Проект "Мулти-мама"

• 28 775
  • 279
  •   1
Отговори
# 90
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
и аз се включвам с каквото мога
шише камера -ново
3 чифта чорапки - нови
столче за кола - доста ползвано
дрешки
играчки
20лв за АМ
моля ви пишете ми къде да ги занеса тез нещица

От къде си?

# 91
Откъде си? Защо не се регистрираш? Може да ми пишеш на лични да се уговорим.  Hug

# 92
mam4eta pitam vi za stol4e za kola dori i polzvano nqkoi ako ima da mi pi6e ZA DEBELO BEBE
mnogo mi e spe6no i molq da me izvinite 4e tuk vi pitam ,sajalqvam Embarassed newsm70javascript:void(0);javascript:void(0);

# 93
  • последна надежда

от София съм,
винаги съм си мечтала за много бебета, а имам само син на 6 години
ще помогна с каквото мога  Peace

# 94
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

от София съм,
винаги съм си мечтала за много бебета, а имам само син на 6 години
ще помогна с каквото мога  Peace

А в кой квартал?

# 95
Как така за дебело бебе? Мите е на 7м и вече е в столче от 9 до 14кг., нищо че няма още 9кг. Обясни, моля те.

# 96
Как така за дебело бебе? Мите е на 7м и вече е в столче от 9 до 14кг., нищо че няма още 9кг. Обясни, моля те.
[/quote
 ami debelo na 8 meseca sme i sme 10.400kg
patuvame 4etso i mi e spe6no
 macko
Mi drugo ko da ti kaja pitaj...

# 97
Разбрах, трябва ти столче за над 10кг. Нямаме при нас изобщо столчета за кола.  Peace

# 98
Мога да помогна с две проходилки: едната е чисто нова на Чиполино, а другата е доста употребявана, но много яка и стабилна...
От Варна съм.
Няколко варненски мами вече изпратихме няколко чувалчета с дрешки и спално бельо на тризнаците от Бургас. Събрали сме и парички за памперси. Ако сметнете, че тези 60 лв са по - необходими за нещо друго, пишете! Другия вариант е да ги пратя на родителите с пощенски запис.

# 99
Мисля, че ако ги изпратиш с пощенски запис ще ги употребят за АМ или памперси, което правим и ние така, че както ти е удобно. Мога да ти дам на ЛС данните на майката. Проходилки ще им трябват чак през есента и ще я питам има ли къде да ги държи. 

# 100
Аз имам координати на мамата от Бургас; вече й изпращахме разни неща Peace!

Проходилките по - скоро са за по - големите дечица от другите градове, но не знам дали ще ги желаят и използват.

# 101
Ще ги желаят и ще ги използват, но незнам как ще се транспортират. В понеделник ще говоря пак с тези, на които имам координати и ще пиша тук.

Може ли някой, който има връзка с Mamma и Tatti да ги попита съгласни ли са на плаката да има логото на bg-mamma? Все пак тук е виртуалният офис на проекта.  Mr. Green

# 102
Аз предлагам да се съберем/видим на среща с другите Варнснски мами и направо като съберем всичко на куп да го изпратим заедно!И аз имам проходилка, здрава е но и липсват играчките отпред и затова не я предложих!Данте записа в понеделник ще го пратя, че малката почва ясла, много ме е страх да не се влоши здравословното й състояние пак  Praynig , но нямам избор - с нея нищо не мога да свърша! Rolling Eyes
п.с.  Sve_dim ако си съгласна пиши ми на ЛС!Благодаря!

# 103
Мисля, че е по правилно да направите списък какво имате. Аз ще пусна в понеделник такъв списък за София. След това ще се обадя на всяка мулти-мама и ще я попитам по списъка. Например в Бургас шезлонг имат, но в София не... и т.н. Нека никой не изпраща нищо (освен АМ, памперси или пари) докато не органзираме нещата. Споменаха се доста дрехи и вещи, за които нямаме подходящи бебета. За всичко, което искате да дарите за "Мулти-мама", но ви пречи у дома ми пишете на ЛС. Аз ще поема разходите по доставката до склада.  Peace

# 104
  • София
Страхотна идея!   bouquet
Ще се постарая да намеря начин и аз да се включа.

Общи условия

Активация на акаунт