Проект "Мулти-мама"

• 28 780
  • 279
  •   1
Отговори
# 150
Аз мислех, че само аз се вълнувам толкова.  Hug
Е,това си е обида направо! Crazy

Сега, след като всички сме дружно в чата знам, че и вие се вълнувате.  Mr. Green

# 151
  • София
Ясно, ами ок, като пуснат майчинството ще ти се обадя, Данте. Имам и нещо друго наум, но ще ти разкажа като говоря с човека.

# 152
Здравейте,

Едва сега успях да попрочета темата отгоре отгоре (утре ще съм по-старателна  Wink ), та да кажа  за костюмчетата, за които говорите. По-евтино ще излезе ако хванете някой да направи колажи, вместо да се закупуват самите костюмчета. Използват се само личицата на децата и останалото се монтира. Така направих календара на сина ми за тази година - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187246&photo=1
Предполагам, че ще има доста по-добри резултати от моя, особено ако го хване човек, който от доста време се е занимавал с фотошоп.
А за помощта - ще се включа вероятно само с пари, но пък съм сигурна, че и те ще бъдат от полза.
Много  Hug за всички мулти-мами и техните бебчета.

# 153
Много ти е хубав календара! Ще помился върху предложението.  Hug

# 154
Здравейте, и аз се записвам да следя темата. Вече съм обещала разни неща (дрешки, чувалчета, колички) на няколко мами, а всичко което остане ще изпратя за близнаците.

# 155
Аз да се включа с още едно предложение. Защо не направите кода на лентичката така, че да препраща директно към темата. Така ще се спести въпросния надпис отдолу под лентата.
Ето примерния вариант на една от лентите:
Код:
[url=http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=290868.0][img width=64 height=64]https://assets.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not-found.svg[/img][/url]

# 156
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Данте трябва ли проходилка?

# 157
Данте трябва ли проходилка?

Всичко трябва!  Laughing Нали и да не е за момента, го събираме в склада докато порастнат. Вчера на ЛС се появиха още мами, повечето очакващи. Ще пусна следобяд пълното инфо. Сега ще се пробвам да се чуя с мулти-мамите.  Flutter

# 158
Сега, след като всички сме дружно в чата знам, че и вие се вълнувате.  Mr. Green
newsm68 smile3521

# 159
Има ли някой близо до МД? СПЕШНО!

# 160
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Какво е МД?

# 161
Вероятно Майчин дом.
И още нещо - изпратете ми на лични банкова сметка, на която да изпратя пари. За мен е без значение за какво ще се използват (адапте, пампи, стикери и т.н.). Важно е, че отиват за децата.
Ще говоря тези дни и с мамите от квартала с по-големи дечица, ако има желаещи да дарят дрешки, играчки и каквото още им е непотребно. Ще ви държа в течение за нещата, които (ако) съм събрала. Аз имам 3 излишни пакета мокри кърпи на Памперс. Купихме ги за всеки случай, защото в момента нямаше на либеро, ама на мен пусто много ми миришат и постоянно кихам от тях, та просто виждам, че няма да ги ползвам. Като се съберат дрешките ще ги пратя с тях направо.
П.п. Каква съм патка заспала... Имам и неизползвано шише bfree и няколко неизползвани залъгалки. Ако си преровя шкафа с нещата ще се окаже, че имам още куп неща, ама ще пиша постепенно за каквото се присетя.
За съжаление съм доста далече от МД.

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 11:56 от Renie78

# 162
Майчин дом! Тризначкото от Пазарджик е в болница. Трябва му някакъв аспиратор 50-60лв, а мамата няма толкова парички. Таткото ще може да го донесе късно вечерта. Аз ще го платя на този, който го купи.  Praynig Praynig Praynig

Благодарности на ДейзиГ, която изпрати човек да занесе лекарството на бебчо!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 12:28 от Dante

# 163
  • София
Искам да попитам, тричзначки на осем години искате ли да регистрираме или само бебета? В Дружба 1, в 4-то училище, в първи клас има три момиченца, да им взема ли данните?  Hug

# 164
  • София
Аз си мислех, че сигурно и техните родители срещат затруднения, само като си представя как се купуват три чифта обувки, например.... и всичко по три....  newsm78

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 16:08 от Kaastel

Общи условия

Активация на акаунт