ЯНУАРЧЕ сладкодумно песни пее, иде топло лято, слънце грее

• 16 638
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,много съжалявам,че има деца неприети в яслата.
И кои деца са приети по-малки или по- големи? newsm78
petencetoбързо да се оправя Коко.  love001

*Daisy* вие или не дойдохте,или аз толкоз съм и гледала,с туй шугаво диване.

# 211
Ето ни и нас  Laughing Благодаря ви за поздравленията и пожеланията!
Раждането мина доста лесно въпреки, че госпожицата се роди с дупето напред. Този път се възстанових светкавично, нямам шевове и на петия ден вече все едно не бях раждала. Андреа е много кротичко бебе, но виж с каката ми е доста трудно да се справя - не дава никой да я пипа и иска всичко мама да и прави и така с едната ръка държа Ади, а сдругата примерно храня Бояна  Crazy Но пък какичката също е много внимателна и грижовна към бебо, поизнервила се е и на моменти крещи за нищо, но се надявам скоро и това да отмине.
Време за форума едва ли ще ми остава някакво, но ще ви навестявам  Laughing
Честито бебче и на ira_ic! Много здраве и късмет!

# 212
Telma ,много се радвам,че бързо си се въстановила.И аз с моята Ади се едно не бях раждала.Скочих на 3 -я ден.
Боянка ще свикне няма как. Wink
Чакам с нетърпение снимка на бебата Simple Smile baby_neutral

# 213
Телма, радвам се, че вече си на линия.  Wink
Уфф, не знам какво да напиша. Добре сме, здрави, палави, щури и така.
Аааа, да ви питам - вашите вманиачени ли са по хвърляне на предмети през терасата? Аз съм като финикиец - нагоре-надолу по етажите да събирам изхвърлени неща.  Crazy

# 214
Telma   Grinning   bouquet Ще чакаме снимки да покажеш  Hug

Аааа, да ви питам - вашите вманиачени ли са по хвърляне на предмети през терасата? Аз съм като финикиец - нагоре-надолу по етажите да събирам изхвърлени неща.  Crazy
Само щипките (засега)  Mr. Green

# 215
  • София
Телма, това е страхотно, значи си готова и за трето. Laughing Искаме снимки!
Привет на всички!  Hug
Петенце, ние варицела не хванахме, но лепнахме стомашно чревен вирус. Първо Камен, после зарази каката и накрая и двамата с мъжо да сме съпричастни - направо ад. Симптоми повръщане и разстройство, много тежко и изтощително преживяване. Камчо едва се съвзема, отслабнал е страшно и за малко да се обезводни. А в яслата да вземат да им дадат на обяд таратор,мусака от тиквички и череши. Shocked и после 16,30 ги извели на слънцето. Rolling Eyes
Та пазете се, че е отватително и вземайте бързи мерки.
В работата също е ад, а почнах да уча и английски. #Crazy Луднала съм и дано ми извините отсъствията от форума.

# 216
Привет Laughing
Това е моят час за сърф из форумите та да се разпиша.
Пак болнички има гледам Rolling Eyes.....Неда,много гаден тоя вирус,припомних си същата история миналата годинана морето,кошмарррр.Дано бързо се възстанови Камчо и всички в дома ви Hug
Пете,и вие на Аб Confused,дано поне бъро му мине на детето Praynig А ти как си?
Телма,добре звучиш и не се скатавай от форума сега Wink
Вивка,как сте?
Ох като ви слушам за ясли и градини как се тормозите,че не са приети децата направооо.....При нас,в малкият град този проблем не стои и затова ми е толкова странно.Когато искам мога да я пусна без проблеми,но засега неискам.Живот и здраве да стане на възраст за градина тогава ще иде да се разнообразява.Аз съм доста протива градините,но като няма кой да ги гледа децата няма начин.
Моите няма откъде да хвърлят,Анче,нямаме тераса Mr. Green

И сега минути за похвала Joy ВЕЧЕ СМЕ БЕЗ БИБА!!!Днес става точно една седмица откакто я махнахме.Няма по доволен човек от мен.И да кажа всичко мина много безболезнено и без ексцесии.Все още пита "къде ми е бибата" и на обяд заспива трудно,но сме се разбрали че ще кууваме книжки вместо нови биби и тя е съгласна Crazy За мен това е огромна победа и следващата крачка ще бъде към заспиването сама в собственият и креват Praynig Тази мисия незнам как ще я направя възможна,но постепенно ще мисля.

Имах още нещо да казвам,но какво лиии....... newsm78
Ми забравих Tired,засега толкова ще се включа пак.....

Вили4ка,не си писала скоро?Какво става с вас?

# 217
Neda,много лош този вирус.Бързичко да се оправяте всички вкъщи. Hug
Анту , аз Ади я пускам само на остъклената тераза,на задната където не е цялата остъклена не й разрешавам сама да играе,защото имаме пласмасови столове и ме е страх отпадане.Та няма откъде да пуска предмети .
Аз да се похваля,ще ходим на почивка в Созопол.На 22 юли........ Laughing
Дес ,браво за бибата.Ми тя Виличка май е в командировка тази седмица?!

# 218
Ето ме и мен, в петък се завърнахме от "почивката" в Сандански.

Първо да честитя на Телма новото попълнение в семейството, да ти е жива и здрава Андреа, много да те слуша и само радост да ти носи, на нея много, ама много късмет и здраве Heart Eyes

Петенцето, Неда, да се оправяте бързичко Praynig

Сега да започна с хвалбите, че послеимама да се оплаквам Laughing

Да ви кажа, че от петък сме махнали изцяло памперсите и нощния и следобедния и си шляпат само по гащи Party Имаме още случки от време на време, но никога по време на сън, дано и занапред така да продължава Praynig След почти едномесечна отпуска от яслите, къде по болест, къде по "почивки" утре пак са на ясла и ще видя дали няма да искат да продължат да им слагат памперсите за следобедния сън.

Сега за "почивчицата": както можете да предположите пак я изкарахме болни. Този път по вина на мъжа ми, който нахвърля още първите 2 дни децата в басейна, амат така че те падаха, ходиха по дъното и т.н. дивотии от негова страна, но каквото и да говорех децата като излизаха казваха, че искат още, а на него само това и му трябваше. Та още на третия ден се започна с Т, болки в ушите, сополи, после и кашлица. Веднага започнахме лечение са антибиотик, на Ели й повлия добре, но Ники нали си е момченце и освен това се комбинира с рстежа на гадните кътници, та 4 дни не можа да свали изцяло Т и на 5-тия ден след дълго чудене защо така се получава то йсподели че го боли ушенце и главата, та го заведох набързо на уши-нос-гърло и се оказа възпалена евстахиева тръба и се наложи да се спука мембраната на тъпанчето ,та да изтече гнойта #2gunfire Щях да го убия моичкия, мъжО имам предвид. А той на петия ден си замина с бавачката за София и ме остави с майка ми там, тъкмо беше първия ден от болестта на децата. Та всичко го изнесохме двете с майка ми, тя жената накрая само каза, че ако е имал да си отмъщава за нещо, го е направил много добре Rolling Eyes Направо ми съсипа пътуването. Междувременно още отивайки натам ме заболя гърло, подути лимфни възли, там и аз пих антибиотик, но въпреки всичко като го спрях пак започна. Та като се прибрах ме видя педиатъра на децата и какво се оказа - имам хроничен фарингит, затова и преди няколко месеца пак ми се случи  същото и освен това обаче този път за разкош и 3-4 кистимки на гласните струни, та сега си капя 3 пъти дневно коларгол, та дано умори кистите и разни други дивотии пия Rolling Eyes Мъжо и той са издокара, при него също гърло и се оказа, че имал бил сенна хрема и не знам си още какво, та и той беше на антибиотик. Въбще чудничко си изкарахме, на никой не пожелавам такова изкарване Rolling Eyes

Та Ники до днес сутринта беше на антибиотик, вече е съвсем добре, та от утре а на ясла отново. Аз вече съм изкукуригала съвсем, както можете да си представите и ме е хванала истерията, на крещя за щяло и не щяло вкъщи Rolling Eyes Ама и Елена го е обърнала на таверна вкъщи, чупи де що хване Crazy Не мога да й насмогна на купички ooooh!

За Сандански да ви разкажа впечатления, града, басейните и парковете ясно, всичко е чудесно, за деца е страхотно, но за магазините. Всичко по магазините е гучи, прада, бърбъри, кавали и т.н. Дрехите в повечето случаи са точно като истинските, качеството също е много добро. Цените направо несравнимо по-евтини от оригинала. Не знам там ли шият на ишлеме, та всички магазини са заляти с такава стока или просто взимат от Турция ментетата и ги пускат там. Ето за сравнение можете да си купите фланелка на бърбъри за 35-40 лв Laughing Или блуза от тези модерните прозрачните намачкани на Кавали за 120 Simple Smile Дънки също на Долче и Габана 100-120 -150 лв.

Майка ми си купи чанта "Прада"х за 65 лв, от истинска кожа и изглежда чудесно Laughing Имаше чанти на Луи Вуитон пак по толкоз, ама бяха едно към едно с моята, само без бродериите.

Та поне си напазарувах. Laughing

Елена единия ден такова шоу направи на санданчалии, че ми идеше вдън земя да потъна. Нещо се е научила като сме навън и нещо се заинатя и не мине на нейната и ми се изпикава в гащите. Та там насред улицата като взе да пищи това детенце, ни напред, ни назад, то го оставях, то му казвах чао, то какво ли не, не и не, та накрая се изпика и започна да пиши, че искала да пишка. Направо ми падна пердето, дръпнах я в една уличка и изяде шамарите Rolling Eyes Та после ходих да купувам гащи и панталонки, че ги оставих на 500 м в колата а тя пък не искаше да ходи напикана, моля ви се. Оставаше само гола да тръгне Twisted Evil

В парка пък видяхме един чикиджия, тъкмо седнахме и онзи се появи зад едно дърво, а само ние с децата бяхме там, та ги повлекох моментално в другата посока, ако бях видяла полицай щях да го пратя да провери. Гадна работа Sick

Та поне почивката откъм преживявания беше богата и наситена Crazy

О, и да не забравя, Елена придърпа едно цигане в парка и го нацелува порядъчно по рамото Joy А те бяха две братчета, ама наистина много красиви деца, ама от онези типичните с изтърбушените детски колички, в които товарят буклуци, бяха само по къси гащи и Елена се намърда до тях на пейката и и залепи муцката към рамото на по-красивото Laughing Поне има вкус hahaha

Ники пък като се прибрахме се скри по сушилнята и вика на Ели - Енааааа, ама тя никакво внимание, а той - сладурчеееее, тя пак се прави на разсеяна, накрая Ееееей, сладурчеееееее и наш`та най-сетне склони да обърне внимание hahaha Другата нова дума е хубавицооооо Joy

Моите навлезнаха активно в периода на защотата и въобще на въпросите. Къде отиваме го чувам по 1200 пъти на ден по всякакъв повод Crazy Ники се е научил като го питам нещо става ли да ми казва - Не става. И е много смешен. Например хайде да ти облека тази блуза, става ли? - Не става hahaha

А от болестта толкова са отслабнали и двамата, но Ники повече. За първи път са точно еднакви на килограми - 14.500, днес ги мерих. Преди месец - два имаха разлика от по кило и 200 Crazy Но на Ники определено му личи, направо се стопи милото. Иначе девойката продължава да си е по-висока - 96 см, Ники 94.

Днес голям монолог му дръпнах Embarassed Ама не съм писала отдавна Wink

# 219
mishlentze изчетох ви на един дъх,ама то с вас само кориози вървят.....
Айде че съм на работа от 6 часа.

# 220
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!!! Hug

Telma, дано скоро да мине този период при Бояна Praynig (милото брани си територията от бебчето Hug) !

Анту, Калоян е само на остъклената тераса при затворени прозорци, защото се набира и единия път стоя до него и той пак успя да се изправи като само краката му бяха скрити от парапета  :о:!Сега такава параноя ме гони , че дори и да съм затворила всичко пак не смея да го  оставя сам!Само да има къде да си" закачи големият пръст на крака " (както всички вече ме бъзи кат)и вече се е покатерил  Sick

Днес, да кажем , че сме добре (ако нямам предвид , че кашля(особено до обяд е ад) )!Не сме взели още документи за яслата , защото ги дават на етапи ,да не затрупали с работа тези от закрила на детето (миличките те  :е:)!
Браво за победата над  билата  Grinning, тактиката ми ми харесва  Peace !И как така забравяш бе жена , млада си още  :е: Joy

Neda
, тъкмо се чудих къде се загуби! Hug

яз, с вас не може да се скучае  Hug!Много лошо това с болестите , иначе се посмях на характера на Ели (ми така де детето си има негови желания , не може да става по твоята  Joy Joy ) Мъжът ти ти "съсипа  пътуването " , ти пък банковата му сметка  Joy Joy
Дай фото да видим тези сладури! :arms:

# 221
"Животът е като детска дрешка - къс и наакан"

Joy  Joy  Joy Ей това ме разби бе, жена!  Joy  Joy  Joy Отде ги намираш тези сентенции?  Joy  Joy  Joy

# 222
Вивка, това яз сигурно е към мене Joy Ами банковата сметка на мъжо не е толкова съсипана, можеше и да е по-зле. Аз съм скромна общо взето. Само 1 чанта, 4 блузи и 1 панталон Mr. Green Толкова успях за един следобед Joy Добре, че нямах много свободно време Laughing

Ще гледам в следващите дни да пусна някоя снимчица да ги видите гущерчетата.

Пепито, при нас няма празно, решим ли да отидем някъде с децата и одисеята веднага започва. Болестите не ни се разминават изобщо, вече катотръгна някъде нося по 2 плика пъни с лекарства. Само ако е антибиотик си купувам на място Rolling Eyes

# 223
Мишленце,много ми е забавно като чета(като изключим болестите),но на теб ти е било изнанагорно май.Браво за памперса,и при нас няма напикани гащи,даже сутрин памперса е сух.
А пък Бети се изпика насред Кауфланг,както си я возех в количката за пазаруване-идваше ми да потъна в земята.Това ни е единственото напикаване в гащите,но пък баш на място. Sick

Ние не изхвърляме неща през балкона а само го метем. Laughing Joy Joy

# 224
Браво за памперса,и при нас няма напикани гащи,даже сутрин памперса е сух.

И ние така ...
А в понеделник тръгваме на яслата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт