ЯНУАРЧЕ сладкодумно песни пее, иде топло лято, слънце грее

• 16 623
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Неда, честит празник!
Да ти е жива и здрава дъщеричката и нека бъдещето и носи само хубави неща!   bouquet Heart Eyes

# 46
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЩЕРКАТА НА НЕДА!!!  Много да ви радва и да се гордеете с нея, да расте здрава и усмихната!  bouquet

# 47
Neda, честита рожденничка! Да ти е много здрава, весела, щастлива и много да те радва!

# 48
  • там където ме зове сърцето!!!
    Честит Празник , Неда!!!!
   Да ти е жива ,здрава  и щастлива
красивата щерка!
Много късмет  , поводи за усмивки и
осъществени мечти да има в живота и !!!!!!
Н А З Д Р А В Е !!!

# 49
пеперудка, не е честно само да четеш!!  Wink Hug Как сте?????

Вивка,докато чакам на възрастта,аз далеч няма да изглеждам като на аватара... hahaha
Абе всяка възраст си има очарованието , така че хубавото си е хубаво (кво ще кажеш за "старото " уиски ! )Mr. Green smile3534
А за момичето -става с много опити и къртовски труд Joy Joy Joy , докато не опиташ никой не може да гарантира  Wink !

Vili4ka, браво на Али ! Hug А ти какво си зяпнала ТВ , и не си вършиш работата качествено!!! Joy Joy Joy

Морска , Петенце , браво на момчетата !!! Peace Моят още си  е с памперс  Embarassed

Морскааааааа де са ти снимките -само аз ли не ги виждам!! Mr. Green

Телма, стискам ти палци и  Hug

Илиндичка,не е достатъчно, направо ми галиш ушите.
И моите........... Crazy Flutter
......... newsm03

...ако можеш задръж до моя рож.ден/още малко/ знаеш ли колко сме готини?/Бог да прости циганката дето ме хвалеше Embarassed/ Joy
Пупупупупупупу ама е истина -готина си HugБог да я прости циганката ти  Mr. Green Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 18:33 от VIVKA

# 50
Neda честит ви празник в къщи!Много да те радва щерката и блестящо бъдеще й желая!
Telma леко раждане ти пожелавам.

# 51
  • София
Поздрави на дъщеричката ти, Неда! Да ти е жива и здрава, само хубави неща да й се случват!

Пате, страхотна новина, дано имаш безпроблемна и лека бременност.

Аз пък съм много тъжна защото мойто Мъренци не съм го виждала от 5-ти май.  SadПредставяте ли си, направо откачам. Вече две вечери си поплаквам в леглото.
А той по телефона ми казва, че не иска в София, иска при баба си. Там е много щастлив, по цял ден са навън, игра нон-стоп, козички, петли, прасенца, има си площадка с люлки и катерушки, има си приятелче там дето си играят всеки ден и двете баби ги глезят постоянно...
В неделя като си го вземем вече се страхувам да не реве да го връщам на село...
Не предполагах колко много ще ми е трудно да се разделя с него. Кърмата ми спря, естествено, цедих се няколко дни, но все пак мързелът надделя. Така, че може да се каже, че 2,4-годишното ни кърмене приключи.
Добрите новини са повече, де - Мъри също е без памперс вече. Оня ден казал на баба си - Не искам разни памперси и парцали! Изобщо, той се чувства страхотно(за разлика от мен). Мноооооого ми липсва. Sad

Да ви разкажа как се приспивали с баба си - отначало тя му четяла приказки, а сега той й "чете" на нея, разбирай разстила си книжките пред себе си, разглежда ги и обяснява нещо по тях. Едната вечер както му чела и заспала... Като се пробудила, какво да види - книжките подредени, а той си се загънал и сладичко си спял.

Та, така...
Лека нощ на всички!

# 52
  • Madrid
Неда,да е жива и здрава дъщеричката ти,да расте жизнерадостна и щастлива!!!

Абе всяка възраст си има очарованието , така че хубавото си е хубаво (кво ще кажеш за "старото " уиски ! )Mr. Green smile3534
Ама те май го предпочитат загорели чичковци с хавайски ризки и пури в уста,за които шапката с периферие е задържителен елемент не само към екипа,ами и важна част към доброто здраве! Mr. Green

Илиндичка,не е достатъчно, направо ми галиш ушите.
И моите........... Crazy Flutter
......... newsm03
Само трябва да организирам още едно море,за да събера вдъхновение е продължавам! Sunglasses
Лилия,ти нямаше ли в края на месеца да ходиш на море или бъркам?

...ако можеш задръж до моя рож.ден/още малко/ знаеш ли колко сме готини?/Бог да прости циганката дето ме хвалеше Embarassed/ Joy
Пупупупупупупу ама е истина -готина си HugБог да я прости циганката ти  Mr. Green Joy Joy Joy
Телма,моля те дръж! Crazy Simple Smile

# 53
Неда,честита рожденничка!Много здраве и сбъднати мечти!

Людмиланче,виж малкият мъж как си е добре а ти се притесняваш.

Аз от 2 вечери не лежи до Бети като я приспивам,а тя в нейното легло аз в нашето и си гушка една стоножка и така заспива.Следващата стъпка е да я оставям сама в стаята докато заспи-мечти,мечти.

Илиндичка,краят на Юни.Бих отишла още този месец,но поради  факта,че сме на бълг.черноморие ще трябва да изчакам.

# 54
  • София
здравейте момичета, само да ви кажа, че се родихме  Heart Eyes на 09.05.2008 в Токуда. Много съм доволна от екипите и от всичко! Операцията мина ... малко по-различно от предишния път ... но дооста по-успешна (надявам се!  Praynig), сега се разбра колко са ме окепазанили (уф, каква беше тази дума Embarassed) предишното секцио. Ама ако искате по-натам ще ви пиша. За бебчо да кажа - той е добре, 3700 кг 50 см. Вики го гледа снощи (вчера ни изписаха) с интерес. Тя има сополки малко и кашля, ама не е страшно  Praynig
Поздрави на всички ви, и ми липсвахте!  Hug Simple Smile

# 55
Хайде на кафенце,момичета

Галитка,честито бебче!Нека изпълва къщата ви с радост и усмивки.(и каката също)
Радвам се,че всичко е минало нормално.Ама как се казва бебока не каза?!

# 56
Галитка , Честито!!  bouquet
Да ви е живо ,здраво и
много послушно бебчето,
а кака да помага и да не ревнува!

Името е готино  Peace, но май не беше от изброените!!! newsm78

# 57
Честита ти втора радост Галита!!!

Нека ви е жив , здрав и силен юнака!

А това е за теб

Но наистина не казваш как се казва бебока?!

# 58
  • Варна
Еххх, че хубаво!

Честита рожба на Галитка!!! Да расте здрав и силен юнак!!! Да слуша кака и много да радва мама и тати!!!

# 59
  • София
Галитка, честита ти втора рожба! Да сте здрави всички и да му се радвате! Hug

Благодаря ви liliq , ilindi4ka ,ludmilana ,Пепито ,VIVKA,Vili4ka ,sea woman ,petenceto за хубавите пожелания и дано ви се връщат стократно!  Heart Eyes Вчера й ги прочетох след купона и тя беше трогната. Изненадахме я с нашия подарък доста. Отдавна има мечта да язди кон и да си купи. Та вчера запазих час в една конна база и първата част от мечтата стана реалност, а за втората част дано да случи на мъж, че на заможни родители не е случила. Малко се спече в първия момент, защото коня беше доста висок , но всичко беше супер. То и ние с баща й се кефихме, аз си мислех,че съм измислила мн.оригинален подарък, докато вчера една приятелка не ми каза, че това било модерно сега. Явно съм уцелила и модата. Какво ли не правим за тези деца ? Даже и торта правих до 1,30 часа посред нощ, но мъжа ми каза, че не ми било в сладкарството силата. Grinning  Много му разбира главата  от торти, явно само от жени разбира. hahaha
VIVKA, как се четеше дребния шрифт? Wink ilindi4ka Laughing

Общи условия

Активация на акаунт