Кремове по време на бременност

• 6 021
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
  • Brokenpromiseland
Аз ползвах най-обикновено кремче на Арома....няма и 5лв  Mr. Green
Никак не ми допадаха лосионите защото ми се омазваха всички дрехи....а кремчедто попиваше бързо и не оставяше петна.....

П.С. За протокола нямам нито една стрия от бременността.

# 16
  • Ботевград
И аз съм го ползвала при първата бременност и съм много доволна Peace
Ползвах също и българска козметика, крем на ДЕВА против стрии и от него съм доволна Peace

# 17
Дева против стрии и съм мн.доволна.Нямам нито една стрия,държа да одбележа че от преди бременноста имам по дупето.
Но все пак си е до кожа.Ако обаче се захванеш да се мажеш трябва постоянство.И сутрин и вечер!

# 18
Аз от скоро почнах да се мажа с маслата на Икаров - специалното за целулит /хвойново/, пшеничено. За лицето ползвам бадемово. Маслата мажа след баня, 2-3 пъти в седмицата. Сутрин си ползвам обичайната козметика на Нивеа.
След първото раждане наддадох само 12 кг и нямам никакви стрии и отпусната кожа на корема. Но тогава рядко използвах козметика, най много някой лосион за омекотяване по корема и това е. По бедрата и ханша си имам стрии още от пубетета.
Сега с втората бременност ще видим каква ще я свършим, но засега съм доволна от резултата и усещането.
И аз като някои други мами съм на мнение, че е до типа кожа. Но и не трябва да се осланяме само на това, рябват и малко грижи, които за мен са си чисто глезене и удоволствие за бременната  Grinning

# 19
Много благодаря за отговорите на всички Hug
Аз също съм на мнение, че е до типа кожа и дори до структура, но все пак мисля, че всяка уважаваща себе се жена трябва да положи необходимите грижи Thinking

# 20
  • Пловдив
Аз имам доста стрии по дупето и 2-3 по бедрата-вътрешната част по коляното.Появиха се през пубертета.Сега са цвета на кожата , много бледи и се виждат само под определен ъгъл.Мъжа ми даже не ги вижда , а понякога и аз.Сега обаче сигурно ще се нацепя много.Още преди да разбера , че съм бременна се притесних, че съм качила кг. и си купих бебешко олио, с което почнах да се мажа.Прочетох, че не е хубаво да използваме бебешка козметика поради това, че нашата е вече изградена и го понамалих даже имаше дни , в които не се мажех.Продължих си само с обичайното мляко на Seri.Като разбрах, че съм  preggo пак започнах и с олиото.Не знам дали е добре , но все си мисля , че е по-добре от нищо пък и ми става доста подхранена и мазна кожата.Така все си мисля, че няма как да се напука /имайки предвид , че през пубертета не си спомням да съм се мазала, забелязах ги когато вече бяха излезли  Sad  и пак не са много видими и гадни/.Четох много добри отзиви за Мустела , но ми се вижда скъпичък.Ще решавам скоро, защото аз не съм много по скъпата козметика /в различни случаи не е давала при мен резултати и съм скептична /, но сега може и да се пробвам!
Успех на всички и само знам, че наистина трябва да сме постоянни с мазането / както и  с всичко де / !Пък каквото трябва да стане с кожата ни , то ще си стане , защото си е и до кожа, но сега се нуждаем допълнително от доста неща ,нека не занемаряваме и кожата си , която е доста важна! 

# 21
Използвах и скъпи и ефтини - корема ми се нацепи ужасно и с целулит се сдобих. Зависи от кожата и от храненето!

# 22
Ползвах това, а се нацепих ужасно:

# 23
Използвах серията на Мустела 9 месеца.

# 24
Използвах обикновен лосион за хидратиране, нямам нито една стрия. Simple Smile
Всичко зависи от кожата и донякъде от качените килограми.

# 25
  • Пловдив
Ползвах това, а се нацепих ужасно:

newsm78 newsm78 #Crazy Пак се отказах , а се бях навила да пробвам  Rolling Eyes!

# 26
Използвам Мустела 9 месеца.
При положение, че съм предразположена към стрии и си имам стари такива, по корема нямам нито една, а тъй като раста само на корем той си е вече внушителен. На крема пише да се използва 2 пъти на ден, но аз го ползвам само вечер, защото ми идва много мазен и за през деня, така че засега съм много доволна.

# 27
аз ползвах маслото на икаров против стрии - нямам нито една  Peace

за лице ползвах медицински крем за чувствителна кожа, купен от козметичния салон, който посещавам, защото ми се появиха много черни точки и даже пъпки като акне още в началото на бременността.
пигментни петна не съм имала по лицето

# 28
  • София
Ползвах чико и съм доволна- нямам стрии нито по корема, нито по гърдите. Но други майки ползвали същите продукти се оплакваха. Явно си е до кожата. А иначе за другата козметика до колкото знам трябва се избягват  етерични масла, силни миризми,и пр.

# 29
Ползвам Мустела и съм много доволна Peace От преди имам малко стрии по дупето, от напълняване и отслабване, та затова си мисля, че кожата ми е предразположена, а сега вече в 8ми месец, нямам никакви нови (да чукам на дърво) Praynig То не е късно, де, ама после ще му мислим  Mr. Green Започни да се мажеш от рано, недей чака да ти порастне корема  Hug

Общи условия

Активация на акаунт