Аз успях да кача малко снимки-леко разбъркани, ама нямам нерви да оправям - цък
! Тя се е хванала да променя живота си и няма никакво време за нищо - на работа, вкъщи, готвене, чистене, и така....

Пачи, ще се справиш, гадно, че сте на АБ, но.... важното е бързо да оздравее детето!
Явно много е било важно за мен, защото като видях сутринта "класиран", се разплаках.
За приема на Хари в СУ не съм проявявала такава емоция...
Аз иначе съм голям привърженик на детските градини, защото според мен децата си имат нужда от тази среда. И толкова се радвам, че и Надето ще мине по този път! 

Радвам се, въпреки че исках да е в една друга, малко по-далече, но с по-голяма база. Радвам се, че навреме смених приоритетите( Пачи, благодаря за отзивчивостта и инфото, когато ти се обадих
), защото в първата градина нямаше нито едно свободно място и независимо от четвъртата му позиция като чакащ, пак нямаше да успеем. В тази, в която е приет сега шансовете му бяха много, много по-добри. Радвам се, че размислих.
Ще видим...
, дано се оправи бързо душицата 
Леко и безпрепятствено бременеене 

Честит 1 -ви юни на всички дечица! Да са живи, здрави и да растат весели и щастливи. 

. Дани е приет в логопедичната. Дотук добре, дори бих казала идеално, защото за мен той си има проблеми с говоренето и там ще му помогнат да говори правилно, обаче тук идва проблема, че логопедката каза, че той е малък и не е за там и въпреки, че в специалните детски градини приема става не с класиране, а по преценка на специалиста, системата е приела Дани там
. Естествено, щом е приет някъде другите кандитатури отпадат и той не участва в класирането в останалите ДГ. През тези две седмици трябва да го запишем, но как да го направим след като изрично са ни казали, че няма смисъл да го записваме в нея, но ако там не го вземат означава, че той няма да ходи на градина, заради това, че другите кандитатури са анулирани и той не участва вече в класирането (а в една със сигурност щеше да бъде приет, защото от 25 свободни места той беше 14 - и). При нас много сложно се получи и идея си нямам какво ще правим
.
. 
Чудесно семейство сте! Пу-пу! Много мило ми стана и една носталгия ме загони по бременността...

Честит празник на малки & големи деца!!!

А тя, логопедичната, на първо място ли ти беше? А логопедката, след като ти каза, че Дани не е за там, не ти ли каза да изтриеш кандидатурата за тази ДГ? Много неприятно, ако не си доволна от избора на системата. Но доколкото разбрах ти си по-скоро доволна?
Притеснява те това, че лекарката е казала, че той не е за там ли? По-притеснително според мен би било ти да смяташ, че той попада на неподходящо за него място. Пък пиши им, питай, макар че май другите кандидатури верно отпадат, а в същото време ако класирано от системата дете и след 2то класиране не се запише, то не участва в 3то класиране. Може би като отидеш на място в градината ще знаеш повече. Може би логопедката си е променила мнението или пък са имали бройки... При всички случаи ти желая спокойствие и да стане така, както го искаш! 
Супер си си! 
Имаш прекрасно семейство, да сте живи и здрави!

Дано да приемат Дани където бихте искали и тревогите да останат далеч зад гърба ви