ЯНУАРЧЕ сладкодумно песни пее, иде топло лято, слънце грее

• 16 628
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
  • София
ей мишленце, ама голяма почивка е било!  Hug Така е с деца на почивка, дано не ви се повтаря повече това! А за килограмите - да не се притесняваш, важното е децата да са здрави!  Peace А за покупките - и аз го забелязах това с ишлеметата в Сандански, но недей да си мислиш, че всичко е така качествено (една ризка на Р. Лаурен така ни се раздърпа  от първото пране ...).
И ние сме по тръшкането - незнам какво й става, но често превърта, особено като сме двамата с мъжа ми или с още хора - направо е ад ... и ние онзи ден (срам не срам, да си кажа  Embarassed) двамата с мъжа ми я пляскахме на почивки на 'Витошка' срещу Съдебната палата. Цяла сутрин тогава се движеше на ръба на шамара  Simple Smile и накрая си го изпроси, просто вече не се издържаше (не че се оправи после положението, ама  Embarassed), после ми е жал естествено ... Ти му купуваш рокля на Левис за 150 лв., а то те прави на маймуна. Лиготия си отглеждаме у дома, и 'дупе да ни е яко' (както казват някои)  Laughing
Това ни е единственото напикаване в гащите,но пък баш на място. Sick
Joy hahaha дете ... случва се, какво толкова!
На Калояновците - бързо оздравяване!  Praynig
Ние иначе все още си се борим с обривите от атопичната й кожа. Tired По дупето ги оправихме с едноседмично третиране с 'тежката артилерия' и с 3 пъти/ден компреси. Днес пак гледам на сгъвките на колената отзад пак са тръгнали ситните пъпчици, дето я сърбят  #Cussing out Аман с тези препарати от тази ясла!  #Cussing out Ходих да се разправям, лелките се кълнат, че нейното гърне от зимата си е само нейно и се мие само с гореща вода ... ама можеш ли да им вярваш! Занесох си нашето гърне като ходих и с двете смени лелки да говоря да да не го мият с препарати.
Отивам да поразгледам дали сте качили снимки!

# 226
Пепито, дойдохме ние, но постояхме малко( точно когато пееха песни дечицата) и отидохме в морската.Люлките са без облегалки, пързалката е от тези по-високите за по-големи деца, та затова.
Neda, много е гаден този вирус SadОздравявайте всички!!! Praynig
mishlentze, дано следващите ви почивки са без болести Praynig
Дес, браво за бибата! Peace
И ние най-накрая махнахме памперса.Засега нощния остава WinkВъпреки, че в повечето случаи остава сух.

# 227
  • София
Благодаря ви , оздравяваме. Hug Друго си е като дадете по едно рамо. Камчо от 15 кг. преди болеста, сега е 12,5 кг. Sad
Мишленце, чудесно сте изкарали  hahaha другия път като ни хване тоя вирус ще дойдем до вас да почиваме заедно. Joy
Вивка, нали знаеш - "Черната овца - не се губи". Grinning

# 228
Привет на всички Hug,
правя едно записче и се връщам назад да чета. Simple Smile
Честито на всички станали за втори път мами!Надявам се се справяте добре и стискам палци да ви е лесно! Hug

# 229
Неда, заповядайте Laughing Ама доне не ни се случва повече. Аз чак накрая разбрах, че половината деца от санаториума в Сандански са болни от подобна на нашата болест, а през цялото време се чудих къде да ги водя децата, че да не заразим някой Rolling Eyes

Дейзи, дано, ама надали Rolling Eyes Ни ес болестите не се разминаваме, едното ако не прихване, другото 100%, а после и това дето е здраво и то Rolling Eyes Разликата им е 1 ден в болеститер без значение дали е проста хрема или Т или нещо друго Rolling Eyes

Галитка, за боя като си говорим да разкажа на Сандански още какво ни се случи, ама ме беше срам да ви пиша, тъй като знам, че голяма част от момичетата изобщо не са си и помисляли да раздават шамари. Аз обаче отдавна съм си признала, че не ги пестя като ме извадят от равновесие моите. Понякога само това помага. Та, първите вечери като имаше Ники Т Елена страшно ревнуваше като го гушках, лепнала се беше за мен и постоянно цивреше като че ли я дерат. Та ме извади от равновесие и си изяде шамарите, но с един шамар не се размина Embarassed Та, след като я натупах и се успокои най-сетне си заспа най-спокойно и съвсем самичка. Втората вечер пак същата схема, ходи след мене, цинкя и ми се усуква около краката, та щях да се пребия и аз и Николай с мене. Пак шамари, обаче тя ме гледа хитро и продължава. Ами нашамарих я пак, та накрая миряса. На третата вечер още отначало ме гледа хитро и ходи по мен, тогава я попитах с усмивка - Ели, какво предпочиташ, мамо, да си легнеш самичка в леглото и да си заспиш спокойно или да ядеш шамари, да си поплачеш и после пак да си легнеш и да си заспиш самичка? А тя усмихната - без бой. И да видите как си легна самичка, зави си се и си заспа като едно ангелче. Майка ми на втората вечер в чудо се видя жената. Понеже вечно я сравнява Ели с мен, понеже и аз съм била същия инат и "джереме", та я попитах и аз ли така на инат съм искала бой да ям, но тя ми каза, че аз поне след като веднъж ме е шамарила съм ставала кротка и добра, а при Ели ината направо ескалира онази вечер. Важното е, че накрая се разбрахме. Laughing

А между дугото майка ми заяви, че децата като са заедно и са с мен се държат съвсем различно, отколкото при нея. Бавачката ми сподели същото. Вчера бавачката каза да влезем някой път като ни е нямало тихичко и да видим калко са кротки и мили децата. Майка ми каза, че тя такова чудо като на Сандански не е виждала друг път. Да, ама с мен са си все така буйни, тъй че аз не мога да направя разликата. То е постоянна борба на внимание и надмощие Rolling Eyes

Вчера психоложката от агенцията за бавачки мина да види децата, защото съм записала бавачката на един курс на обучение и трябваше да се видят спецификите при нашите деца. Ние излезнахме, за да могат те спокойно да си проведат тестовете, а и си имахме ангажимент, та психоложката е казала на бавачката, че децата са много напред в развитието и че говорят много добре. Във вторник пак ще идва, за да ги изведем сред други деца и да види с тях как си играят, та ще разбера повече. Провеждаше им доста интересни тестове. Специално ме интересува защо Eлена така се е залепила за мен. Не знам вашите как са, ама Ели е като ваденка, постоянно усукана около мен и ми се мотае в краката, като вървя нанякъде и ме хваща за крачола или за полата и върви успоредно с мен. Сега разбирам откъде идва израза - хванат за полата на майка си Crazy И като седнем някъде и започва - мамо, маааааамо, мамоооооо, мамоуууу, майкооу, и така може да безкрай #Crazy ooooh! Един ден с майка ми я засичахме - 40 минути, докато не ме хванаха мен бесните съвсем. Naughty

Вчера ходихме да гледаме Сексът и града с една приятелка, а вечерта с Асен Индиана Джоунс, сексът и града многоме изкефи Laughing Но си е чисто женски филм, в салона имаше точно двама мъже, единия беше дошъл самичък, може и обратен да беше Laughing От Индиана Джоунс очаквах повече.

Друго ново при мен няма засега.

Светле и Лилия, браво за свалените пампи, ние още имаме фалове от време на време. Предната вечер за първи път Ели се напика в леглото, веднага се събуди и се каза. Дано повече не се случва!

# 230
  • София
Мишленце, както винаги забавна. Точно затова можеше да вкараме стомашно-чревен вирус за разкош в санаториума. А за "Сексът и града" също чух ласкави женски отзиви, та мислех да отида с приятелка, но не разбрах дава ли отговор филма на въпроса като намериш половинката, която търсим цял живот - какво да я правим? hahaha

# 231
Здравейте и от мен!

Аз вече съм в БГ. Изкарахме си чудно, семинара и изложението минаха добре, имаше панаир, купон по кръчмите и всичко както си му е реда Simple Smile Нямам много време за писане и четене, та за сега е това Simple Smile Алинка толкова много ми липсваше, че всяка вечер си я гледках на снимки и ми се скъса сърцето.Но снощи и тази сутрин порядъчно я нагушках, пък тя не беше много въодушевена  Joy

# 232
  • София
Vili4ka, добре си се завърнала! Друго си е при детенце  Simple Smile
... но не разбрах дава ли отговор филма на въпроса като намериш половинката, която търсим цял живот - какво да я правим? hahaha
съединявате се и ставате едно цяло  Laughing
mishlentze, при вас поне пошляпването дава някакъв резултат, но при нас като я хванат дяволите - всичко 'на въпреки' прави ... после само ми е жал, че съм била груба без да има за какво  Embarassed
Вивка, как е днес кашлицата?

Момичета, като стана въпрос за ентеро-вируси, да ви попитам някой от вас слагал ли е някога на детенце ваксината срещу диария и повръщане (рота-вирусите) - Rotarix? Дава се на 3 приема (през устата) още като са малки бебета - от 6 до 12 седмица първи прием ... Или, чували ли сте нещо за тази ваксина? 50 на 50 съм в чуденка дали да сложим на малкия  newsm78

# 233
И аз да се разпиша. Wink
mishlentze ,и аз понякога я пошляпвам Ади.Но първо й повишавам тон и ако не ме разбере тогава шамарче.Но много,ама много е непослушна ,страшно любопитно дете е.Постоянно задава въпроси,много говори,заболяваме главата. ooooh! ooooh! ooooh!
Даже на майтам с мъж й си говорим да я дадем на седмична ясла.Побърква ни като я вземем в 17 часа,до 21.30 съм вдигнала ръце от нея.И когато иска нещо и аз не й давам- едни ревове,едно тръшкане,едно хвърляне започва.
Vili4ka добре си се прибрала.
galita не съм чувала за тази ваксина.
Мимито & Светла стегна ли раничката на Мимито за първия учебен ден.

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 15:44 от Пепито

# 234
mishlentze, при нас ситуацията е следната:ако сме двете с Поли всичко е ок.Но, присъедини ли се баща й или някоя баба, положението става различно Rolling EyesМиналата седмица майка ми ни беше на гости.Излизат с Поли на разходка, тя-послушна и добричка.По-късно отивам и аз при тях и тя веднага се преобразява.Като пътуваме с колата пък често мрънка и иска аз да седна на задната седалка.Ако е с татито само- няма проблем.Гледкала си през прозореца и стояла мирно на столчето.По този повод той обича да казва, че им развалям дисциплината Joy За пошляпването- не го практикувам.До преди да махнем памперса съм я потупвала няколко пъти по дупето, съвсем леко.Спомням си как искаше да върви по улица, където паркират коли.На всичкото отгоре сама, без да се държи за ръка StopНо Паолина не се впечатли от това, че я потупах.
По повод усукването около краката, (как звучи само hahaha) съм забелязала, че обикновено вечер го прави този номер.Имай предвид като сме тримата в къщи.Може би изпитва някаква ревност, знам ли...Ще ми е интерсно мнението на психоложката.Сподели после, моля те!

galita, от теб разбирам за тази ваксина.

# 235
  • Варна
...
Даже на майтам с мъж й си говорим да я дадем на седмична ясла...

Аууу, аз съм ходила на такава, ужааасни спомени имам от там. ooooh!

# 236
  • там където ме зове сърцето!!!
Вивка, това яз сигурно е към мене Joy
Малееее  Embarassed кви съм ги написала , но ти си се ориентирала правилно Hug

galita
, благодаря , че попита! Hug Кашля си и то не по-добре , но поне по рядко , изписаха ни Зинат , но той не може да го пие (повръща го  Sick) и сега го карам само на сиропи за кашлица и илачите на Ванга и се надявам да се оправи! Praynig
За ваксините-аз задължителните не искам,пък да сложа нещо друго-Не Naughty

Днес ходихме да правим изследвания за яслата и се надявам  скоро и раничка да приготвяме  Wink

Даже на майтам с мъж й си говорим да я дадем на седмична ясла.Побърква ни като я вземем в 17 часа,до 21.30 съм вдигнала ръце от нея.И когато иска нещо и аз не й давам- едни ревове,едно тръшкане,едно хвърляне започва.
Joy Joy Joy У дома е същата картинка , толкова е ядосан като не стане по неговата , че  даже не обръща внимание ако го викаш или му говориш! Днес в парка така се беше залисал да се търкаля , реве и да блъска , че като го взех на ръце ми лепна едни шамар, а аз само го попитах "Аз удрям ли те , че ти ме удряш?" и той направо замръзна и взе да ме целува и забрави защо изобщо е ревал! Laughing Трябва много да ме е вбесил (не му се отдава лесно  Mr. Green въпреки, че е доста своенравен) за да си позволя да го плесна , но не се получава добър резултат ! Naughty

# 237
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!!! Hug
Кафенце??

# 238

galita не съм чувала за тази ваксина.
Мимито & Светла стегна ли раничката на Мимито за първия учебен ден.
И аз не съм чувала за тази ваксина.newsm78
Да , стегнахме вече,  изгладихме дрешките , изследванията . Дано не реве много и бързо да свикне  Praynig
Че то има ли още такива седмични ясли... аз не бих я дала за цялата седмица , даже и сега ми се свиди да я пусна на ясла , ама искам да почвам вече да работя ...А и там ще се научи на много неща (надявам се) защото нито песнички иска да учи , малко приказва (в сравнение с вашите деца  newsm78) не може сама да се облича , айде с храненето поне - имаме напредък  eat (само с памперсите дето сме се справили) Надявам се там с децата да не й е тъй скучно ежедневието , и  Praynig научи повече хубавите неща , отколкото лошите...
Ако ви се рови за детелинки

# 239
Светле,много забавно с тез детелинки,за пръв път в живота си намирам четирилистна и то няколко.Кога тръгва Мимито на ясла?

Галитка, и аз не съм чувала за тази ваксина.

Общи условия

Активация на акаунт