ЯНУАРЧЕ сладкодумно песни пее, иде топло лято, слънце грее

• 16 628
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте и от мен!

Намирам тук малко време да ви споделя, че Али пак е с вирусна ангина  #Cussing out Значи с тези болни деца в яслата вече направо полудявам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire За какво ги приемат болни бе, аз ли съм единствения "балък" като ми е болно детето да си го гледам в къщи!? Егати! Та сега пак сме с високите Т, изписаха й АБ, но не го давам, ами чакам да видя няма ли сама да се пребори и така.Цяла седмица сме си в къщи, дано не ме уволнят!  Rolling Eyes

# 256
Вили,дано бързо се преборите с болестта и няма нужда от АБ.Синът ми като ходеше на детска ги връщаха болните деца, и него го върнаха веднъж защото кашляше.Може би зависи от ДГ.Дано нямаш проблеми с работата!

# 257
Виличка, дано бързо да оздравее Али, а ти да нямаш проблеми в работата  Praynig Аз вече не съм сигурна, че всичките болести идват от яслата - Калоян вече цяла седмица е вкъщи на АБ и уж се беше оправил, от три дни не е кашлял и снощи пак почна с пълна сила (без да съм го пускала в яслата)  ooooh! Иначе и аз си мисля, че някои сме балъци, та при едно прокашляне си оставяме децата вкъщи  Rolling Eyes

Лилия, а вие как сте? А и всички останали дето ми се губят  Wink

# 258
  • София
за съжаление, след лечение с АБ е нормално пак да се боледува заради падналия имунитет ... бързо оздравяване на Али и излизане от порочния кръг - АБ-болест-АБ  Praynig ...
аз пък си мисля, че основните болести (90%) си ги носим от яслата - ама как няма, като гледам един ден лелката трие на едно дете носа с носна кърпичка, после я слага в джоба си, после трие друго дете пак със същата кърпичка пак от същия джоб  Close и така.

# 259
аз пък си мисля, че основните болести (90%) си ги носим от яслата - ама как няма, като гледам един ден лелката трие на едно дете носа с носна кърпичка, после я слага в джоба си, после трие друго дете пак със същата кърпичка пак от същия джоб  Close и така.

Лелееее, ужас!  Crazy

Али за сега не е на АБ  Mr. Green Вчеря бахме на преглед и казаха да я изчакам да видим дали ще се пребори.За сега не е вдигала рязко високи Т, за това още изчаквам с АБ.През нощта също нямаше Т, та се надявам този път да се размине и малко сама да почне да ги бори вече тия болести  Praynig

# 260
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!! Hug

Vili4ka, petenceto, бързо оздравяване на болните сладури  Praynig  Hug

В събота водих Калоян на лекар(на частно ) , защото така и не дадох АБ Embarassed !Гърлото не му било червено , дробовете чисти(личния лекар пък беше чул хрипове и беше изписал Зинат #Cussing out) и  без да   се притеснявам  си продължих  само на сиропи за кашлицата! Каза  да не давам АБ , защото са ни отровили децата ,  ще му мине и без него  (много я обичам тази докторка ) !Та от вчера не съм го чула да кашля , дано всичко да е зад гърба му  Praynig !
Заговорихме се за яслите и имуностимулаторите , та ми  каза ,че  са  коментирали с колеги , че в последно време  имуностимулаторите (каза че мога  Респивакс , имонокидс ..да давам ако толкова държа да давам нещо такова) ) , отключват автоимунни заболявания  Confused Надявах се , че в яслата дето ще го водя са 5-6-7 деца (уж по -малко заразоносители  Mr. Green), а тя ме "успокои" , че шефката (първи дружки били) там ги взима и със сиропи , защото имунитета се изграждал като се срещат с болестите , и имало логика , но никой не обича детето му да е болно Cry

За разсъбличането - в къщи е почти винаги гол  Mr. Green, аз обличам тениска, пликче и чорапи точно след 5 мин всичко е съблякъл(и така по N-пъти на ден) , не знам в яслата какво ще го правят  Mr. Green !На вън е с къс ръкав (нося и нещо с дълъг  ако се наложи ), и 7/8 или дълги ,тънки панталони !
Сладолед съм предлагала, но не го харесва , близва 3-4 пъти и до тук!! Laughing

# 261
Ето ме и мен, мишките отново са болни и вкъщи Rolling Eyes Този път само с Т и афти в устите. Т преминава за 24 часа, но в неделя беше Ели, вчера Ники, на Ели афтите са й по-добре, мажа с гранофорин, Ники от днес го почнах с гранофорина. Явно е нещо от яслата, защото от събота рано сутринта са разделени - бяха при бабите - единия при едната ,другия хпри другата и тъй като Ели в неделя в 10 сутринта вдигна Т си я прибрах, а Ники остана при свеки и тя направо го заведе на ясла в понеделник, та оттам ми се обадиха че бил с Т. А общо взето 2 денонощия не са били заедно, та явно е нещо от миналат седмица с инкубационен период Rolling Eyes

Вчера водих Ели на изследвания на кръв, урина и стерилна урина и вчера ги взех първите 2, та пишеше че има захар в урината, та доктора веднага днес ме прати да я боцнат отново за кръвна захар и пак урина ,та занесох и на Ники. Оказа се, че жената от вчера ни помни и няма никаква захар в урината и всичко е отрицателно, а просто вчера колежката й нещо не е видяла, та тази нощ съм я мислиа Елито да не е диабетичка ,горкото Cry Ама колежката направо е за утрепване. Та пред мен жената излезе и веднага ми направи теста за захар в урината и нямаше нищо. Та й се размина боцкането втори път, Слава Богу!

Така че дежурните по болест сме пак тук в пълен комплект, Виличка и Петенцето, бързо оздравяване Hug

И аз мисля този път да ги задържа вкъщи до края на седмицата да се стабилизират малко ,че ми писна от лекарства и болни деца Rolling Eyes

# 262
Вивка, дано наистина ви се е разминало и да се оправи адаша без АБ  Hug

Мишленце, ама наистина сме дежурните по болест  ooooh! Ама пък следващата година в градината ще имаме вече имунитет  Mr. Green Бързо оздравяване на Ели и Ники  Praynig

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 09:01 от petenceto

# 263
Галита, вие как сте с малкия? Ходите ли вече по разходки? Аз да ти призная, че това най-много ми липсва сега и с бебето живот и здраве сматам да му дръпвам дълги пътешествия  Wink

# 264
Виличка, дано наистина ви се е разминало и да се оправи адаша без АБ  Hug

Мишленце, ама наистина сме дежурните по болест  ooooh! Ама пък следващата година в градината ще имаме вече имунитет  Mr. Green Бързо оздравяване на Ели и Ники  Praynig

Петенце, ние ще караме още една година в яслата, а за имунитета надеждите умират последни, така че не ни остава нищо друго освен да се надяваме Rolling Eyes Мерси иначе, дано наистина ни се размине бързо. Ели вече е ок, устата не я боли толкова, тя още за 1 ден и ще се оправи като гледам, ама той ми се влачи обикновено по-дълго Rolling Eyes Сега пак е с 37,9. Ама поне не е като вчера с 39,8 #Crazy

# 265
Здравейте,пак болни деца........ Whistling Whistling Whistling
Vili4ka дано се оправите без АБ.
petenceto ,VIVKA момчетата да оздравяват и те.
mishlentze много ти се насъбра и на теб,мишките да се възстановяват бързо и стига с тези Т.
VIVKA ,Светле,аз в началото давах Имунокидс/3 пъти по 1/,след това Есберитокс/пак 3 по 1/,пробвах и Респивакс,но Ади не го харесваше и не го гълташе.Първите 2 се смучат.

# 266
Здравейте! Много ми е смърцафърцано днес  Cry но животът продължава, да ти *****и живота. Cry
Ние сме добре, Стефан си е у дома с някаква Т, със съмнения за варицела, но може и да не е. Сутринта вдигна малко Т, но я свали без лекарства, от тогава няма и само вършее тука. Simple Smile
Малчо и той е добре, готвим се за РД, чудя се как да го направим и май ще сме в по-тесен семейно-приятелски кръг на самия ден (пада се вторник), а после ще поканя други приятели на кайве и торта, ох, не знам, има време.
Боже днес мислите ми са разпилени, едно мисля, друго говоря, като някаква луда съм. Rolling Eyes
Всички болни да се оправят, вкл. и мойто и да си тръгва на ясла, че и аз да си тръгвам на работа. Вкъщи тъкмо седна да поработя, дребното направило беля  Laughing и така.
Новият ни хит е "Мамо, ко пайш?" през 10 секунди. Crazy Много вървежни са и пазарлъците. Сутрин е "Няма ясла!", вечер е "Няма пинкам, още лано!" Ако иска нещо обаче, го иска на секундата. Абе разлигавеничък ми е. Не знам на кого да го дам да ми го стегне. Thinking

# 267
  • София

Здравейте и от нас!

Ох, напоследък нямам време да влизам из форумите, пък камо ли да пиша, ама вас не изпускам!

Аз пък с нетърпение чакам да мине и другата седмица, че ще заминаваме на море. Само като си помисля и веднага ми се оправя настроението за всичко.

Мъри засега е добре, но напоследък ми прави впечатление, че хърка. Не си спомням по-рано да е хъркал така. Здрав е, няма сополи, не кашля, не му се запушва носа, апък хърка. Звука идва някак си нежду носа и гърлото. Дали да го водя при педиатърката, не знам. Някои майки казват, че така било при трета сливица, вие чували ли сте такова нещо?

# 268
Ади се опъпчи,така че ни хвана Варицелата.

Почерпете се-нашите каки Саши и Мони имат РД,стават на 7 год.

# 269
Ето ме и мен, мишките отново са болни и вкъщи Rolling Eyes Този път само с Т и афти в устите. Т преминава за 24 часа, но в неделя беше Ели, вчера Ники, на Ели афтите са й по-добре, мажа с гранофорин, Ники от днес го почнах с гранофорина.
mishlentze откъде намери  гранофорин ? нали вече го няма никъде  newsm78
И аз искам да купя , да си имам  ...

Ади се опъпчи,така че ни хвана Варицелата.

Пепи  Hug да минава и това... занапред вече ще има имунитет Confused

Общи условия

Активация на акаунт