"От нашата Монтана, по-хубав град в страната няма"

• 32 111
  • 292
  •   2
Отговори
# 60
Искам да ви питам къде мога да намеря термо пликове?В Кауфланд дали ги има?И на каква цена са?Предварително благодаря.

# 61
Станиславче,така както разказваш за тортата, чак мен ме е яд #Cussing out Аз до сега съм поръчвала от Крокантина и съм много доволна и от обслужването и от вкусните им торти,но ти не си знаела,че толкова много ще те разочароват, особено за рождения ден на детенцето.Добре си отишла и си се разправяла с управителката Peace

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 22:55 от mih06

# 62
Ками проверих,има от 3.70лв и от 2.80лв,за тези от 2.80 не съм сигурна за цената ама нещо подобно беше.Фигурките са 6бр в едните и 6бр плюс 2малки от другите,тези от 3.70лв
Стани,много гадно това с тортата на Дори за р.ден,ама ти нали им вдигна скандал,та да си гледат работата съвестно по нататък.Аз еи от Валка и от Крокантина съм поръчвала торти и съм доволна.

# 63
Кики,благодаря за информацията. Kissing Heart
Ще отида да си купя,надявам се утре.

# 64
нямахме време за да сменим тортата   ooooh!  и останахме с тази  Sick   ама много ме е яд  #Cussing out  първи РД и такава торта  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

а за покритията и фигурките за торти прочетете   тук  - пише всичко за тортите ......  Hug 

# 65
Аз там чета,но не разбрах за марципана,само за фигурки ли е или става и за глазура,но сега видях,че може и за двете.Чудесна тема е това,така ме ошашави,че само за торти мисля.

# 66
  • София , Монтана
beni_f ние сме добре.В банката е лудница,но ти знаеш как е преди и след празници.Аз съм в офис Връбница,от есента не съм в клона и тук ми е много добре.
stanislav4eto благодаря за линка.Някой ден ще се пробвам да си направя.

# 67
Петя - аз знам , че не си в клона.Откакто съм по-майчинство съм чест посетител в Люлинския клон, ако мога с нещо да съм полезна на Деси съм доволна (нали затова сме хората да си помагаме).Пък Деси бе отпуска 1 ден още февруари и имах много лоша случка в клона,една фронт офиска (коятоне ме познаваше) седна да ме учи за правилата и остави, че не знае ами даже и ми държи тон, но това ще и е за урок, защото след това даваше обяснения в Централата.Много хубаво, че се чувстваш по- добре в офиса.то това е най- важното!

# 68
Момичета, ако искате проверете си рождени дати, зодии и имена на вас и децата ви, щото може да съм ви разменила децата, да съм сменила пола им, рождените дати или нещо друго...  Grinning Станах разногледа от толкоз премятащи се бебета (плюс мойто вкъщи)...  Crazy

# 69
Стелт 77 -благодарим за труда!  bouquet

# 70
stelt77 направо е супер,много добре изглежда, браво за труда Peace

# 71
Стеле, кога ти остана време да го направиш това newsm78 Joy Като гледам най-много са Водолей, следвани от Козирог Wink

# 72
При нас всичко е точно,Стелт.Много хубава си направила темата,аз сега видях промените.Поиграла си доста,заслужаваш си похвалите.Както и Петя,разбира се.

# 73
Ами Петя беше написала всичко... аз само трих....  Mr. Green
За съжаление нямам повече идеи за информация, която може да включим... Ще се поровя в темите на другите градове да видим....  Whistling

# 74
абе Викем пак се изгуби  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт