ЯНУАРЧЕ сладкодумно песни пее, иде топло лято, слънце грее

• 16 647
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!!!!

petenceto, Честито!!!  bouquet Леко и безпроблемно бременеене!!!  bouquet
Нали знаеш , че и мълчанието е знак на съгласие smile3534! Ех , че хуууууубави новини , че и седмицата започва с тях  Wink !
И аз се надявах да има  новини от Галитка и Телма  Sad

Joy...те не са слепи,но и мъжа ми много вижда... Joy
Joy Joy Joy(с възрастта ще се е оправи -пък и няма да ги вземаме с нас  тогава) Joy Joy

Орхидейке , ще купиш "КОИЛО", де ще идеш  hahaha Hug !

Embarassed EmbarassedДес , Честито Християнче   bouquet!!
Да ти е жива и здрава и Господ да я закриля!!!

Бързо да оздравяват момиченцата ти !!

sea woman, като е готова куФнята се похвали  Hug!!!

# 31
Ех, че хубавооооо!

petenceto, честита новинка! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче през Ноември ти желая!  bouquet

Деситке, ма тя Хриската е проспала цялото кръщене!  Joy

Вивка, как сте вие, нищо не казваш Crossing Arms Hug

Ние сме ок, Али е на ясла, а аз съм на работа.Тичах цяла сутрин до химическото да оставя едни дрехи, до обущаря, че новите ми обувки леко се опитва да се разлепят и до фризьорката да си запиша час, че утре имаме фирмен семинар и требва да съм Убава!  Joy Много съм работна нали!?  hahaha

# 32
petenceto честито,мила!Лека бременност ти желая.
То и аз се бях досетила,но наистина чакахме да се похвалиш.
Лек ден на всички.

# 33
  • София
petenceto, изплю "камъчето", че си "глътнала" бебе най-сетне   Joy -честито и щастливо второ майчинство! Hug
VIVKA , на нашата мадридска приятелка нещо много малко й трябва да се размечтае, нали  Wink ама дето казваш, то с нейната физика ... няма с мечти само да остане. hahaha
А на майка ти "шапка свалям" - какви българки, ей.
ilindi4ka а ти пък разкажи нещо за Испания, че пък да ми се приходи и на мен. Grinning
Дес, много хубави снимки, да ти е честита християнката Хриска и кака й бърборанка. Като виждам колко е спокойна вече съм убедена , че това е най-добрата възраст за този ритуал, защото като се сетя за кръщенето на Камчо и още ми пищят ушите.

# 34
  • София
ilindi4ka забравих да ти благодаря за "красивите деца", както казва мъжо ми "На татко си приличат", а аз добавям "но да не са ти в къщата"  Joy
Пожелавам ти дъщеричка, не хади генетичен потенциал. Laughing Подхвърлям само, нали лесно ти  Sick се приисква, та да видим... х,х-м.

# 35
  • Варна
ЧЕСТИТО НА ПЕТЕНЦЕТО! От все сърце пожелавам чудесна бременност, другото по-натам.

Искам най-официално да си пУфаля детето. Вече пишка само на гърнето. Сваля си сам гащите, аз го нося, НО най-важният момент е после заедно да изхвърлим "пишото". С памперс е при двете с спанета. Вчера излязохме на площадката без памперс. На риск, ако се опиша, ще се прибраме, поне сме близо. Та така. Хайде да се почерпите!

Вивка, ще взема да сложа и аз снимки, то при този вид забележка... Hug Mr. Green Пък за кУфнята ще се похваля, няма как. Mr. Green След месец. Wink

# 36
Благодаря ви, момичета! Да ви се връща (тези дето имат желание, де)   bouquet

sea woman, и аз да се пуфаля, че и Калоян е вече без памперс - ще ползвам твойта почерпка, че трябва да пестим вече за второто  Wink На обяд и нощем е с памперс, но винаги е сух. Няма издъки нито с пишкането, нито с акането и все ми вика "аз внимавам"  hahaha

petenceto, изплю "камъчето", че си "глътнала" бебе най-сетне   Joy -честито и щастливо второ майчинство! Hug

Joy Joy Joy

# 37
  • Madrid
 EmbarassedРазбрахте ме колко съм"лесна" значи,много лесно отказвам...  Mr. Green

Патенцеее,честито,много се зарадвах!Лека и безпроблемна бременност ти желая от сърце!  bouquet

Неда,само ако ми гарантират момиче,тогава ще се дам!  Grinning
В Испания е топло,затова разхлаждаме с басейн и Мохито на плажа.Обикновено децата са прехласнати от пейзажа и никак не ни притесняват,после заспиват и ние сме отдадени на веселие...достатъчно ли е или да не спирам...

Вивка,докато чакам на възрастта,аз далеч няма да изглеждам като на аватара... hahaha

# 38
Петенце,честито!Лека бременност!

Илиндичка,не е достатъчно, направо ми галиш ушите.

Sea woman,направо си е за почерпка-страхотно постижение имате!

Орхидейке,хайде израси се малко купи на детето колело.

Наистина Галитка и Телмичка не се отчитат,нямам търпение да се включат с новинка.

# 39
Привет дружки!
Аз все още си чакам - все по-трудно и тежко ми е. Бояна е вкъщи и не съм сядала пред компа почти от както изязох в болничен. Бебето ни е все още седалищно и така, ще се раждаме ако не се обърне в последния момент или ако не се наложи спешно секцио (което се надявам да не стане). С Галита се чухме в деня преди да постъпи в болница за секциото, но нямам други новини - сигурно се гушкат с бебо, но ми е неудобно да и звъня, като знам аз как мразех да говоря по телефона след раждането  Crazy Тя ще се похвали най-вероятно като се приберат от болницата.

Петя добре дошла в клуба - лека и безпроблемна бременност ти желая! Много се радвам.

А сега ви оставям, защото не мога и много на стол да стоя вече, че се почват едни контракции...
На всички   Hug и до скоро!

# 40
  • Варна
Телма,   Hug кураж и сили, момиче! Знаеш, че сме с теб, силно те подкрепяме! Поздрави на Боянка! Няма да ви притесняваме за новини, но си  нормално да се вълнуваме с вас! Hug Силна прегръдка!

# 41
Телма, стискам ти палци и  Hug

Илиндичка,не е достатъчно, направо ми галиш ушите.
И моите........... Crazy Flutter

# 42
Здравейте, милички!

Телмичка, не се тревожи! Али беше седалищно до последно и се обърна 4 дни преди да я родя  Peace Стават и такива чудеса Simple Smile

Галитка, как сте казвай, че умирам вече от нетърпение!

Да ви похваля моето дете - вече 2-ри ден не плачка в яслата Simple Smile Влиза на бегом, хили се и даже не ми казва и чао! А снощи като я приспивах как съм се смялаааааа - тупкам я по дупето да заспива, но съм си пуснала ТВ и си гледам Мюзик Айдъл.А тя отворила очите (аз не съм я видяла) и ме гледа гледа и по едно време чувам "Абе мамоооооууууу, объни се насам!"  Joy Joy Joy А тя милата ме видяла , че си гледам ТВ и не я приспивам с нужното внимание и се обидила!  Joy

# 43
Телма, кураж! Heart Eyes

# 44
  • София
Имам чудесен повод да почерпя-дъщеря ми навършва 10-години днес! Можете ли да повярвате, какво голямо дете имам,а съм толкова млааада. hahaha Отивам да й направя подарък - изненада и после ще докладвам как е минало!
Илиндичка, имам много хубави спомени от Майорка, въпреки, че ми беше ужасно мъчно за щерката, която не беше с нас, но на континента не съм била никога. Успя да ни размечтаеш, не спирай.
Телма, стискаме палци и чакаме щастлива звезда, ако можеш задръж до моя рож.ден/още малко/ знаеш ли колко сме готини?/Бог да прости циганката дето ме хвалеше Embarassed/ Joy

Общи условия

Активация на акаунт