Момичета помолете се за едно бебче.

• 81 217
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 1 140
Продължавам да се моля за здравето на Тео. Praynig

# 1 141
  • Варна
Няма промяна в състоянието на Теди  Sad но мама пак е влязла и си е нацелувала мишленцето  Heart Eyes Hug

Иска ми се със започване на новата седмица, да има промяна към по-добро  Praynig

Слави ви поздравява всички   bouquet  bouquet  bouquet

Прочетох и двете молитви за изцеление  на Теди .Дано Господ помага в този миг.  Praynig

Наистина са много въздействащи молитвите. Всеки път като ги чета ме разплакват  Cry

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 1 142
  • София
Моля се малкото детенце да се оправи.
Да стане чудо и да оздравее Praynig Praynig Praynig
На семейството пожелавам много сили, за да издържат това мъчително изпитание!!

# 1 143
Нека малкия Теди си почива и събира сили за следващото изпитание да диша сам.
Няма закъде да бърза, с малки стъпчици ще върви бавно към подобрение. Ние не вярваме на лекарите песимисти, а вярваме, че Бог подкрепя малкото ни момченце и го насърчава да се върне здрав при мама Слави  Hug
Слави, мила майчице, говори на Теди, милвай го /ако е позволено/ по косичката, той тези мигове чака по цял ден. Най-голямата награда за изтерзаното му телце е мама да е до него било и за мъничко. Аз вече писах, но пак ще кажа - сънувах го пораснал на 2-3 годинки как тичка към теб и ти подава ръчичка да ходите нанякъде. Не съм врачка, но този сън е истински, вярвай  Praynig Praynig Praynig

# 1 144
мисля си да го оставят малко да укрепне, без да спират нищо... всяка реанимация го изтощава допълнително  Cry да му дадат време, дано наистина продължи да наддава, да се засили организмът и тогава пак да пробват! ясно, че е скъпо, ясно че не е единственият им пациент, но... заслужава да живее! повече от много други, от мен със сигурност!  Rolling Eyes

Тео, подкрепяме колкото сили имаме и вяра, и мама е до теб да ти напомня, че те чака, не забравяй че животът е пред теб и ние сме с теб  Hug Бог да е стеб и да бди над леглото ти, момченце  Praynig

# 1 145
Господи Боже, помогни му моля те  newsm17 newsm17 newsm17

# 1 146
Не се предавай мъниче. Praynig Praynig

# 1 147
  • София
Лека нощ, Теди!Дано утрото ти донесе повече здраве и сили!
 Two Hearts

# 1 148
лека нощ и от нас,много майкии беб4ета бдят над съняти Hug smile3524бъди силен Praynig

# 1 149
Тео,миличък,продължавай борбата.
Продължавам да се моля за теб!
Слави,дръж се мила!Знам,че е ужасно да гледаш в това състояние детето си,но трябва да си силна.

# 1 150
Лека нощ, Теди!Дано утрото ти донесе повече здраве и сили!
 Two Hearts
Нека новата седмица започне с хубави новини Praynig Praynig PraynigТео,миличък,аз вярвам,че ще се справиш Hug Hug Hug

# 1 151
Тео почивай и събирай сили, скоро ще ти трябват за да натриеш няколко носа! Praynig

# 1 152
 Praynig Praynig Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig   Praynig  Praynig  Praynig Praynig  Praynig   Praynig  Praynig  Praynig Praynig
Бори се сладък Теди  Praynig  Praynig   Praynig  Praynig  Praynig Praynig  Praynig   Praynig  Praynig  Praynig Praynig  Praynig   Praynig  Praynig  Praynig Praynig  Praynig   Praynig  Praynig  Praynig Praynig  Praynig   Praynig  Praynig  Praynig Чакаме добри новини  Praynig   Praynig  Praynig  Praynig Praynig  Praynig   Praynig  Praynig  Praynig Praynig  Praynig   Praynig  Praynig  Praynig Praynig  Praynig   Praynig  Praynig  Praynig Praynig

# 1 153
Бори се мило дете .Бори се ние сме с  теб Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 08:49 от ^buba^

# 1 154
Тео, до теб сме  Hug Господ да бди над теб и близките ти  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт