Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 148
  • 892
  •   1
Отговори
# 420
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  Момичета,здравейте!

Някой готвил ли е конско месо?

ъ-ъ, бърже бега палията  Mr. Green

# 421
Реппи,  newsm59
Много хубави снимки видях, чудесни сте всички, страхотни резултати. Поздрави! newsm51
Аз по празниците бях не в 3-та, а в 33-та фаза - и сега си ближа раните, но вече почти съм на път да вляза във форма.
Съжалявам, че много бързам, но за да не  изпишете без мен тази вечер темата реших за малко да се поява.
Поздрави за всички с минусчета! smile3525

# 422
Здравейте, съмишленици в дело трудно, но велико!
Снощи, изчетох няколко теми отначалото; няколко теми напосоки и последните 4-5теми малко диагонално, последната -цялата, сега съм в почивка и гледам ей така  Crazy че и от сутринта работя на компютъра.

На закуска пийнах едно кафе; хапнах- чаша нискомаслено мляко с 3с.л трици
обяд- около 100гр пуешка шунка и едно варено яйце
за вечеря мисля да ям пилешка пържола на скара
Изпила съм вече повече от 2 1/2 л. вода, двете кафета не ги броя, аааа и един чай

Как мислите, добре ли е?
Не искам да досаждам с тъпи въпроси, но съм все още много неподготвена Embarassed

Поздрави и ЛЕК ден!  Hug

Взех си всички мерки рано сутринта. Стартирам от 71,600  Embarassed

# 423
Всичко е ок - само количеството - мно-ог-о малко според мен . Аз толкова хапвам на едно ядене.

# 424
Всичко е ок - само количеството - мно-ог-о малко според мен . Аз толкова хапвам на едно ядене.

Уффффф, знаех си!
Благодаря ти! Довечера, ще наваксам с пържолката  Confused
Утре, ще си приготвя повече

# 425
  • Варна
Не е нужно да е много наведнъж, по-добре вкарай две междинни хапвания.

# 426
не съм гладна...

но и честно казано ме беше страх да си взема повече, да не прекалявам... примерните менюта ми се струват големки, но предполагам, че ще свикна

# 427
КОнско месо не съм готвила, а и не зная откъде бих могла да си купя в България, но съм яла страхотно в Италия. Уникално, леко алангле.... Ммммм почнах да слюнкоотделям.... Ще ми бъде интересно, ако някой сподели идеи от къде да купя, а и изпробвани рецепти

# 428

Момичета нали в ударния режим - се ядат овесените трици?

# 429
  Момичета,здравейте!

ъ-ъ, бърже бега палията  Mr. Green

newsm62 smile3506
Яла съм само на домашни наденици, които се оказаха много вкусни, но в България няма продажба по магазините. Купуват си го с уговорки специално за наденици. И много хора се стряскат и едва ли не ги е гнус - Ааау, как ще ям конско! Пък свинско набиват като за световно - а като си помислиш какво яде свинята и какво конят...
Бръмбърче, до като дишаш, душко!

# 430
  Момичета,здравейте!

Преди време Бачи и Ели Карагьозова хапваха конско. Те могат да са ти полезни с рецепти.

# 431

Момичета нали в ударния режим - се ядат овесените трици?
ДА

# 432
здравейте и от мен Hug
днес е първия ми ден на режима.моля ви кажете дали се движа добре с храненето
сутринта си изпих кафето без захар естественно Naughty и хапнах 1 парче пилешка шунка,към 11.00 малко кисело мляко без никакви мазнини и на обяд си приготвих следното -много вкусно стана:2 сварени яйца(настъргани)и към тях прибавих 2с.л.кисело мляко,малко горчица и малко опашки от скариди-всичко това завих във шунка за сега е това.
Кажете моля ви как е Thinking

# 433
     Здравейте и от мен.От няколко дни само ви чета и следа резултатите.Аз за сега задържам но се надявам скоро да има с какво да се похваля.След 31.05.ще ми бъде много трудно да ви следя резултатите защото дъщеря ми ще ражда и трябва да и помагам в първите дни за детето.Все пак първо внуче,радостта е голяма ,а и не всеки ден се става баба.При мен режима действа по бавно ,но и годините ми са доста,но не се отказвам и продължавам смело напред.Та ние бабите също трябва да изглеждаме добре.Момичета желая ви много минуси и силна воля.Всичко се постига с много труд и упоритост.

# 434
не съм гладна...

но и честно казано ме беше страх да си взема повече, да не прекалявам... примерните менюта ми се струват големки, но предполагам, че ще свикна
къде да видя примерните менюта,мещо сам ги изпуснала май newsm78

Общи условия

Активация на акаунт