Кремове по време на бременност

• 6 021
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
  • Tам през Атлантическия океан

Според мен дали ще купиш крем за 5, или 50лв. е все тази.С първата бременност ползвах най-фирмените и скъпи мазила и пак не ме спасиха.Моя позната се мажеше с лосион за 5лв. и няма нито една стрия.Както каза и моята лекарка, всичко е до капилярите на кожата.

За лице винаги ползвам медицинската серия на Шелер.
Peace

Дамм всичко е индивидуално  до кожа/ген  Wink

Лично аз се мажех с бебешко олио на Джонсън спрей с алое ..... нямам грам стрии никъде, но нямам идея дали е от олиото или си ми е от кожата  newsm78

# 31
Аз знам, че най-добрите за стрии са тези с каково масло. Такива позвах и аз ( на Палмърс) и двата пъти останах без стрии. Дали обаче от крема?

# 32
 И двата пъти използвах на Виши и съм доволна.Не съм се нацепила никъде,но може и да е до самата кожа

# 33
Чувала съм много хубави отзиви за лосиона против стрии на Икаров.
Аз самата се мажех с мас и от края на 7 месец започнах да комбинирам с овлажняващ крем Линола Фет. Остават ми 2-3 седмици до термина и досега нямам нито една стрия никъде по тялото си. Но предполагам, че това се дължи повече на кожата, а не на ползваните продукти.
И още нещо - мажи се редовно и от 5-6 месец започни по 2 пъти на ден. Не че е гаранция против стрии, но поне ще знаеш, че си направила всичко, което зависи от теб.

# 34
Аз използвах този, много съм доволна, като се има предвид, че кожата ми е склонна към стрии , имам от пубертета от растежа, сега от бременността не ми излезе нито една.

# 35
Мажа се постоянно с кремове - в момента ползвам на Мустела - 9 месеца и Mothercare - Massage cream. Доволна съм и от двата. Взех си и крем за бюст - на Eveline, защото в тази област имам сърбежи, леко зачервяване абе въобще дискомфорт (пък и да не се загубва еластичност и да стане увисване). Мисля че дори и да не съм предразположена към стрии (в повечето случаи си е въпрос на ген) е добре да се мажа, защото кожата е доста стресирана от това внезапно разтягане и е добре да я подхранвам повече от обикновено. Няма да ползвам едни и същи кремове, като свърша Мустелата  ще си взема Mamma Donna - Chicco. За лице - крем с висок слънцезащитен фактор.

# 36
Моля кажете мирише ли крема на Мустела, че нищо не мога да търпя, колебая се м/у него и на Чико, както и на Виши, но не мога да ги помириша в аптеката, така че споделете, ако са без аромат ще мога да ги ползвам.

# 37
Мустелата има аромат да - на мен ми е приятен, за другите не знам

# 38
Нищо не съм ползвала и нямах стрии.

# 39
Дева против стрии и съм мн.доволна.Нямам нито една стрия...Но все пак си е до кожа.Ако обаче се захванеш да се мажеш трябва постоянство.И сутрин и вечер!
точно така беше и при мен

# 40
Аз се мажа със крема на Чико против стрии.За сега на коремчето нямам,но на краката ми се появиха  Sad.И освен него се мажа и с обикновена мас.

# 41
Опитах какви ли не кремове, но най-доволна останах от крем на Чико Мама-Дона, мисля че се казваше. Накрая си мажех корема и краката с преварен зехтин. На тези места нямам нито една стрия, но гърдите са ми много зле.  Sad Всичките ми стрии  са там. Мисля ,че всичко си е до тип кожа, но определено трябва да се използва козметика.

# 42
Peace

лично аз съм страшно доволна от този крем - качих 24 кг за цялата бременност и нямам нито една стрия Hug

# 43
нищо не използвах и съм доволна Hug

# 44
  • София
Ползвах Мустела и съм много доволна - нямах нито една стрия през бременността. След раждането си взех на  Mamma Donna - Chicco за стягане на корема и бедрата, а за бюста продължих с Мустелата. Обаче покрай грижите за бебка не бях много редовна и на бюста ми за съжаление се появиха стрии. Cry

Общи условия

Активация на акаунт