Ами, търпим си я, нали си ни е половинка
Пепито, аз също говоря, повтарям, потретвам, подвиквам накрая, но когато не помагам пускам шамарента фабрика в действие, защото има моменти в които друго просто не помага. Те двамата се навиват един друг и гледат кой по ще ме вбеси, като са сами с мен и двамата са съвсем различни, но като са заедно имам чувството, че само гледат как да ме изкарат от равновесие
Бавачката ми каза, че съм била много търпелива майка
Много дълго ми издържали нервите
На какво се била нагледала
Дейзи, то ако беше само вечер като сме си всички вкъщи лепването за мен бих го преживяла, ама то е нон стоп. Около нея ли съм просто ми е спукана работата. И Ники ревнува и на моменти ходя из къщи, а те увисени едното от едната страна на полата ми, другото от другата страна и то виси и двете циврят за разкош

Вивка ,дано бързо се оправите, и ние бяхме на Зинат, после доктора го смени със Цифзил ,бил от същата група , но по-добре се приемал и усвоявал от организма, а и мирише на кайсийка, та го приемаха с по-голямо желание.
Аз тази седмица мисля да ги водя децата на доктор уши-нос-гърло. На Ники продължава да му тече секрет от ухото и искам да видя каква е работата, а по принцип има и трета сливица. Ели също на профилактика, а и аз да видя тези въпросни кисти на гласните ми струни дали са изчезнали.
За седмичните ясли има още такива, да. Но и аз не бих ги дала никога.
Дано Мимито свикне бързо

не съм сигурна де)имам в една саксия засадени детелинки , и след тях намирам отвреме навреме. Даже съм намирала и 5-листни (те да не би да са за нещастие

Всички много добре си изкарахме - Вики много танцува и се весели, беше център на вниманието и съответно много щастлива от факта. И ние се повеселихме с мъжа ми, само Сашко много не разбра от купон - повечето време спа
- много добре се представи 
Калоян също е на Зинат, но нямаме проблем с пиенето му след като предложим подкуп