Проект "Мулти-мама"

• 28 776
  • 279
  •   1
Отговори
# 165
Да, нека знаем за тях. Ще разтърсим складовете за неще подходящо. С предимство са бебета от най-малки към най-големи.  Peace

# 166
  • София
А от играчки има ли нужда, че около мен четири бременни приятелки и дрешките съм ги разпределила, но мисля че имам играчки, ще потърся и други неща, ако има конкретни нужди би ми било по лесно да се подсетя....  Hug

# 167
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
А от играчки има ли нужда, че около мен четири бременни приятелки и дрешките съм ги разпределила, но мисля че имам играчки, ще потърся и други неща, ако има конкретни нужди би ми било по лесно да се подсетя....  Hug

Какви играчки можете да предложите?

# 168
  • София
Ще разгледам довечера и ще пиша конкретно, по спомени гумени, дрънкалки, има и за количка две или три.... имах и въртелешка за креватче, ама не съм сигурна дали не съм я дала.... В общи линии бебешки, другите ги чупим много....  Hug

# 169
Това взех в неделя от СФ-мамите писали тук във форума:

3 царевични каши на Милупа след 4м
1 бисквитена каша на Милупа след 6м
8 лигавника
2 активни гимнастики
1 стерилизатор за микровълнова
1 матрак
1 столче за кола 0 до 18кг
1 шише Авент 260мл
1 шише Камера 250мл
1 уред за подгряване на храна
3 гърнета
1 килимче за игра
1 кутия марли
1 к-кт лъжичка + виличка
1 подложка за вана
1 шезлонг

Много дрешки и други дребни играчки

ДейзиГ – 30лв
Тонита – 20лв
Денчо – 50лв
Общо: 80лв

Следва да бъдат разпределени:
За Пазарджик:
2 каши
3 лигавника
1 активна гимнастика
1 килимче за игра
Дребни играчки
Купихме на Стоянчо лекарство за 55,69лв
СПЕШНО! Дрехи за 2 момичета и 1 момче на 6м според предстоящия сезон.
Текущи нужди: Тризнаците вече са на пюрета на Ганчев и не пият АМ, памперси.

За Бургас:
2 лигавника
3 гърнета – подарък от ДейзиГ
80лв за АМ, тъй като zdravi4 е изпратила 2 пакета памперси Либеро
Текущи нужди: АМ и памперси

За София:
3 лигавника
2 каши
2 столчета за хранене
2 активни гимнастики
1 шезлонг
1 к-кт лъжичка + виличка
Дребни играчки
Текущи нужди: Памперси. За момента имат необходимото АМ.

Кажете нещата, които остават как да ги разпределим?

# 170
  • София
Ще потърся летни дрешки за момченцето на 6 м.,  ще ги дам на Дени /Dencho/...  Hug

# 171
Ще разгледам довечера и ще пиша конкретно, по спомени гумени, дрънкалки, има и за количка две или три.... имах и въртелешка за креватче, ама не съм сигурна дали не съм я дала.... В общи линии бебешки, другите ги чупим много....  Hug

Тези неща сигурно ще свършат работа

# 172
Момичета, променихме началото на темата с по-конкретно инфо. Моля, прочетете го и кажете вашите забележки, но в чата.  Peace

Sve_dim, изпраща 2 проходилки за Пазарджик. Ще ви държа в течение как е тризначко Стоянчо.  Praynig

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 18:34 от Dante

# 173
  • София
  Само да се запиша и аз да следя темичката, че каквато съм шматка едва сега я видях...
  Утре ще видя какво ми е останало, което не съм раздала. Как мога да се включа в скайп срещите ви?
  Момченцето от ПЗ в МД има ли нужда от нещо друго?

# 174
Линк-а за чата:
http://www.skype.com/go/joinpublicchat?chat&skypename=mihalc … QC0G_gOnTCK9pV_Eo

Засега Стоянчо е все така. Говоря всеки ден с майката и ще ви държа в течение.  Hug

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 11:16 от Double with Cream

# 175
Дано скоро се оправи човечко!

# 176
Имам следният проблем относно проходилките и тяхното изпращане:

Тризнаците живеят в едно село в Пазарджишка област, което куриерската служба НЕ обслужва. Предлагат ми да изпратя проходилките до офиса на куриера в Пазарджик "до поискване". Има ли кой да ги вземе и да ги предаде на семейството? Или таткото на тризнаците... ще може ли да ги прибере?
Въпросът е сравнително спешен, защото трябва да напиша на товарителницата кой ще ги получи.

# 177
Имам следният проблем относно проходилките и тяхното изпращане:

Тризнаците живеят в едно село в Пазарджишка област, което куриерската служба НЕ обслужва. Предлагат ми да изпратя проходилките до офиса на куриера в Пазарджик "до поискване". Има ли кой да ги вземе и да ги предаде на семейството? Или таткото на тризнаците... ще може ли да ги прибере?
Въпросът е сравнително спешен, защото трябва да напиша на товарителницата кой ще ги получи.

Данте пътува към вкъщи, а тя контактува с хората.

# 178
  • София
  Кажете ми кое е селото. Аз по принцип съм от Пз и този уикенд ще си ходя на моето село близо до ПЗ - Карабунар. Ако е някое наблизо село мога даговоря с таткото да отскочим и направо да им ги занесем.

# 179
селото е Ивайло  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт