КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" 5 - профил родители

• 37 429
  • 488
  •   1
Отговори
# 60
Ей, много спите.  Simple Smile Или пък отдавна работите?  Wink

Аз чаках-чаках компанията за кафе, ама - тц - никой.  Grinning Grinning Grinning

Хайде, слънчев ден от май Simple Smile

Вече можете да ме намерите и в нашето детство като МАЙ.  Grinning

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 09:50 от май :)

# 61
  • Sofia
Браво на Малкия принц! И аз снощи стисках палци, но бях в много кофти настроение и хич не ми се пишеше.

Вкъщи също имаме голям фен на ГТ, с баба си се возили няколко пъти на автобус и трамвай и после по 1 час ми се хвали вкъщи.  Laughing

# 62
Цвета, защо избрахте АК пред СМГ след 7 клас?

Все искам да питам някого - тези деца от резервите в АК, как влизат? Някъде четох, че ги канят. Как става точно?

Маймунка, благодаря!   bouquet

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 10:28 от май :)

# 63
Усмихнат майски ден и от мен!
Чета ви, но в момента съм в такава пред-повреме на-треска, че просто не ми идват думи за писане.
Утре Боби е на изит в ПЧМГ, силно се надявам да не се разсее - внимава ли - всичко ще е на 6 сигурна съм.

# 64
Lennyh, браво!
Стискам силно палци! Момчето ще се справи - те са разсеяни, ама поне не им пречи това.  Hug

Иначе аз действам и по другата задачка.  Simple Smile

# 65
Lennyh, стискам палци и аз - силно, силно! Много успех! Ще се справи, сигурна съм  Simple Smile

И аз да добавя един фен на градския транспорт  Laughing Случвало му се е 2-3 пъти, но са незабравими просто. Пълен възторг, който мен просто ме озадачава  newsm78 Laughing Обещали сме и ние метрото в най-скоро време. И ще трябва да изпълняваме - обещание си е все пак.

# 66
Хайде да раздвижа малко темата, че зациклихме пак  Grinning

Какво мислите за образователните играчки?
Купувате ли такива? Имам предвид такива за всяка възраст, не само за бебоци.

Аз после ще ви покажа едни чудесии, които имаме. Като химическа лаборатория, планетариум, кучета-роботи и т.н.

Това го минаваме под рубриката "Препоръчано".  Laughing Laughing Laughing

# 67
  • София
Много си "падам" по образователни играчки.
Дариа иска да става хирург и се интересува доста от човешкото тяло. При едно от излизанията си в чужбина й купих макет на сърце, череп, скелет...
Много й е интересно и вече знае кръговете на кръвообръщението, а аз си ги припомних Wink

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 18:37 от Isa

# 68
еха, виждала съм ги на снимки. На коя фирма е вашата?

Ето я нашата химическа лаборатория

http://www.johnadams.co.uk/chemistryset.php

Взех я от английския ибей (нови неща са, да не мислите, че са втора употреба  Simple Smile). За седмица дойде. Дори я взех доста по-изгодно (около 10 пауда и доставката не беше скъпа), защото наддавах и други не се включиха.

Много готина.

После ще препоръчам още.  Hug

Мама Веси, Изи какво каза за песничката?

sophsan, как е порасналото момиче? Как изкарахте?

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 15:52 от май :)

# 69
  • София
sophsan, как е порасналото момиче? Как изкарахте?
Здравейте, момичета!  Hug
Дани, супер беше партито! Въпреки че, превъзбудата все пак  й дойде в повече, я намирам доста пораснала. И както си мисля, че й е дошла в повече, познайте кой е по-умореният - ние или тя? Растат децата и ние покрай тях... Simple Smile

# 70
Къде правихте парти? Ние бяхме за нашия в "Приказка без край". Голяма любов към този клуб тази година. Аниматорът Чочо е любимец на децата.

Купих две книжки сега от Orange center. Май са за "Препоръчано", но ще ги прегледам още веднъж.

Гледате ли мача?

САМО ЛЕВСКИ! Hug

Моите мъже са ЦСКА-ри - две думи не мога да си кажа сега с тях!  Laughing

# 71
# 72
Страхотно! Много е интересно, Иса. А по книжка ли й обяснявате или си има указания към "играчките"?
Ти видя ли статията за кабинета по биология от наше време?

Ето нашия ЗВЕЗДЕН ТЕАТЪР http://www.google.bg/search?hl=bg&q=Uncle+Milton&btnG=Go … D%D0%B5&meta=

Усещането е супер - да спиш по звездно небе.
Бях "преровила" всички онлайн сайтове, за да го доставя от Дядо Коледа  Simple Smile

Препоръчвам и другите играчки на тази фирма Uncle Milton.
http://www.kazootoys.com/3dspprbyunmi.html

а ето сайтът на Finty, наша съфорумка, от който се научих на много неща в онлайн пазаруването.
http://www.pazaruvane.com/search/label/%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0% … 8?max-results=100

Имам още да препоръчвам, ама айде и вие нещо споделете.  Hug

# 73
Ужас! Сега чух новината за фалшивата бомба в МОЛ-а. Нали не сте ходили днес там?
Много странна работа?!

# 74
  • София
Не съм писала днес, защото Дара я хвана вирус. Сутринта мислех, че ще и размине, но като стана от сън след обяд имаше висока Т, може би около 39, само лежеше, малко ме хвана страх. Ходихме на доктор, сега е по-добре.

Успех на сина на Лени! И здраве за всички!

Общи условия

Активация на акаунт