ЯНУАРЧЕ сладкодумно песни пее, иде топло лято, слънце грее

• 16 625
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
Пепито,леко изкарване на шарката.Честит празник на каките Ви!

Людмиланче,наистина може хъркането да е от 3 сливица,синът ми беше така хъркаше като за световно и спеше винаги с отворена уста.При вас може да е нещо безобидно,някое секретче в нослето.

Мишленце,като си помисля,че всички болести при вас са умножени по 2-нямам думи.

Петенце,добре сме засега,разходки,игри...Коремчето расте ли?Бебчо рита ли вече?

# 271
Пеперудке, виждам,че надничаш,драсни няколко реда за вас

# 272
  • Варна

Някои майки казват, че така било при трета сливица, вие чували ли сте такова нещо?

Да, от третата сливица понякога хъркат децата. И на Светлин искаха да му я махат, но с времето отмина.

# 273
Добро утро!

Отчет от нас - Калоян е добре (кашлицата онзи ден явно е била временна) и днес е на градина, ама хич не искаше да ходи и сутринта даже плака. Не му се е случвало от първите дни... По-добре му е вкъщи "да си бута джипа и колите" ама няма...  Wink

Лилия, благодаря за вниманието - добре съм, корема ми е порастнал доста, а бебчето от доста време ме шутира активно  Peace Лекартата ми казва, че това е защото е втора бременност и знам какво трябва да усещам, ама то не е усещане, ами чак си ми личат ритниците  Joy

Мишленце, и аз знам че гранофорина е спрян, а мъжа ми го ползва за неговите вечни афти и също искам да взема. Как сте днес?

Светле, как е Мими в яслата?

Пепито, да са ви живи и здрави каките! А Ади да минава леко и бързо шарката (аз всичко съм карала покрай сестра ми и то много леко - дано и при вас е така)

Аз пък с нетърпение чакам да мине и другата седмица, че ще заминаваме на море. Само като си помисля и веднага ми се оправя настроението за всичко.

И при мен е така  Laughing Иначе хъркането наистина може да е от трета сливица или пък от някакъв заден секрет (при Калоян се получава така).

Вивка, при вас как са нещата?

Анту, защо така псуваш живота (не че не е за псуване, де...)

Тръгвам по задачи, че за днес имам доста...  ooooh!

# 274

Светле, как е Мими в яслата?

Амиии, добре е , не реве като я водя . Вчера като я питам какво правят децата в яслата , я тя ми казва : "Гооолллл..." (явно са ритали топка  Mr. Green)
Госпожата тази сутрин беше същата , която беше в понеделник (когато ни беше първия ден) Каза ми , че много добре се държи  bowuu и ако е така , от понеделник вече ще остава там за целия ден
 newsm63

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 10:55 от Мимито & Светла

# 275
Браво на Мимито,бързо свиква с новата  обстановка. Laughing

Ади е добре,пъпките са още малко,можем ги със ментолов спирт.За лицето имало кремче против белези щяло да дойде следобед,май и него ще вземем.
Добре че има кой да я гледа,иначе незнам как щяхме да  се оправяме.

# 276
  • там където ме зове сърцето!!!
И замириса на кафее!! Laughing Laughing

Пепито, дано бързо да ви минат пъпките ! Hug
Честит Празник!!  bouquet
Да са ти живи и здрави племенничките ,
много радост да носят на всички , които ги обичат!

petenceto, да не казвам голяма дума , вече не кашля , та си мисля , че всичко е наред! PraynigРадвам  се , че и при адаша кашлицата е била  временна! Hug

Мимито & Светла, дано и занапред Мимито да слушка и да не плаче на яслата!! Hug

Анту, Hug предполагам защото ти е толкова тъжно(и аз се чувствам така , а толкова се надявах  Confused) несправедлив е живота , но трябва да се живее !Стефко бързо да се оправя! Hug
А кога се изтърколи година  newsm78, направо като каза за РД на Максим се замислих , че има време пък то дошло . Laughing

ludmilana , моята щерка много хъркаше като беше в градината и я водих по лекари , казаха ми че едната и сливица  е по голяма и сигурно е от това , защото друг проблем не виждали !Израсна го !!

mishlentze, как са мишлетата?Минаха ли им афтите?

Морска , много "изчерпателно " Mr. Green , как сте??

Десииииии, къде си??? Laughing

# 277
Eхо,що ви няма днес никакви........

Почерпете се ,че днес шефката учеличи заплатите с 30%.....

# 278
Вивка и Пепито - мерси за пожеланията ви към Мимито... Днес госпожата й ми каза - " Тя ти е кротка Мимито , предполагам , че и вкъщи ти е така  "Mr. Green

Почерпете се ,че днес шефката учеличи заплатите с 30%.....
Браво , супер  Grinning Money

# 279
  • София
а пък в нашата ясла изглежда има епидемия от ангина. В понеделник са били само 8 деца (от група 20) - останалите с висока Т и ангина. А днес са били само 3 деца  Confused, уф дано ни се размине този път (засега не дава никакви признаци, ама то бързо става)  Praynig
Пепи, леко каране на варицелата  Praynig

# 280
  • Варна
Вивка, нещо последните дне не са ми дни. Извинявайте, ама... ooooh! Tired

# 281
Пепито, ха честито и вземи да почерпиш и по едно малко  Embarassed Не се скрандзави - все пак това са си 30%  Joy

Галита, дано ви се размине.  Praynig Те и в нашата група нещо са в намален състав, че всички минаха през вируса... ooooh!

sea woman, давай по-ведро! Ние ще помагаме  Hug

Вивка, те адашите май нещо ни шашкат само  Wink

# 282
petenceto,довечера ще почерпя ОК,ама ти къде се редиш с това "бебе" Wink

Ади има още няколко пъпки,но засега са малко,мажем с ментолов спирт,ментолова пудра,и мехлемче за лице/2 гр.-5лева/
Айде,че имам да шетам........  love001

# 283
petenceto,довечера ще почерпя ОК,ама ти къде се редиш с това "бебе" Wink

Ееее, една-две глътки няма да навредят (особено виртуални)  hahaha

# 284

Общи условия

Активация на акаунт