препоръчва на бременни и кърмачки трета олекотена фаза, но лично моето мнение е , че бременните не трябва да спазват този режим, както и подрастващите. Организмът им има нужда от различни неща и не би трябвало да се лишава. Ако една бременна жена не иска да дебелее е достатъчно да внимава в количеството храна и няма да има проблеми. А не да "яде за двама", както препоръчваха преди време.
Ти зададе въпроса няколко пъти и не ти се отговори не защото нямахме желание, а защото никой не се е сблъсквал с подобна ситуация и нямаше какво да кажем. То не че сега имам пример от практиката, само си казах мнението.

# 489
Мишле wavey
Ори, Hugот опит знам, че когато някой е надъхан с някакво свое разбиране никой не е в състояние да го разубеди,пък при твоята позната даже има ефект  Thinking,а ти няма ли да се вестваш тук знаеш къде Hug
Перле Whistling

# 490
Извинявам се много, ама имам едно важно за мен въпросче,
Може би малко ще ви вбеся, но моля, отговорете ми, защото не мога точно сега да рискувам/скъпи са ми постигнатите резултати, точно се похвалих и ...... smile3555.
Може ли кис.мляко "На баба 1.5%" Просто в магазина всичко друго беше свършило, а утре сутринта излизам рано и няма как да ходя да търся
В 100 гр. продукт: масленост 1,5%
въглехидрати - 4.1 гр
калций - 120 мгр
15% от ср.дн.хранит.прием
енергийност - 43ксал /180 к
Търсих из линковете, спомням си, че някъде дори бяха фотографирани, но не всичко иска да ми се отваря

извинявам се пак  Embarassed Embarassed

# 491
оф, къде се намести преди мен, Ривелчо... Hug
Свидничка, супер си! Сега панталонките ти седят още по-добре! Резултатът ти е отличен Simple Smile  Hug
Бермудез, не успях да видя твоите снимки, но по коментарите се ориентирах за резултата   bouquet
Росчо, бравос на теб! честит минус! Hug като е нямало др.мляко, яж това-направи си половината от него на айран примерно...другата половина - утре...
Мишле preggo  Hug Пиши по-честичко, че ни липсваш!
Пепи,  nbirthday
Перле, абе всички чуждо не поглеждаме...  Crazy Whistling повервах ти  Hug
Орелийко, ненагледна моя, нали знаеш, че ти си ми идола Simple Smile вървя по твоите стъпки, но бавввнооооо  Joy  Hug
Амери, казах ли ти, че си станала вейка Hug
чатърките   mrstraetz
балкона bowuu

# 492
Росчо,ако нямаш избор...ясно е, че може, но ти предлагам да си изядеш триците приготвени на кекс или палачинка и така ще ти се наложи да сложиш съвсем малко ако го ползваш сутрин за това.

# 493
Орелия аз също прочетох в книгата че триците започват да се ядат от 3 фаза, когато става задържането на вече свалените килограми, но понеже започнах диетата прочитайки я от тук и след това си купих книгата си ям трици от първия ден, доверявайки се на обясненията тук че триците увличали калории, разхлабвали и т.н. Верно и аз се зачудих понеже те са с много въглехидрати, но.. ги ям. Даже една моя леля, която е на този режим, като и казах че ям трици от първия ден много се учуди и каза, че в книгата друго пишело. Аз лично ги ям с удоволствие- все пак внасят разнообразие в менюто.

Лека нощ на всички мацки!   bouquet

# 494
Айде отчет и от мен - трети ударен ден отмина но кантара е безмилостно жесток а съм стриктна та страктна!нито грамче надолу    smile3506И само да вметна че ако още два дена няма ефект ще премина към тази диета - hahaha http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=291338.0   Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт