Проект "Мулти-мама"

• 28 786
  • 279
  •   1
Отговори
# 135
Dante аз очаквах да видя една сериозна мама, видях едно моиче в твое лице

# 136
Dante аз очаквах да видя една сериозна мама, видях едно моиче в твое лице
нали ти казах че е сладурка, а ако видиш Тони ще кажеш че е тинейджър smile3534

Тони хайде да се чуем, от сега виждам как понеделника и вторника ми се натоварват, по точно утре имам записан час при лекарката и е от 15.00
Дени ако искаш да се видим утре преди обяд трябва да се видя и с Маргарита ако не стане някоя издънка ( и пак си завряла телефона някъде) Twisted Evil

# 137
Момичета, нещо прегрях! Прочетох темата, но не откривам майката, която каза че мулти-мама лежи за задържане. Да не съм го сънувала?!  ooooh! Много ми трябва този ник.

# 138
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Съседи на родителите ми в Красна поляна очакват тризнаци сега през май  baby_neutral  baby_neutral  baby_neutral .Дано всичко мине леко,когато се родят бебоците ще пиша Peace
Аз имам четири кутии млечна каша на Милупа(срок - 2009г.),които тати е купил по погрешка.Подходящи са за пиещи Милумил,Аптамил или друго АМ от тази марка.Ако са от полза, на кой мога да ги дам?
За стикерите  smile3501.На нас ни подариха няколко,но все "Бебе в колата" - ед.число и аз много се ядосвах,че няма за близнаци Confused.Казвайте откъде може да си вземем. Hug

Това ли търсиш?

# 139
Не! Каза, че майката е за задържане (2 момичета и 1 момче), че от суеверие не иска нищо да се казва. Имаше и друго, но не си го спомням.

Понеже ми се иска темата тук да е по-систематизирана, всеки който има скайп може да се включи в този публичен чат. Както и да влиза/излиза по желание. Нека поставяме тук само взетите решения защото и аз започнах вече да се губя в инфото.  Peace

Линк-а за чата:
http://www.skype.com/go/joinpublicchat?chat&skypename=mihalc … QC0G_gOnTCK9pV_Eo

# 140
Dante помоли някой модератор да изтрие излишната информация от темата

# 141

Е-е-е, вие сега се обидихте!  Hug Peace Hug

# 142
за стикерите - ще се включа с продажбата и аз Hug
Следя чата Mr. Green

# 143
ПИШЕТЕ МЕ И МЕН С ПЛАКАТ И СТИКЕРИ ЗА ПРОДАЖБА! Peace

# 144

Леле rut, чак пък тинейджърка  love001  , ти направо ме засрами!  Blush
А по нашият въпрос - само казваш кога и къде. То тази седмица и на мен ще ми е малко по-така на юруш, но ще го измислим някак. Ще чакам да дадеш знак!  Hug

# 145

Е-е-е, вие сега се обидихте!  Hug Peace Hug

Ти пък, сериозно говоря. Не мож ма обиди шъ знаиш Crazy

# 146
  • София
Момичета, с риск да възбудя полемика, искам да попитам нещо, което не ми даде мира снощи и не можах да заспя до 2 часа.  #Crazy
Някой по-нагоре беше писал, че едни от тризнаците (ако не се лъжа от Бургас) пият някакво мляко на Милупа, което е 27 лева кутията. Някакви специални предписания ли имат, за да ядат точно това? Алергии, непоносимост към белтъка на кравето мляко? Защото аз си изхранвах моите с Фризолак и чукай на дърво, вече са заприличали на козуначета.
И друго - за памперсите. Защо вместо да купим 2 пакета Либеро, да не купим 3 пакета от по-евтинките?   newsm78
Бебенцата като са по-малки, се преобуват по-често, и няма нужда да са с най-хубавите памперси. Разбира се, Либеро са най-добрите - спор няма, но понякога е добре да гледаме и количеството - Памперс са не по-малко лоши.
Разбира се, всеки иска най-доброто за детето си, но няма нужда да се изхвърляме чак толкова, особено като се прави дарение.
Моето мнение всъщност не е особено меродавно, аз имам "едва" 2 деца. Simple Smile
И всичко това го казвам с уговорката, че не знам дали бебенцата нямат някакви специални проблеми и предписания, които налагат използването на точно тези продукти.

# 147
uzi_buzi,27 лв,но за 800 гр  Peace Което пак си е малко по-скъпо от другото мляко  Thinking

# 148
Uzi_buzi, обаждай се като не спиш. Аз мислех, че само аз се вълнувам толкова.  Hug
Имат предписание за млякото и както се разбрахме цената е за кутия от 800гр. Памперси ще купим от борса, каквито ДБМ взимат за домовете. Майката е супер мила жена, няма никави претенции и се радва на всичко. Просто в такъв момент щом нещо сработи и се хващаш за него. Може би моят син също пие Фризолак, но след като повръщаше от 5 други млека и с Аптамил спря, аз също спрях да пробвам с други. При тях проблемът е същият до колкото разбрах.  Peace

# 149
Аз мислех, че само аз се вълнувам толкова.  Hug
Е,това си е обида направо! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт