ЯНУАРЧЕ сладкодумно песни пее, иде топло лято, слънце грее

• 16 664
  • 284
  •   1
Отговори

Първото ни ЯНУАРЧЕ се появи през Ноември

Indian rose - Борис -2100гр, 42см

През Декември се появиха още нетърпеливи ЯНУАРЧЕТА

salai - Веселина - 1980гр, 43см

Rosita - Бояна - 2900гр, 51см
tani07 - Ивет-3170гр, 49см

аз - Мила - 3380гр, 50см

niunia - Мария - 2470гр, 44см

dodi - Калин - 2400гр, 49см

БОДЛИВКА - Дарина - 3300гр, 51см

mamma Di - Габриела - 3000гр,50см

Родените през ЯНУАРИ са:

shannia - Юлия - 3000гр, 49см
grisha_81 - Никола - 3400гр, 51см
tanq_83_ - Maрия - Тереса

petenceto - Калоян - 3300гр, 49см
Зарче - Кристиан - 4650гр, 56см
MamaChrisi - Александър
xxubavka - Силвия - 3300гр, 50см

mamavassi - Петър - 4150гр, 53 см

nathalie - Даниел - 2800гр, 49см
Mama Titi - Георги 3850 гр, 53см
mar4ela - Дени

casiopeiya - Кристиян - 2800гр, 48см
lika - Александър - 2850гр, 48см
BON_TONI - Иван - 3250гр, 50см
Tushe_v_ataka - Михаил - 3550гр, 51см
Stefania - Натали - 3050гр, 52см

[desi] - Ерик - 2600гр, 45см
mishlentze - Николай - 2450гр, 47см и Елена - 2680гр, 48см
Lauretta - Мартин

emmy - Виктор -  3050гр, 50 см

zori_d - Калина - 3330гр, 52см
ditka ta83 - Рали - 3000гр, 49см

ilindi4ka- Самуил - 3500гр, 53см
Laleva80 - Йордан - 3600гр, 53см
nenepygka - Симона - 3200гр, 51см
daisy_st - Паолина - 3200гр, 48см
ani_ji - Жулиен - 3290гр, 52см
kotkaaa - Янислав - 3380гр, 48см

Gushanka - Кристиян - 3040гр, 47см
palindrom - Надежда  -  3050гр, 49 см

zaicheto - Никола - 3200гр, 52см
dididaskalova - Теодор - 3050 гр, 48 см
pozor - Венцислав - 1850 гр, 43 см

kleo_80 - Алекс - 3050гр, 50см
balerinkata - Стефания - 3650гр
d_velinova - Кристиян - 3600гр, 53 см
ludmilana - Мариян - 2750гр, 49 см
desiii - Дейвид - 3500гр

anjelina - Матю - 3300гр
pepi - Станислава - 3200гр, 51см
de4e - Кристиан - 3650гр, 50 см

VIVKA - Калоян - 3600гр, 51см

kukuruku1 - Матея - 2900гр, 49см
Tedo - Никола - 3700гр, 52см
usmivka - Виктор - 3300гр, 51см
yanica - Георги - 3520гр, 51см
ira_ic - Ники - 4100гр, 52см
bordima - Aлександър - 2050гр,44см
karmen{} - Пламен

Vili4ka - Алекса - 3200гр, 49 см
Гаргамелчо - Викториа - 3108гр, 52 см
Sonja - Али Йосеф - 3740гр,53 см
Анту - Стефан

Конче - Полина -  2600гр, 50 см
jeni23 - Александра - 3000гр, 47 см
Лисана - Дарис -  3540гр, 51см
мишонка - Ния - 3600гр, 50см
NinaMG - Никола - 3050гр, 51см

Ал Бънди - София - 4050гр, 52 см
tony_nm - Дияна -  2600гр

Анелче - Мирослав - 3300гр, 51см
Uoanina - Ивайла - 2860гр, 48см
mai4ence - Ани - 3200гр, 49см

Nellina - Йоана – 3200гр, 50см

Telma - Бояна – 3000гр, 50см
didun4o - Димитър – 3450гр, 51см
galita - Виктория - 3300гр, 49см

windy [YES] - Борил – 3985гр, 53 см
muzunka - момиченце – 2950 гр, 50 см
JiM - Емилия – 3620 гр, 51 см
desislava69 - Радислава – 3200гр, 48 см

Дес - Вяра – 3500гр, 49 см
Maria23  - Михаил – 3100гр, 51см
frina - Никола – 3300гр, 52 см
delga - Гергана –  3200гр, 48см
makaui daniela - Фатима –  3690гр, 50см
Nasinda - Александра
curly - Джаклин –  3422гр, 53см
tanq_ovnarova - Габриела –  2940гр, 47см

Neda - Камен – 4100гр, 53 см
sea woman - Александър – 3950гр, 53 см
nellykoyo - Иван – 4350гр, 54 см
surfline - Симона – 3400гр, 53.5 см

didish - Мариян - 3130гр, 51см

brambar4e - Емма – 4000гр, 50 см
fanita - Гого – 3200гр, 50 см
mi6onka - Деа – 4050 гр, 50 см
зайка- Нино - 3,400гр, 54см
krasii - Пламена – 3200 гр, 49 см
mimito-dobri4koto - Мария - 3400гр,52см

doritt - Мирабел Йоана – 4 620гр, 55см
DIVA_ORHIDEQ - Диана – 3050гр, 51см

liliq - Бетина - 3550гр, 52см
petia3339 - Пламен - 3300гр, 51см
Furia - Евелина - 3450гр, 52см

Lati - Виктор – 4400гр, 56см.
dreshkata - Димана - 3500гр, 52см
pepita78 - Георги – 3600гр, 53см
пепито - Анджела - 3700гр
v.ivanova - Ивона

Mi6leto - Симона – 3700гр, 52см.
malvina74 - Моника – 3650гр, 51 см
tanitaia - Йоан – 3250гр, 51 см
my_litlle_princess_loreta /мама Ева/ - Лорета

Имаме си и едно Февруарско ЯНУАРЧЕ

Gerylyn - Даниел – 4310гр, 53см[/b]

...или 53 момиченца и 54 момченца.

МАРТЕНСКОТО АЛБУМЧЕ

Потребителско име: bebe2006
Парола : bebe

Имунизации: (Специално предоставени от VIVKA)

От 13 месец-Морбили , паротит , рубеола
От 14 месец -Първа реимунизация против Полиомиелит
От 24-тия месец(но не по рано от 1 година след 3 -тия прием)-Първа реимунизация против Дифтерия , тетанус , коклюш(ДТК)
6-7 години -Реимунизация против Полиомиелит
Реимунизация против -ДТК
Реимунизация против туберкулоза (след отрицателна проба Манту)

Предложения за нови заглавия:

Януарче сладкодумно песни пее, иде' топло лято, слънце грее
ЯНУАРСКИДЕ ДЕЦА ЧАКАТ ЛЯТНА ВЕСЕЛБА

# 1
Eee , тези буквички със сърчицата са супер  Heart Eyes
Днес ще ми спират нета , незнам в колко часа  Mr. Green Ама този път няма дълго да седим без нет  Outta Joint та затова бързам да се запиша в новата темичка  Wink
А и после обикн. ми се взима здравето, докато изчета всичко написано докато ме е нямало....  Mr. Green
Айде преди да изчезна , закуската и кафенцето  - от мене

Heart Eyes http://www.youtube.com/watch?v=_KcjxU_lpSk&feature=related   Grinning

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 08:32 от Мимито & Светла

# 2
Здравейте, милички!

Аз съм на работа, но още съм на "кафе и форум"  Joy

Деска, снимките в подписа ти са суууупееер! Да ги нацелуваш малките принцеси от мен! Мамини сладки!  Heart Eyes

Светле, благодаря за закуската  Hug

Галитка, стискам палци всичко да е ОК! А за Викито - дано минават вече тези обриви  Praynig

И Али има нови лафове - умираме от смях като се разбърбори! Баща й и искаше някаква играчка и Али каза "Ааааа, ами тая е моя!"  Naughty И баща й "А на мен какво ще дадеш?" и Али "Амииии, ще ти дам един зайко! Ето, татко!" и му метна заека  Joy Сутрин като тръгнем за яслата си подрежда въпросния заек и едно таби и им казва "Айде зайко, таби, аз отивам на гадинка, вие ме чакайте тука, аз ше се въна!"  Joy

Весел ден от мен!  Mr. Green

# 3
  • Варна
Привет!

И аз имам до чета доста от старата тема. Но не мога да пропусна кафенцето на Мимито & Светла !

Али е много обстоятелствена, браво на детето. И на всички бърборани и бърборанковци.

Александър също се опитва да съставя изречения, но са кратки от по 2-3 думи и не толкова точни. Но нищо. Те момите са така! Wink Hug

Отивам да се оправяме с домашните на баткото.

Хубав ден! Деска, страхотна темичка-отново! Heart Eyes

# 4
Добро утро Hug

Галитка, стискам палци утре, леко раждане и да ни зарадваш със здраво и голямо бебче Praynig За сиропите това не го знаех, още днес отивам да купувам на Тайс сиропа, щом всички сте толкова доволни от него, а и  аз си спомних че по време на бременността този сироп ме спаси от магарешка кашлица. Точно за 3 дни Peace Дано така подейства и на Ники Praynig Аз от вчера почнах пак с вентолина, стодала и ериуса и днес е по-добре.

Вивка, наистина не знаех, че имаш братя близнаци. На майка ти й е било голяма веселба Confused Особено с голямо дете на 2 и 6 и бебешорите. #Crazy Просто не знам как се е оправяла жената Crazy А тя по време на бременността знаела ли е че са били 2 бебетата? Иеднояйчни ли са братята ти?

Виличка, Алито много хубаво говори явно, моите от месец може би ги наблюдавам, че връзват правилни изречения, но пак има по нещо не както трябва. Иначе словореда им е правилен като цяло Laughing

Моите още реват в яслата сутрин Rolling Eyes Особено сега след почивката Tired

Неда ,много хубаво сте изкарали в Хисаря явно, направо съжалих, че и ние не сме се запътили натам. Преди време бяхме ходили и много хубаво изкарахме. А за деца там е супер. Я кажи в Аугуста как са условията за деца?

# 5
  • София
Галитка, с теб сме и чакаме добрата вест с нетърпение! Hug
mishlentze, хотела е стар соц.тип и по ново-му напудрен, според мен малко се оливат с цените, но като цяло става. Ползвахме само вътрешния басейн/има детска част и е с топла мин.вода/, защото за външ.беше студено. Хубавото е, че наистина е по моите разбирания за СПА, т.е. мин.вода, която си е топла и не се налага  да икономисват подгряване  Wink, а не в центъра на Нищото сложили 1 джакузи с чешмяна вода и турили отпред СПА център, защото е модерно. Ние си носихме за Малчо сгъваемо дет.легло, иначе и там имат, но е 8 лв.на вечер мисля. Има колела и рикши под наем. Една надуваема къщичка навън ,2 люлки и пързалка. Вътре гадна машинка, с която за 2 лв. се пробваш да вадиш с кука тъпи плюшени боклуци/много я намразих/ и два ел.симулатора на коли, които също недолюбих/досещате се защо/. Най-хубавото е, че са направили пряк път през реката и си в парка до южната част на крепостта. Много чист въздух и спокойствие. Автомобилно движение сравнено със столицата, може да се каже че няма и за деца като моите не виждали влак и магарета, беше направо бонус атракция. Чудесно място за кротка семейна почивка с деца, но пак зависи от личната гледната точка и нагласа.

# 6
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро , момичета!!

Дес
, страхотна темичка!!! Hug
Как мина кръщенето на Хриска? Как е кака Вяра??
Момичета много са ни празни албумчетата със снимки Sad (не ги ли снимате децата Joy )!

Мимито & Светла
, кафетата са супер ,аз това с пеперудата си го харесах -пу за мен!! Whistling

sea woman, ще учиш , а??? Laughing Тези направо ни побъркват децата #Cussing out

Vili4ka, ти шефове нямаш ли??? Joy Joy Joy

liliqHug държим да ги усетим на живо  Wink, но за сега ...и така става Hug  love001 !Калоян също много обича да целува  Wink!

Neda, дай да видим де???? Hug

mishlentze, и аз дадох Вентолин днес+ Флавамед и Ксизал!!Много кашляше и се надявам само с това да се разминем!Исках да купя от тези бебешки помпички и да впръсквам Вентолина директно в дробовете , но ми казаха че ги спряли от производство Sad !

Вивка, наистина не знаех, че имаш братя близнаци. На майка ти й е било голяма веселба Confused Особено с голямо дете на 2 и 6 и бебешорите. #Crazy Просто не знам как се е оправяла жената Crazy А тя по време на бременността знаела ли е че са били 2 бебетата? Иеднояйчни ли са братята ти?
За веселбата весело си беше , но недоумявам как ни е търпяла и не е повишавала тон , пък да ни удари изобщо не става дума!Живеехме  сами и на работа ходеше и нас гледаше  #Crazy !В далечната 76г. никой ,не и е казал , че има близнаци(разнояйчни са ), но тя  си е знаела , защото си била пожелала -"Две да са, но да са здрави"!След като се родил първия ми брат (2950г е бил)тя не е дала да и сложат Метергин  (и добре , че не е разрешила) и чак тогава доктора е видял, че корема и е все така огромен !Вторият ми брат се е родил с форцепс и е бил 3200г-АГ -млад,  новоизлюпен , стоял с учебника , четял и водил раждането (бойната му кръщавка с близнаци ) !Коремът и не е бил чак толкова голям и акушерката и казвала , че си измисля , защото така и се искало да има близнаци! Mr. Green

# 7
Хоп-цоп!
Деска, страхотна темичка!  Hug Как са куклите? Нещо съм пропуснала, че сте кръщавали Хриси, да ти е живо и здраво християнчето! Аз моите ги глася за тази година, но кога, още не сме решили.
Галита, и аз стискам много силно палци и вече очаквам радостни новини от теб. А за обривчето на Вики, дано бързо му намерите решението и да се излекува от него по-скоро. И аз мисля, че е напълно възможно да се активира от нещо на яслата. Не ви ли позволяват да си занесете вие ваше си гърне и само тя да си го ползва?
Вили, ама ти много рано засядаш пред компа на работа. Shocked Аз едва успявам да се домъкна към 9 и докато се наканя да си включа компа, минава още половин час. А форума го отворих едва преди малко, не че нямам работа де, но съм страааашно разсеяна. Май още не мога да вляза в час от дългите празници, единствено затова не ги харесвам. "Разконцентроват" ме, както казваше една моя учителка.  Joy
Неда, браво за разходката! И аз си мечтая за нещо подобно с децата, но доста се напътувахме напоследък, та нещо не ми се ходи никъде в момента. Пък и в това време къде да ходим... Tired
Лилия, Стефан имаше афта точно, когато тръгвах, та се бях побъркала от притеснения - леля ми и свекърва ми само ми звъняха разтревожени, че нищо не ядял, плачел от болка и много отслабнал  Cry и добре, че се сетих да звънна на нашата хомеопатичка, тя веднага предположи афта. Свекърва ми го завела на зъболекар, два пъти го мазнали с нещо и се оправи. ПОсле не могли да го заситят, милото. Heart Eyes Бързо оздравяване!  Hug
Вивка, аз пък й завиждам на майка ти.  Wink За съжаление, нямах този късмет да родя близнаци досега, така че просто се замислям за трето породено  Laughing, ама шефа ще ме изгони с ритници от фирмата ritnik, така че гледам да спя с гащи. Mr. Green А на това, че АГ-лога водил раждането с учебник в ръка как се смях... Joy Ама на майка ти едва ли й е било до смях де... Confused
Мишленце, дано бързо да се оправя Ники. За реването сутрин - вчера Стефан направо ми изкара акъла. Нали цял месец не беше ходил, доста се притеснявах как ще тръгне. Първият ден - нищо, влезе спокоен. Обаче вчера като взе да се тръшка и да врещи, изпотих се направо. Искам леля Галя (детегледачката на Мацо), та искам леля Галя. ooooh! Даже не успях да го преоблека, влезе си с маратонките и външните дрехи. ИЗскубнаха го на сила и вътре го оправяли. Слава Богу, днес нямаше истерии. Опита се да се пазари с мен, че "няма на яслата", но го заглавичках с някакви солети и така.
Бистре, и на Стефан не са му много дълги изреченията още, но иначе си бърбори кажи-речи всичко.
В Силистра преди няколко дни се пукнахме от смях със сестра ми. Трябваше да водя Стефан на една регата по Дунава, да гледа лодките и съм в спалнята с дрехи в ръце уж да го обличам, а него ник'ъв го нема. И викам аз Стефкоооо и някъде от другите стаи се чува едно любезно "Да?" Аз пак викам "Ела да те облека". -"Няма!" -"Абе как няма, какво правиш?" и той: "Уча!"  Shocked И като отивам в кухнята, к'во да видя - нашият седнал на масата, опрял лакти в масата и разгръща учебниците на сестра ми. Ама с един сериозен тон, сякаш наистина зубри нещо.  hahaha Тръшнахме се от смях. Викам му ай дано не ти изфиряса ентусиазма, като дойде време наистина да учиш!  Laughing
Пепи, и с твоята Ади много се смях, с тази отровна гъба!  Joy Трябва да науча Стефанаки да го казва това, много е смешно. 
Embarassed
Лелеее, олях се.  Blush Хубав ден!

# 8
# 9
Аз сега се връщам от работа,трябва да слагам супата,но бързам да се включа.
galita стискам палци всичко да е наред.
VIVKA понякога се налага и лекарства да се вземат.
А знаеш ли този Вентолин колко време е годен след отваряне?Че и ние този ползвахме последния път.
mishlentze всичко е до детето.Аз Ади не я бях деляла преди яслатаи си мислех ,че много ще плаче,но не.Ето сега се беше събрало 1 месец да не ходи и пак се чувства добре на ясла.

Анту кажи му на Стефко израза и му гледай майтапа.
Снощи Ади казала отново"Ей ,гъбо отровна"
Леля й я питала-"На кого викаш?" А Ади казала спокойно"На баба!" Joy

# 10
  • София
ВивкаHug натъпках много снимки в априлското албумче, но обещавам като мине някой ден да ги разчистя/намаля/. Embarassed

# 11
  • там където ме зове сърцето!!!
Анту ,докторът с учебника е д-р Бойчев старши(лека му пръст Praynig)! Wink

Не се признава само да четеш -трябва да се отчетеш  smile3534!Как сте??? Hug

Пепито , ако имаш Вентолин може да го ползваш до срока на годност указан на опаковката, нищо че е отворен!!!

ВивкаHug натъпках много снимки в априлското албумче, но обещавам като мине някой ден да ги разчистя/намаля/. Embarassed
Hug Албумчетата и без това са празни , остави снимките -много са готини, много е красиво   Hug!Тази с казармата е  много е забавна -предали ли сте се ????
Отивам и за да сложа някоя снимка в албума! Wink

# 12
 Embarassed EmbarassedВивка хвана ме.Добре сме  засега.Тре се ни мания на  карти и шрекоманията HugМалката вече  се зъби на брат и .Понеже все му се вре в нещата  тои и вика МАРШ ПИКЛА ТАКАВА
 а тя НЕПИКА НЕ МАРШ ОВНО  такова    в превод  не съм пилка говно такова hahaha hahaha hahaha научила се е като я дразни да му вика АПАКООООО(тъпако) Embarassed Embarassed Embarassed не  го е чила от нас но много се смяхме с бащата също ме е и срам

# 13
Орхидейке,срам не срам такива са дребосъците.Това за "овното "и ние го използваме.
При нас снощи имаше "конско "на баткото.Свеки се скарала на Бети,и батко й й казал ела при бате" баба е тъпа"  и репликата се повтаряше цяла вечер даже на песен го изкара.Днеска вече не го повтаря,но каквото не трябва това запомнят,а и батко й нарочно я учи.Той искаше да излезе чист от ситуацията,но уви като я питаме "кой ти каза така?"-"бате каза"-няма скрито покрито.

Неда,хубави снимки не ги трий.Поне 10пъти се върнахме на тази с "пуф-пафа"(влака).
Пепито,с тази гъба отровна се късам от смях. newsm62
Анту,много ученолюбив Стефко-браво. Hug
Мишленце,бързо да се оправя Ники! Praynig
sea woman,ще ги навървя Сашето,та ще ти надуева главата.Този въпрос"ЗАЩО"вече мазоли ми хванаха ушите от него.Ама знаеш как е било и с баткото. Simple Smile

# 14
Орхидейка, голям смях с "овното"  Joy

Алекса не използва такива думи.Но много се смях веднъж като вървяхме и ме беше изнервила яко, и се спъва нещо за пореден пък и аз й казвам "Алекса, ходиш като ботур!" и тя вика "Детето ходи както ботул"  Joy Joy Joy А сутринта ми вика "Аз се бутам както слон!"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт