Проект "Мулти-мама"

• 28 777
  • 279
  •   1
Отговори
# 105
Аз имам почти пълен пакет памперси Либеро 0-6, каквито тризнаците от Бургас ползват и малко летни бодита 0-3 мес. Кажете къде какво да пратя?

# 106
Ще ти напиша на ЛС адресът, на който да изпратиш памперсите. Тризнаците сега са на 2м и мисля, че бодитата са излишни. Чакаме да се родят други, за които ще са идеални. Пази ги у вас или ги изпрати на мен.  Peace

Момичета, това е плакатът http://www.bgphoto.net/photos/12333/o633460343611632500.jpg. Не претендирам за гениалност, просто нахвърлих идеи защото отнякъде трябва да се започне. Кажете си мнението, редактирайте текста, а ако искате дайте и ваш изцяло нов вариант. Аз по-подходяща снимка с този размер и качество не открих, но това не значи че няма. Колкото по-бързо се справим, ще пусна стикерите. Имайте предвид, че на плаката ще има и логото на печатницата, тъй като ще ни направят -5%.

# 107
  • непостоянно
Според мен изречението:

"За да родиш и отгледаш многознаци е повече от няколко доплнителни пелени!"

звучи по-добре така:

"За да родиш и отгледаш многознаци е нужно много повече от няколко доплнителни пелени!" Peace

И стикерите и плакатът са чудесни Hug БРАВО!

# 108
Маршрутът ми утре е:
Дени - НДК/ Френската гимназаия
Ивета - Бъкстон
ДейзиГ - Гео Милев
Деси - Дружба 1
didka_2 и Тонита - пазар Д. Петков в 11:00ч.
Кемпински
Джъмбо - ще купувам буйки по поръчка на съфорумки до 4лв. Ако иска някой от провинцията, нека ми пише.

Ще ги обиколя във времето между 10 и 14ч. не в точно тази последователност. Ако някой иска да ме пресрещне някъде да пише ЛС. Ако пропускам някой, моля да си каже.  Peace

# 109
Браво , момичета, фурии големи сте, за два дни напарвихте толкова много Hug Hug

# 110
Данте,каква ще е цената на плакатите?И мисля,че ще е добре и първоначално да се направят стикери и за едно дете,защото според мен тях по ще ги купуват.  Peace Забравих колко каза,че ще е бройката на стикерите,но може половината от тях да са за едно дете.

# 111
Стикерите са 120бр. толкова се събират на един лист. Неможе да са по 60бр. различни, а пък аз немога да поръчам 2х120 на този етап. Мисля да са за близнаци, защото такива не се срещат масово и се надявам да има интерес. 69.60лв от приходите ще са необходими, за да се поръчат нови 120бр. Това означава, че на всеки 120 продадени стикера ще остават чисти 100лв за "мулти-мама" и пари за поръчването на нови 120. Дали го обясних добре?  newsm78

Плакатите ще платя аз и ще са само за търговски обекти, които се съгласят да продават стикерите.

# 112
Пиши ме и мен с един брой от плакатите  Peace кажи само колко струват.А как ще стане самото продаване на стикери?Ако аз искам да продавам какво трябва да направя?Защото имам предвид един търговски център в моят град.Сигурна,съм че ще съгласят хората.Но преди да говоря с тях трябва аз да съм наясно с каква бройка може да разполагам като за начало и кога ще се случи това?

# 113
  • последна надежда
Сега се присетих
имам и един двулицев матрак, мисля че е за стандартно легло 140х70см
ако ще послужи може данте да го вземе като идва утре  Peace

# 114
Данте кара комби и може да вземе всичко 'що е от сърце.  Hug

Пате, плакатите няма да се плащат. Относно регламента за продажбата чакам да се изкаже нашата счетоводителка.

# 115
Дантееееее, утре ти давам шезлонг. Нали ти писах

# 116
Дантееееее, утре ти давам шезлонг. Нали ти писах

Да, де! Има те в маршрута.  Flutter

# 117
Едно предложение и от мен Embarassed
Не може ли за в бъдеще да се появат и стикери - АЗ ПОМАГАМ НА МУЛТИ-МАМИ! А ТИ БИ ЛИ ИСКАЛ ДА СЕ ВКЛЮЧИШ?
или пък: Помагам на БГ Мулти-мами с многознаци
или пък нещо подобно  Embarassed Embarassed още предложения могат да се направят Embarassed Embarassed
тъй като повечето нямаме близнаци (макар да ни се иска Laughing Mr. Green) а идеята е да сме съпричастни кой с каквото може
Благодаря Ви Hug

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 21:10 от Goldanka

# 118
Ще се съпричастни с много забавна кампания, нека само фирмата-партньор потвърди и ще ви разкажа.  Blush

# 119
Goldanka,на мен ми харесват идеите!

Еее,Данте,подхвърли ни нещо,не е честно така!

Общи условия

Активация на акаунт