Септемврийчета умни и игриви безспир лудеят в пролетни градини

• 16 278
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГАЛЧЕ! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

Браво момичета, действайте  Hug

# 241
Честит рожден ден, Гал!   bouquet Много здраве, щастие и да те радват и обичат хората около теб!

# 242
Галче Честит Рожден Ден! От всичко най-много ти желая здраве! Ако днес видиш двете чертички едно още по-здраво и щастливо бебче, а ако не една по-хубава и желана работа!

Еви помним те разбира се  Hug
Казах ли ви, че се хванах в грешни мисли  Mr. Green след 7-8 години за трето  hahaha ама бързо ги изгоних  Joy

# 243
Гал, Честит Рожден Ден  bouquet! Пожелавам ти една прекрасна година, пълна с любов, щастие, здраве и много късмет Heart Eyes!
Пиши ни колко чертички видя, че май всички тръпнем в очакване.

Numar, то аз и сега в това положение, в което се намирам, се хващам в такива мисли, но разсъждавам реално, че е много малко вероятно да ми се случи и чак яд ме хваща. Луда работа ooooh!, дано е от хормоните и после да премине Praynig Mr. Green

# 244
Гал, честит рожден ден! Бъди много ценена и обичана и нека се сбъднат желанията и мечтите ти!  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 245
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГАЛЧЕ! newsm51 nbirthday ВЕСЕЛ ПРАЗНИК, КУПИЩА ПОДАРЪЦИ И МНОГО УСМИВКИ! Heart Eyes  Ако наистина го искаш, нека това  EFP  да бъде най-големия ти подарък. Hug
Браво, момичета, много ви се радвам.  Hug

# 246
Аз принципно трето не искам засега, ама пусти грешни мисли  Naughty отдавам ги на хормоните

# 247
  • София/Осло
Галюн, честит рожден ден мила, да си жива, здрава и плодовита  Flutter Hug
мечи- то и аз искам три, ама квото стане  Crazy

# 248
Галче честит рожден ден!
Бъди жива и здрава, много щастлива и ти пожелавам да получиш най-хубавия и желан подарък!

# 249

ЧРД, Галче:-) да си здрава, щастлива, спокойна и все такъв шемет със заразително чуство за хумор:-))

Аз пък да се изфукам, защото съм ама мноооого, много щастлива:-))) Алито вече е записана в детската градина! По първо желание, в този, която навремето и аз съм била:-) Днес и подадох документите и ми стана толкова миличко да се върна там след толкова години:-)))

# 250
Ееееее, благодаря ви, момичета, благодаря от все сърце, сгряхте ми душицата  Blush

Черпя всички (пусто не се научих красиви картинки да слагам  Embarassed ) кой каквото му душа иска за мое и за ваше здраве  Heart Eyes

Сегаааааа, резултатът е  ...................................  EFP  положителееен Малко съм се спекла от този факт  Crazy сега само се моля резултатът наистина да е реален и всичко да е наред  Praynig

Пипилоткеее, за мъжко вярно ще трябва да смениш мъжа, че сегашният все женски ги твори, ама нали знаеш, че пак няма гаранция  Joy

# 251
# 252
ЕЕЕе Галче - честито  Hug Добре дошла в редиците с по 2 дечурлига  Hug
Нали знаеш че щом теста се оказва положителен значи има бебе. по вероятно е обратната грешка - да покаже че няма, а да има. Така че със сигурност има .... Simple Smile Стискам палци всичко да е наред Hug

Мамета някой от вас да е оперирала 3-та сливица или носле на възрастта на наборите ни?

# 253
  • Plovdiv
Бравооо, Гал! Hug Hug Hug Честито, мила, страхотна новина.  bouquet
Спокойно сега, всичко ще е наред и ще се подреди. Това са едни от най- вълнуващите моменти в живота. Heart Eyes

Еви, ние вадихме трета сливица на Митко /големия син/ на 2 годинки и 2 месеца.

# 254
Гаааааааааал Честитооооооо  newsm51 Ама хубав подарък си направихте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes казахме ли ти, видиш ли я, колкото и да е бледа там е  Mr. Green Сега ще тръпнем и за твоето човече! Ами лека бременност и да е изпълнена с много положителни емоции  Grinning

И нас ни плашат за операции на трета сливица, но първо ще опитаме всичко друго Naughty

Уиничка, ако знаеш колко мило прозвуча  Heart Eyes При нас записването ще е чак септември, сега само подадохме декларация, че избираме конкретната детска градина и потвърждаваме, че детето ще я посещава

Общи условия

Активация на акаунт