Проект "Мулти-мама"

• 28 773
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
 Стикерчето е чудесна и аз го чакам!И аз имам активна гимнастика(само килимче) да я пращам ли? Имам и едно излишно гърне-кола, столче за хранене, не е кой знае какво, от тези за маса,  играчки многггггооооо, буйки, дрешки и пр......Ако иската мога към понеделник да пообиколя борсите и складовете и да видя как е Аптамила там като цена и дали правят отстъпки за по-големи количества! Peace

# 76
Аптамила ще го вземем с отстъпка от вносителите, дори и да е за 2 кутии. Каквото прецениш, че може да е полезно го изпрати. Пиши ма ЛС колко са били пощенските.

# 77
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Мога да купя гърнета.
Имам въпрос сега да пращам ли пари за памперсси и мляко или да ги дам за стикерите?

# 78
120бр стикери (69.60лв) + плакати ще платя аз. Нека сега съберем, ако искате за АМ. Ако продадем 120 стикера ще поръчам още.

# 79
Аптамила ще го вземем с отстъпка от вносителите, дори и да е за 2 кутии. Каквото прецениш, че може да е полезно го изпрати. Пиши ма ЛС колко са били пощенските.
Чудесно е така, тогава ще пратя парички!А ще ми пишеш ли на ЛС адрес, незнам къде да пращам..... Hug

# 80
O, моля ви, направете по-нататък и стикери за едно -две деца, за да можем и ние да си ги лепкаме. Иначе като станат тези с близнаците свиркайте да си поръчаме, нищо че си нямаме такова двойно-тройно щастие.

# 81
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Данте имай предвид, че сега купих 3 сини гърнета и няколко бодита

# 82
Супер си!  Hug

# 83
Съседи на родителите ми в Красна поляна очакват тризнаци сега през май  baby_neutral  baby_neutral  baby_neutral .Дано всичко мине леко,когато се родят бебоците ще пиша Peace
Аз имам четири кутии млечна каша на Милупа(срок - 2009г.),които тати е купил по погрешка.Подходящи са за пиещи Милумил,Аптамил или друго АМ от тази марка.Ако са от полза, на кой мога да ги дам?
За стикерите  smile3501.На нас ни подариха няколко,но все "Бебе в колата" - ед.число и аз много се ядосвах,че няма за близнаци Confused.Казвайте откъде може да си вземем. Hug

# 84
Яааааааа, какви хубави новини! Тризнаците били много в България! Трябва да им се направи клуб.

# 85
Яааааааа, какви хубави новини! Тризнаците били много в България! Трябва да им се направи клуб.
ами до колкото знам има някакъв събор за тризнаци, но не знам къде и кога се провежда. Имам някакви смътни спомени, че глупавите тризначки от биг брадър 3 ги бяха снимали, че присъстват на този събор.

аз съм абитуриентка.. далеч съм още от идеята деца, семейство... чета ви от време на време и честно казано ви се възхищавам. за момента не мога да помогна с нищо (дрешки, гимнастики и т.н.), но един ден когато и аз имам деца без значение колко и този форум съществува (което съм сигурна, че ще стане) обещавам и аз да се присъединя!

# 86
Мило момиче, на добър час и страхотен и неповторим бал. Гледай да си осигуриш бъдещето и тогава мисли за деца.

# 87
По молба на GrOzNoTo^_^PaTe в нашата тема ето два варианта:

Мислех да добавя и трибагреника на България отдолу, но реших да се придържам към вашето изискване. Ако решите нещо, пишете ми на лични да се разберем за пращането на файловете. Peace

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 13:57 от SheDevil

# 88
На мен и двата варианти ми харесват. Ако искате ще поръчам от първия с размер 10/10/10/10 см, а другият месец от втория варинат 15/15/15/15, но цената ще трябва за него да е 3лв. Аз лично имам жълт стикер с по-големия размер и много бие на очи за тези зад мен.  Mr. Green

# 89
и аз се включвам с каквото мога
шише камера -ново
3 чифта чорапки - нови
столче за кола - доста ползвано
дрешки
играчки
20лв за АМ
моля ви пишете ми къде да ги занеса тез нещица

Общи условия

Активация на акаунт