ЯНУАРЧЕ сладкодумно песни пее, иде топло лято, слънце грее

• 16 628
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
Мишленце, както винаги забавна. Точно затова можеше да вкараме стомашно-чревен вирус за разкош в санаториума. А за "Сексът и града" също чух ласкави женски отзиви, та мислех да отида с приятелка, но не разбрах дава ли отговор филма на въпроса като намериш половинката, която търсим цял живот - какво да я правим? hahaha

Ами, търпим си я, нали си ни е половинка Laughing

Пепито, аз също говоря, повтарям, потретвам, подвиквам накрая, но когато не помагам пускам шамарента фабрика в действие, защото има моменти в които друго просто не помага. Те двамата се навиват един друг и гледат кой по ще ме вбеси, като са сами с мен и двамата са съвсем различни, но като са заедно имам чувството, че само гледат как да ме изкарат от равновесие Rolling Eyes

Бавачката ми каза, че съм била много търпелива майка #Crazy Много дълго ми издържали нервите Joy На какво се била нагледала Crazy

Дейзи, то ако беше само вечер като сме си всички вкъщи лепването за мен бих го преживяла, ама то е нон стоп. Около нея ли съм просто ми е спукана работата. И Ники ревнува и на моменти ходя из къщи, а те увисени едното от едната страна на полата ми, другото от другата страна и то виси и двете циврят за разкош ooooh!

Вивка ,дано бързо се оправите, и ние бяхме на Зинат, после доктора го смени със Цифзил ,бил от същата група , но по-добре се приемал и усвоявал от организма, а и мирише на кайсийка, та го приемаха с по-голямо желание.

Аз тази седмица мисля да ги водя децата на доктор уши-нос-гърло. На Ники продължава да му тече секрет от ухото и искам да видя каква е работата, а по принцип има и трета сливица. Ели също на профилактика, а и аз да видя тези въпросни кисти на гласните ми струни дали са изчезнали.

За седмичните ясли има още такива, да. Но и аз не бих ги дала никога.

Дано Мимито свикне бързо Praynig

# 241
Мимито & Светла ,азнамерих 6 детелинки от възможните 7 скрити.Справих се нали?
А иначе истински четирилистни детелинки съм намирала засега 6 броя,през седмицата когато съм по свободна ще ги снимам и ще виги покажа.Нося си ги в портмонето.Но засега никак не съм щастлива. Thinking
Ама аз на майтам си говоря че ще дам Адито на седмична ясла,ами кой ще ме ядосва? Laughing
От снощи е при майка ми и много ми липсва. Tired
Три вечера щущлохме грах и много съм изморена лягам си,Лека нощ.

# 242
Светле,много забавно с тез детелинки,за пръв път в живота си намирам четирилистна и то няколко.Кога тръгва Мимито на ясла?

Аз съм намирала доста пъти - не съм ги броила (даже съм давала и на приятелки , макар че те май носят щастие на този който ги е намерил  newsm78 не съм сигурна де)имам в една саксия засадени детелинки , и след тях намирам отвреме навреме. Даже съм намирала и 5-листни (те да не би да са за нещастие  Mr. Green)
Пепито Ас не ги рових много (намах време , но реших и вие да ги поразчоплите ако искате ) даже не погледнах каква бройка трябва да се намерят ... ама са симпатични де  Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover
Мимито в понеделник почва на яслата , ще я видим как ще е  piasyk
п.п.   намерих ги и 7-те детелинки , но ми оставаше само 92 сек. от даденото време и щях да изгоря  Mr. Green

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 00:55 от Мимито & Светла

# 243
  • София
здравейте!
ние снощи бяхме на сватба с челядта  Sunglasses Simple Smile Всички много добре си изкарахме - Вики много танцува и се весели, беше център на вниманието и съответно много щастлива от факта. И ние се повеселихме с мъжа ми, само Сашко много не разбра от купон - повечето време спа  Wink - много добре се представи  Simple Smile
Три вечера щущлохме грах и много съм изморена лягам си,Лека нощ.
това не го разбрах?
Ние днес пак ще дадем Вики на свекърва ми - води я в парка и малката се чувства много добре, даже с желание се разделя от мен като тръгва (нали и ние сме залепени като гербови марки). Дано не вали много днес, да изкарат повече време навън.
Хубав ден на всички!

# 244
Здравейте,

и аз се завърнах... бях командировка на Св. Константин и Елена.  Беше ОК и нямах с проблеми, ама това пътуване много дълго бе  ooooh! Как ще пътуваме до Албена след две седмици и то с Калоян просто не ми се мисли. Май задължително ще бъде с преспиване по средата.

Калоян вече е добре, почти не кашля. Относно лепването - почти не е имало такъв период - от малък е свикнал да го гледат и други и когато ни няма не страда много. Сега хич не е усетил, че ме няма и не се държеше по-различно като си дойдох. Ние всъщност никога не сме го пращали баби и дядовци да го гледат, но доста са идвали тук, а и покрай командировките на татко му и напоследъл и мойте е свикнал.

памперсите - вече и ние нямаме фалове  Laughing

Мишленце, ама наистина винаги има какво да разкажеш от вашите почивки... Дано оттук насетне са само хубави разказите  Praynig Иначе и аз го пошляпвм понякога Коко, а и се случвало с баща му на смени да го пердашим  Embarassed За щастие напоследък се държи по-добре. Определено обаче най-добре се държи когато е само с един човек (независимо кой е), има ли повече хора и почва да се лигави.

Галита, и аз не съм чула за тази ваксина, но все пак ентеро и ротавирусите не са ли много? Ако ваксинираш срещу един, два другите пак могат да заразят децата, но пък ще бъдат по-леки  newsm78 Не знам какво  да те посъветвам...
Браво за хубавото изкарване на сватбата  Grinning

Вивка, Неда как сте? Дано мълчугаите са по-добре вече  Praynig Hug Калоян също е на Зинат, но нямаме проблем с пиенето му след като предложим подкуп  Blush

Зам Уесъл, предупреждавайте като си сменяте никовете, че едвам те познах бе жена  Mr. Green Добре, че си запазила имената на децата  Joy

Светле, успех утре  Hug

# 245
# 246
galita,ама как съм го написала и аз-шушлихме грах.Сяхме много грах,обрахме го и трябваше да махнем граха от шушулките.Голяма игра ,но си заслужава.....Ади не яде грах Tired
Мимито & Светла изгорих ги,но аз нали не пържа нищо,всичко слагам във фурната/и то в торбички/ Laughing  Предполагам тази нощ няма да можеш да спиш.Но аз ти пожелавам да е като Ади,от първия ден не съм имала проблеми.
А само като ми разказва какво е станало и направо ми става едно хубаво....
"Мамо,а пък Тинка/Радостинка/ ей така ми подава ръчичка като заспиваме и си ги държим." Wink

# 247

Мимито & Светла изгорих ги,но аз нали не пържа нищо,всичко слагам във фурната/и то в торбички/ Laughing  Предполагам тази нощ няма да можеш да спиш.Но аз ти пожелавам да е като Ади,от първия ден не съм имала проблеми.
А само като ми разказва какво е станало и направо ми става едно хубаво....
"Мамо,а пък Тинка/Радостинка/ ей така ми подава ръчичка като заспиваме и си ги държим." Wink
а, спах си аз...  Wink
Днес като за пръв път- добре се е представила - ама то бяхме само до 10 ч  newsm06 newsm04 newsm05
А то пък сутринта като я водех - един дъжд като се разплискал- направо порой...добре че градината е точно пред нашия блок  Mr. Green

# 248
А то пък сутринта като я водех - един дъжд като се разплискал- направо порой...
Светле, на Мими по вода ще й върви Hug

# 249

Да ,да и нас първия ден дъжд ни валя..
Тази сутрин едва  ги вдигнах да стават..спяло им се.
Аз имам 2 въпроса:
Разсъблякохте ли ги вече- в смисъл къс ръкав и панталонки/но не в часовете 10-14/ а на яслата и в къщи?
И втория давате ли вече спокойно сладолед-така направо отфризера?

# 250
Към 11ч заспа на пода   Mr. Green
А сега ще излезем на разходка , и ще купуваме от списъка нещата , които искат да занесем  Nature Partly Sunny 1swing

# 251

Разсъблякохте ли ги вече- в смисъл къс ръкав и панталонки/но не в часовете 10-14/ а на яслата и в къщи?
И втория давате ли вече спокойно сладолед-така направо отфризера?
Вкъщи- да , а навън все още сме с тениска и дънки , или с дълъг ръкав... (все духа вятър ) А ако е по обяд и  е топло - по къс ръкав  тениска , и сукманче , чорапки и сандали
А сладолед - да , давам , и навън  купувам и го ядем двете ... когато е топло Blush
Пепи , а ти даваше ли й нещо за подсилване на имунитета или витамини (преди да я пуснеш на яслата ) newsm78

# 252
Пепито, в къщи Поли е с къс ръкав и панталонки.Навън май само 2 пъти до сега е била по голи кълки LaughingС късо ръкавче-да, като задължително взимам връхна дрешка.
сладолед-а все още не й е познат.

# 253
Светле, браво на Мимито! Дано да и харесва и бързо да свикне  Hug

Пепито, на градина го пускам с дълъг ръкав и дълги панталонки (тънки), защото стаята им е на първия етаж и вътре е прохладно. Само по-миналата седмица като беше един-два горещи дни го пуснах по къс ръкав. Вкъщи пак така - дълги панталонки и блузка с дълъг или къс ръкав. Относно сладоледа - давам, но изчаквам леко да се поотпусне за минутка-две.

# 254
Пепито,сладолед е яла много пъти,купувам от тези в чашките итя по-малко си гребка,той бързо се отпуска.
Вече сме били по потничета в горещините,и босичка е била,но винаги имам под ръка и връхни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт