Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 159
  • 892
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Честито на рожденичката Peppi  nbirthday и на месечинките   bouquet
Чудесни снимки видях, чудесни сте момичета  Hug
За ВАРНЕНСКАТА СРЕЩА - 18.05.08, 14:00,  beer "АЛБА", всички желаещи са  welcome
Приси, кажи коя е удобна за теб дата и да видим какво може да се направи, дали да те чакаме или тогава да направим нова среща.
Снощи, въодушавена от приказките ви за канелените сладки реших и аз да ги направя. Сложих 2 яйца, 20гр. ленено семе, 20гр. пш. трици и 40 гр. овесени, подсладител, ванилия и реших да сложа и джинджифил. Оказа се, че нямам канела и станаха "Джинджифилови сладки"  Mr. Green. Оставих да набъбне, че ми се видя много течно и с лъжица изсипах на хартия за печене. Станаха около 12 бр., можеше да бъдат и с по-малък размер. Станаха божествени (хрупкави като ореховки). Днес почерпих Дорето - хареса ги.

# 406
  • Варна

Приси, кажи коя е удобна за теб дата и да видим какво може да се направи, дали да те чакаме или тогава да направим нова среща.

Удобно ми е на 17-ти, но разбрах че е работен ден.
И освен да направим нова срещичка, ако ви се иска, в началото на юни, че и около 24-ти ми е много натоварено. Нищо, ще ви гледам снимките  Sad

Чак на мен ми се приядоха тези сладки, довечера и аз ще ги пробвам  Peace

# 407
  • Варна
Има тема за варненската среща, може да драснете там:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=291024.msg7417637#msg7417637

Днес почерпих Дорето - хареса ги.

Мнооого даже ги харесах, препоръчвам!  Peace

# 408
Привет и от мене!
Правих рачешки рулца по рецептата на Крикри! Стана чудесно! Прочетох, че едно от момичетата изяло 12 и има притеснения! Изобщо може ли да се ядат, въпреки че пише, че може и по колко?
Ако имате , време и желание  ми отговорете!

# 409
Привет и от мене!
Правих рачешки рулца по рецептата на Крикри! Стана чудесно! Прочетох, че едно от момичетата изяло 12 и има притеснения! Изобщо може ли да се ядат, въпреки че пише, че може и по колко?
Ако имате , време и желание  ми отговорете!
Отговорих именно на момичето с 12-те ролца.

Танич, щи кажа аз орелче hahaha
Ановулаторен цикъл е цикъл без овулация, а ти ако си имала 35 дневен цикъл не е толкова фатално, това все пак си е обикновено закъснение от 7 дни. /При положение, че имаш 28 дни цикъл./
Бермудез, честито намаление! Peace
Креми Hug Е не ме изкушиха канелените сладки на Франц, обаче чуя ли джинджифил и получавам нервен тик на окото hahaha /Трябва да се пробва, демек./

# 410
Успях! Изчетох последните 2 теми  Grinning Аз преди пробвах с Вас (може и да ме помнят някой момичета) този режим, стигнах си до желаните килограми и взех, че спрях Embarassed
Сега съм станала дооста повече...  ooooh!
Започнах го отново на 7- ми, бях 60 кг, премерих се снощи- бях 59, сега няма да се меря до края на ударния период! Калкулатора на Дюки ми показва, че трябва да тежа 52 кг и това е първоначалната ми цел, след това мога да сваля още 2, за да се чувствам ПЕРФЕКТНО в кожата си...
Момичета, надявам се да се справя този път, въпреки, че "надявам се" не са подходящите думи- СИГУРНА съм, че с Вашата помощ и подкрепа ще започна да харесвам огледалото съвсем скоро... Благодаря Ви, че Ви има! Хиляди целувки и прегръдки Hug Hug Hug Heart Eyes

П.с. много ще съм благодарна, ако някой може да ми изпрати книгата на E- mail- а, ще го изпратя на тази от Вас, която има време да се занимава с това Simple Smile

П.п.с Имам 1 въпрос. Тъй като миналия път не си бях купувала трици, вчера реших да си купя. Днес хапнах на закуска 3 с.л. с кисело мляко и степче, беше вкусно докато го ядох. Подчертавам- докато го ядох...  После имах 1 много гаден вкус... не мога да го определя... Та някой има ли такъв проблем и ако да, как се справя с него? Много благодаря за отговора предварително, а ако въпроса е задаван в по- предишни теми- инкрено се извинявам- прочетох само 2 Peace

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 15:48 от Goldengirl

# 411
  • София
Здравейте, отслабващи и разхубавени Дюкеси!Впечатляващи резултати сте постигнали! smile3501 newsm10 newsm44    Страхотен стимул сте за нас, начинаещите!
Благодаря ви за споделените рецепти!Нямам търпение да пробвам всички.Вчера щях да се пукна от ядене, ама то лакомията ми е голяма...То затова съм на този хал... Embarassed

Заради моя голям ентусиазъм, цялото ми семейство вече е в редиците на Дюканци!Ами то няма как иначе, защото вече купувам само режимни продукти.Ако искат чипс или шоколад, трябва да излязат вечерта да си купят.Дори и децата се опитват да са в трета фаза...Мъжът ми за 2 дена отслабна 3.2 кг.А аз ги мъча тези три кила вече 21 ден...Знам, че е нормално, но все пак не е справедливо!

Маги, твоя е много изпълнителен!7 кг трици...Направо ме развесели!

evich ,ролца от раци - може.

# 412
Здравейте, мили дюкеси! Напоследък нямам възможност да ви чета и да пиша, защото съм непрекъснато в движение. Но ми липсвате. Аз почнах четвърти месец с този режим (от 17 април съм в трета фаза и засега се справям успешно). Макар че някои момичета твърдяха, че в трета фаза не се сваля, аз вече съм 57 кг. Позволявам си по малко от всичко за третата фаза, но не прекалявам. Добре дошли на всички новички в нашите редици.
Това е за всички вас.  Hug Hug Hug

# 413
  • Oslo,Norway
ето сега и моят отчет
   Бицепс    Гръдна    Талия    Ханш    Бедро    Пръсец
   -1   -3   -10   -3   -2.5   -1
а общо в мазнинки  8кг.
татит не стига че по едно и също време ами и аз имам да свалям колкото теб hahaha
рос4о Hugда ти е  4естито  минусчето със здраве да си го носиш Joy

# 414
  • Пловдив
Здравейте Красавици,  bouquet
Първо искам да кажа, че видях много снимки на красавици. Браво на всички за резултатите, които са очевадни. И наистина режима подмладява ( аз се чудя защо всички ми викат момиченце   Laughing
Пепи,  newsm59  Желая ти здраве и много късмет.

Честито на всички с минуси, с месечинки и с други поводи. На инвеститорките-Горе главата казвам! На новите  welcome и успех!

Цоци( мааакооо) дано по бързо да отшуми проблема.

Ори, виждам че остава малко до целта.   Hug Успех с ремонта. И нашата панелка плаче за ремонт, но мъжът ми каза, че съм изяла парите , за това като си ги върна.
Поли Уоли  Kissing Heart

Рокипагане  Hug Браво момиче!

Аз се хваля със скромните -0,200 кг днес.
И понеже, няма да ме има 2 седмици ви казвам, че още от сега ми липсвате. Стискайте ми палци, да не прегреша( аз 95% съм сигурна, че няма ,ама все пак)
Лек , усмихнат и щастлив ден ви пожелавам !

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 415
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

newsm78 newsm78 newsm78   Момичета искам да ви питам нещо днес обядвах 12 рачешки рулца, ма бях адски гладна- мнооого, дали са много  newsm78 newsm78 newsm78 и видях че пише , че съдържат нишесте????? Дали не съм злоупотребила?

злоупотребила си  smile3515 - хапнала си ги сама  Mr. Green и вместо обяд. Сега не се чуди ако очите ти утре сутрин са така #Shocked
 Heart Eyes хапвай готвено/по-течно, а такива хапки оставяй за мезенце между храненията  Peace иначе и течен парафин и пектин няма да те оправят  Hug
ама, че съм   Animal Snail

# 416
момичета-да споделя с вас един начин за правене на палачинки без да ги събирате от тигана.Оставям тефлонов тиган да се нагрее ,слагам парче хартия за печене и изливам палачинката.След няколко минути просто обръщам самата хартия/та палачинката се задържа върху нея /След 1-2 минути палачинката е готова и я махам заедно с хартията откъдето та лесно си се отлепя и даже си а навивам на руло.Хем тигана чист,хем палачинката цяла и хрупкава

# 417
Цоци аз имах същия проблем, а бях много редовна. Правех си тестове за бременост, ходех всеки месец, на гинеколог и ми казваха след 5 дена ще ти дойде.  Правих хормонални изследвания, всичко беше наред,  казваха ми от диетата е. Бях се примирила, викам си може да сам влязла в менопауза вече.
Чак сега след 4 месеца, когато започнах да ям всичко, пих и витамини  А и Е заради косопада, ми доиде и втори месец съм редовна. Хапчета не съм пила,  и мен ми предписаха оргаметрил за 8 дена, но не ги пих.

# 418
 bowuu
Зеленко, Hugднес ти разгледах снимките и-  просто страхотно си се справила до тук с режима smile3501
Нелинкоооо  love001 и да минаваш скоро в третааа
Фарфарина waveyдобре дошла
Мис Марина Hugчестита годИшнина Peace винаги е по-лесно когато са двама,успех.
svidni4ka Hugя какво хубаво телце заформяш smile3501
Tatitt, честита месечинка и мерси за черпнята Party
Goldengirl waveyмалко се стряскам ,когато видя някоя мадама ,която е карала режима пак да започва отначало все си мисля че това е един път и завинаги.Сега все още съм във втора фаза и едно ми е ясно, трябва да се пренастройва мисленето свързано с храната. Hug
Миленски smile3501
Пепи,честит рожден ден

ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ Hug

# 419
  Момичета,здравейте!

Някой готвил ли е конско месо?

Общи условия

Активация на акаунт