Момичета помолете се за едно бебче.

• 81 157
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
бори се, мъниче!С теб сме!

# 1 216
Тео, дано утре вече има добри новини за теб  Praynig.

# 1 217
Надявах се като се върна да чета само хубави новини а сега се надявам от утре те да са само такива...... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig за малкия герой Тео..... и за неговата силна майка Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug кураж мила Слави....
дано Господ чуе молитвите ни...  bouquet

# 1 218
  • София
Много сили мъниче! Моля се от цялото си сърце!!!  Praynig Praynig Praynig Господи моля те помогно на Тео да оздравее!  Praynig Praynig Praynig

# 1 219
Дръж се мъниче! Молим се силно да оздравееш! Дано утре новините са по-добри!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 1 220
  • София
Бъди силен мъничък Тео Praynig Praynig Praynig
Стискам палци и се моля  Praynig   Hug

# 1 221
Знаете ли, някака ми се струва, че мама като е при малкото си съкровище и му вдъхва сили....
Кураж и много прегръдки на Слави!
Стискам палци Тео утре да ни вдъхне нова надежда Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 23:33 от te_za

# 1 222
Толкова често мисля за малкият Теди и толкова вярвам , че ще оздравее!Надявам се и силно вярвам в това!Може би ще е по-бавно но ще стане Praynig Praynig Praynig Вярвам че всички ние с нашите молитви и позитивна енергия ще помогнем на малкият Hug
Те за, и аз мисля като теб Hug Слави трябва много да му говори, той усеща всичко и особенно майчиният глас Hug

# 1 223
Знаете ли, някака ми се струва, че мама ккато е при малкото си съкровище и му вдъхва сили....

именно! тя е неговата връзка с всичко познато, обичано, с живота! затова и в резнимация дори е по-добре да е до него, когато е възможно  Peace  Praynig

# 1 224
Тео, хайде миличък, мама те чака да те гушне. Нека сърчицето ти бързо се възстанови Praynig Praynig Praynig
Слави  Hug Hug Hug

# 1 225
Кога ще има новини за Теди?

# 1 226
дават информация в 11 и 17 часа, но за момента е по-добре да няма новини, в смисъл, че нито рязко подобрение, нито рязко влошаване са добри новини. детето има нужда да укрепне първо, за да може да започне да се възстановява  Praynig бавничко, постепенно... и така  Hug

# 1 227
 Praynig за малкия герой и силната му майка, и за цялото им семейство Simple Smile))

# 1 228
детето има нужда да укрепне първо, за да може да започне да се възстановява  Praynig бавничко, постепенно... и така  Hug

ДАЙ БОЖЕ! Praynig

# 1 229
  • Стара Загора
Бори се малък Тео  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт