Така е с деца на почивка, дано не ви се повтаря повече това! А за килограмите - да не се притесняваш, важното е децата да са здрави!
А за покупките - и аз го забелязах това с ишлеметата в Сандански, но недей да си мислиш, че всичко е така качествено (една ризка на Р. Лаурен така ни се раздърпа от първото пране ...).И ние сме по тръшкането - незнам какво й става, но често превърта, особено като сме двамата с мъжа ми или с още хора - направо е ад ... и ние онзи ден (срам не срам, да си кажа
и накрая си го изпроси, просто вече не се издържаше (не че се оправи после положението, ама 
дете ... случва се, какво толкова!На Калояновците - бързо оздравяване!

Ние иначе все още си се борим с обривите от атопичната й кожа.
По дупето ги оправихме с едноседмично третиране с 'тежката артилерия' и с 3 пъти/ден компреси. Днес пак гледам на сгъвките на колената отзад пак са тръгнали ситните пъпчици, дето я сърбят
Аман с тези препарати от тази ясла!
Ходих да се разправям, лелките се кълнат, че нейното гърне от зимата си е само нейно и се мие само с гореща вода ... ама можеш ли да им вярваш! Занесох си нашето гърне като ходих и с двете смени лелки да говоря да да не го мият с препарати.Отивам да поразгледам дали сте качили снимки!
Оздравявайте всички!!!
Въпреки, че в повечето случаи остава сух.
И като седнем някъде и започва - мамо, маааааамо, мамоооооо, мамоуууу, майкооу, и така може да безкрай
Един ден с майка ми я засичахме - 40 минути, докато не ме хванаха мен бесните съвсем. 

Но Паолина не се впечатли от това, че я потупах.
(само с памперсите дето сме се справили) Надявам се там с децата да не й е тъй скучно ежедневието , и