Да си изкараш лека и безпроблемна бременност и едно сладко здраво бебче на финала

Ako shte go tvorim, do 2-3 godini triabva da ia svyrshim i taz' rabota, che godinkite si vyrviat...

а ние в понеделник вечерта, живот и здраве, пътуваме към София
Прическата разкошна, децата - още повече 
Пипилота и Вещи няма да можем да ги догоним, освен ако някои близанци не се пръкнат
да ми даде рецепте.То че е ясно че е от третата сливица е ясно.Двапа специалист иот ИСул ни го казаха това и нащо джипи също и сега след като ще я водиме две седмии на море и ще ставаме в 5 да диша йодни пари дан осе датвори тази сливица иначе след рождения и ден ще се наложи да правим еоперация.
..хайде честито и на тримца ви и ти пожелавам мъжагите ти повече да се грижат за теб.
..
и мисли за трето

Ели си ми е любимка, а Бобче с тези ококорени, умни очички..... 
Виждам наближаваш средата, сякаш вчера ни каза.
Смея се сега, но тогава ревах. Митко не дишаше през носа, само през устата от годинката. Започнеше ли хрема продължаваше по три месеца и нищо не я спираше. Накрая сополите ставаха " на ластик".
Промени му се и формата на лицето, около носа и устата. Цяла година се мъчихме и накрая я извадихме. След три години, обаче, се наложи повторна операция, този път и на трите. И детето спря да боледува често. Абе, гадно си е.
Новият ти ник ми е до болка
. Много сладки снимки 
. Благодаря за съвета
, то вече какво ли не изпробвахме, правени, готови, ужас
. И както Ния е писала, направо ми се струва, че от това постоянно дишане през устата, му се променя формата на главата. Ох, ако не закрепим положението, сигурно ще махнем сливицата след третия му рожден ден, но хич не ми се иска.

...Мъже