"От нашата Монтана, по-хубав град в страната няма"

• 31 874
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
тука сме  smile3502 

# 241
# 242
# 243
Пак ли няма никой...  Joy

# 244

абе тука сме  Mr. Green  ти кажи какво искаш  newsm78 Hug

# 245

абе тука сме  Mr. Green  ти кажи какво искаш  newsm78 Hug
  newsm53

# 246
тука сме...

# 247
я колко сме тук , а пък теб те няма  newsm12

# 248
Момичета ,хайде споделете, според вас или ваши познати кой очен лекар е най-добрия в нашия град? Колебая се между др.Николова и др.Събчев-но едни са доволни други разочаровани и незнам какво да правя. Става дума за детенце в понеделник ходихме при Николова ,но честно казано не останах очарована и ми се иска да ни погледне и друг лекар! Чух за Средкова но нямам представа къде работи. Много се притеснявам от около 4 месеца сме през 2-3 седмици със възпалени очи ,а и нещо според Николова кривим с едното око -аз не бях го забелязала(личната също не вижда кривене,мед.сестра в детската също не вижда кривене) Незнам дали да се доверя на докторката,иска ми се и второ мнение !

# 249
Ще питам майка ми днес, че тя познава много лекари, но за всеки ще чуеш и добро и лошо... Ако имаш възможност се изнеси към София, там има по-голяма вероятност да поставят правилната диагноза....  Peace

# 250
При д-р Николова не съм ходила,но две познати не са доволни от нея.Аз съм ходила при д-р Средкова,тя работи в София,а тук е само в петък и събота/така беше преди време,сега трябва да проверя,за да съм сигурна/.Кабинетът й е в медицинският център,от страни на Аско-Деница/не помня кой беше по име/.Но преди трябваше по-раничко да се вземе час,защото са запазени  от по-рано.

# 251
Здравей те и от мен.Аз Ради го водя при д-р Средкова и съм много доволна в сряда следобедът се обаждаш и си запазваш час вече не работи с здравната каса и си плащаш.Тази седмица няма да идва аз днес звънях,защото трябва да заведа Ради на проверка и се надявам да махнем очилата. Специално  за деца Средкова е наи-добра.

# 252
Майка ми препоръчва на първо място Събчев, а на второ Гогова... и двамата работят в Аското, единият - предиобяд, другият - следобяд...

# 253
beboran4eto -дай ми телефонния номер на който си запазваш час да звънна да си запазя и аз при др.Средкова. Peace
А иначе успях да се уговоря с др.Събчев утре след 17.00 да отида и ще ни вземе да я види и той.
Стискайте ни палци да нямаме кривене  Praynig
Дано да ме поуспокой ,че от вчера само за това си мисля.
Направлението ни остана при Николова ,така че ще сме платено и ми се иска и Средкова да я види и Събчев,колкото и да струва  #Crazy
 beboran4eto -а вие защо сте с очила?Ако не ти е удобно не отговаряй,просто се чудя нашето изкривяване (ако не дай боже) наистина го има как ще се лекуваме ?

# 254
Скъпи ми съгражданки,пристигаме в родния ми град след седмица....Къде се ходи с дете ?Имаше едно заведение миналата година до светофарите,Монтето и ми се изчерпаха местата за ходене ...

Та къде се ходи с дете,за да срещне други дечица?

Ние сме красивни ,умни и си търсим подходяща компания.Полът няма значение. Wink

Общи условия

Активация на акаунт