Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 151
  • 892
  •   1
Отговори
# 435

Момичета, а в ударния режим може ли да си правя от палачинките с овесени и пшенични трици, чиято рецепта има в книжката или не?

# 436
  • Варна, а по празниците в Ямбол
оххххх пак двайсет страници едни и същи въпроси..........
 ooooh! ooooh! ooooh!
щом на предната страница е написано че се ядат, ядат се до живот и хиляда еднородни отговора, значи се ядат кой както му е сладко!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ooooh! Tired

# 437
  • Пловдив

# 438
ЕЕЕЕ, brymbyr44e, искам да те помоля нещо... хайде първо малко да помислиш, да попрочетеш първа страница, да разгледаш блога и сама ще си отговориш на всички въпроси от рода на този за триците? А и книгата щом имаш, вземи и нея я прочети още веднъж!

# 439
  • Варна
       Момичета, а в ударния режим може ли да си правя от палачинките с овесени и пшенични трици, чиято рецепта има в книжката или не?

Като си имаш книжката, що не вземеш да прочетеш, какво казва чичко Дюкан по въпроса за закуската с "тричава палачинка"  newsm78

# 440

Извинявам се  bouquet , нахокахте ме здраво, първа страница съм я чела по принцип, ма може би съм късопаметна........  smile3518 smile3518 smile3518извинявам се за тъпите въпроси, но немога да запомня всичко, което съм прочела и ми е по-лесно да ви питам....

smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

а книжката си я чета ма бавно, защото съм засипана от работа , всички си тръгнаха а съм сама в офиса- от време на време чета два три реда, чета квото мога и което вие пишете, но събота и неделя ще си я изчета, ме то всъщност и утре се работи ....

Извинявам се още веднъж

# 441
Добре момичета,
аз с такава гордост ви съобщих, че заформих -10 кг, а сега защо тази линийка ми се опъва. Цяла следобед се мотам с нея. Кое трябва да копна всъщност? Моля помогнете   newsm17

Дени-Кали - браво мисля че резултатите са ти чудесни
Бермудес - и за теб овации - - 10
Рери - ЧРД  - здраве и много късмет
Видях много хубави снимки - БРАВО МОМИЧЕТА 

# 442
Разбрах, че може всякаква извара - кашкавалената спада ли към всякаква? В първи етап съм.

# 443
Здравейте, да се запиша и аз като дюканка, но кърмеща. За сега съм свалила 3 килограма, но стават много бавно нещата. Имате страшно много теми и няма начин да ви изчете човек. Обаче едно ми стана ясно, или са ви затрупали с едни и същи въпроси и ви е писнало или просто не можете да се държите човешки. Като не искате никой не ви кара да отговаряте на въпроси, просто ще си остане такъв висящ. Мислех си, че идеята на форума е всеки да сподели опит и да си помагаме взаимно, а не да си изкарваме яда една на друга. Моля, изкарвайте си го някъде другъде, а ти бръмбарче не е нужно да се извиняваш, те трябва да се извинят на теб.

# 444
Големи благодарности за отговора за рулцата! Аз всъщност после видях, че май непосредствено след въпроса ми имаше и отговор към другата нова дюканка! Hug Hug Hug
Направих си кексче, по рецептата на Поли Уоли в микровълновата и стана супер! И майка ми го хареса и си хапна! Ама го оставих нарязано в една табличка, ако много ми догладнее да си хапнем!
Сега съм сварипа две бутчета, пилешки и ще чета рецепти!
Това с рецептите е голяма работа, момичета! Няма равно! Hug Hug Hug Hug
А за останалите изобщо не знам какво ще измислям!
За сега е това и лека и режимна вечер!

П С Вещи, била си свалила бавно и аз съм така - от миналия май - началото, с НВД-то до сега -17 кг, но сега около 60 кг съвсем става трудно! Колко ще успея ,времето ще покаже!

# 445
  • Пловдив
Евич, добре е  триците да се ядат до обяд, защото съдържат доста въглехидрати. Казвам го по повод, че си оставила от кекса да си хапваш като ти се преяде. Вечерно време изобщо не е препоръчително.

# 446
Дорчестър , Присила ,Орелия , Росчо(аз още само си мечтая за твоя сегашен резултат)  благодаря ви.И по повод 10кг по-малко ще пусна снимки.

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 21:33 от bermudez

# 447
: bermudez, разлика имаш и то голяма,което си е повод за радост Peace

Вещииииииииии, ето ти за настроение

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 19:24 от rivela

# 448
Хайде, пак се започна Naughty
Мислех днес да не се включвам и да оставя доста "висящи"въпроси, но така или иначе който и вариант да избера е неподходящ, затова и аз мисля да помоля Бръмбърчетооще веднъж да изчете нещата, не защото ще ми се развали маникюра от писане, а защото и най-малката подробност от режима ни е важна и трябва да се изпълнява точно.Понахокаха я не за друго, а защото е длъжна да е запозната с всички подробности и сама да носи отговорност за това което прави.Бръмбърче,няма да си толкова нерешителна и плаха ако си подготвена отлично.Съжалявам, че твоят ник спрягаме в момента, но тези редове се отнасят до всички начинаещи.Не се дразним от едни и същи въпроси заради повторението, а заради това, че издават неподготвеност или неуважение ако на тях е отговорено преди 1 страница/наример/.

Ще дам разяснение защо се получава запек - човек трябва да знае какво става с него/Присила, внасям уточнение по твоя отговор Peace/.Храната, която поемаме е бедна на "баластни вещества"и притежава малко отпадъчни съставки-затова се пие много вода, за да помогне на червата, както и на бъбреците да не се затормозяват с отпадъците.В най-общи линии е това.

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 20:43 от Боби1973

# 449

За ВАРНЕНСКАТА СРЕЩА - 18.05.08, 14:00,  beer "АЛБА", всички желаещи са  welcome

Ох как обичам бирария Алба    newsm47
но съм толкова далече smile3515 smile3515

Общи условия

Активация на акаунт