И кои деца са приети по-малки или по- големи?

petencetoбързо да се оправя Коко.

*Daisy* вие или не дойдохте,или аз толкоз съм и гледала,с туй шугаво диване.
Но пък какичката също е много внимателна и грижовна към бебо, поизнервила се е и на моменти крещи за нищо, но се надявам скоро и това да отмине.
Ще чакаме снимки да покажеш 

Луднала съм и дано ми извините отсъствията от форума. 
А ти как си?
ВЕЧЕ СМЕ БЕЗ БИБА!!!Днес става точно една седмица откакто я махнахме.Няма по доволен човек от мен.И да кажа всичко мина много безболезнено и без ексцесии.Все още пита "къде ми е бибата" и на обяд заспива трудно,но сме се разбрали че ще кууваме книжки вместо нови биби и тя е съгласна
За мен това е огромна победа и следващата крачка ще бъде към заспиването сама в собственият и креват
Тази мисия незнам как ще я направя възможна,но постепенно ще мисля.
,засега толкова ще се включа пак.....

Имаме още случки от време на време, но никога по време на сън, дано и занапред така да продължава
След почти едномесечна отпуска от яслите, къде по болест, къде по "почивки" утре пак са на ясла и ще видя дали няма да искат да продължат да им слагат памперсите за следобедния сън.
Щях да го убия моичкия, мъжО имам предвид. А той на петия ден си замина с бавачката за София и ме остави с майка ми там, тъкмо беше първия ден от болестта на децата. Та всичко го изнесохме двете с майка ми, тя жената накрая само каза, че ако е имал да си отмъщава за нещо, го е направил много добре
Не мога да й насмогна на купички 
Дънки също на Долче и Габана 100-120 -150 лв.

А те бяха две братчета, ама наистина много красиви деца, ама от онези типичните с изтърбушените детски колички, в които товарят буклуци, бяха само по къси гащи и Елена се намърда до тях на пейката и и залепи муцката към рамото на по-красивото 
Другата нова дума е хубавицооооо 
Ники се е научил като го питам нещо става ли да ми казва - Не става. И е много смешен. Например хайде да ти облека тази блуза, става ли? - Не става 
Но на Ники определено му личи, направо се стопи милото. Иначе девойката продължава да си е по-висока - 96 см, Ники 94.

(милото брани си територията от бебчето
) !
, тактиката ми ми харесва
!И как така забравяш бе жена , млада си още :е: 

!Много лошо това с болестите , иначе се посмях на характера на Ели (ми така де детето си има негови желания , не може да става по твоята
) Мъжът ти ти "съсипа пътуването " , ти пък банковата му сметка

Ами банковата сметка на мъжо не е толкова съсипана, можеше и да е по-зле. Аз съм скромна общо взето. Само 1 чанта, 4 блузи и 1 панталон
Добре, че нямах много свободно време