ДЕКЕМВРИйки искат вече на море, чакат слънцето да напече

• 18 628
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Минавам транзит, утре повече:

Честито на всички дечица Hug
Честито и на МС, здраве и любов, останалото само ще си дойде   bouquet

Елс, предизвикваш ме, струва ми се. Моят тумбак е два пъти по-голям от твоя, а съм 2 месеца по-назад  Embarassed Уф, крайно време е да се снимам  ooooh!

# 226
  baloniЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!
ЖИВИ,ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ИГРИВИ!
  baloni

Много хубави снимки разгледах  Hug,но признавам,че не съм чела  Embarassed
Само искам да попитам децата ви с какви слънчеви очила ходят?С каква защита и т.н. защото Ивко лятото има алергия от слънцето и му се зачервяват очичките и се чудя какви очила да му взема...  newsm78 Ако има някой с нашия проблем да помага моля  Praynig Или да се посъветвам с лекар ли?  newsm78

# 227
Вече леко на патерица, ама Честит Празник и от нас Hug

Марина Честит Рожден Ден!  bouquet Много здраве и щастие ти желая! Hug

Елс никакъв кит не си Naughty

Веси, и аз исках да купя на синковеца,/ но той няма да ги носи/...иначе в детските маг. има някакви на Дисни и въпреки, че ме уверяват че са със 100% защита, не бих рискувала...не че в оптиките няма ментетата ..
Мн по-голяма вреда имат очила без филтри, отколкото да е без очила.

Благодаря на всички за честитките Hug

Не казвате решихте ли къде и кога ще сте на море/планина?
Ние се каним да посетим Албена от 23.06 до 2.07-дано времето да е топличко Mr. Green

# 228
  • София
Веси, аз още от миналото лято слагам на Надето слънчеви очила. Ползвам тези на Чико и съм много доволна.  Peace При всички положения консултация с лекар няма да ти навреди, но едни качествени очила никога не са излишни, еле па при това силно слънце. Лично аз съдя по себе си - без слънчеви очила не излизам нито лете, нито зиме.

# 229
МТВ,обезателно се обади като сте на Албена да се видим! Peace
Ние август сме в Несебър  Peace

Да,искам хубави,качествени и 100% защитни очила,други просто не бих му позволила да носи,но незнам нито марки,нито пък при очен лекар ли трябва да отида или при педката??? newsm78

# 230
Ей, направо ме засрамихме от комплименти  Blush! Мерси ви много! Hug
Това за синия кит беше шега, но на половина, защото наистина не се бях виждала на снимка откак съм бременна и определено изглеждам по-голяма, отколкото като се гледам в огледалото (ама може и огледалото да ми е смалително Mr. Green, незнам)... та малко се стъписах като се видях, де. А, Мимис, ти къде си се развявала, та чак и син кит намери да снимаш? И без да знам точното място, вече ти завиждам (благородно)!
Пачи, айде давай да те видим ти колко си по-голяма!
Вики, моят корем не е за голо показване (и преди не съм ви го показвала), защото има избродирано "произведение на изкуството" на соцхирургията. Ей, не остана време до идването на мамчето, супер! Сигурно много сте се затъжили?! И Браво на Елла за фитнеса, сега и двете сте щастливи!
Весе, на Стени очилата са от детски магазин. Ще те излъжа каква марка бяха (не Дисни и не Чико, макар че аз харесах Чикото, той не го хареса), но си имат сертификатите за УВ защита (3-та категория са). Ние му ги взехме, защото много налиташе на нашите, и откак ги има си ги носи кеф, защото "Стени пич с чилата" Wink

# 231
Айде да се оплаквам отначало - Маги май е с шарка - цялата е обрината  ooooh! След малко отиваме на доктор. Ще полудея от притеснения, 3 дни спим в едно легло. Дано да не е страшно за бебе Ру  Praynig

# 232
Ей, Пачи, много неприятно! Тя само една шарка беше опасна за бебетата в коремите, ама коя беше  newsm78 Пък и тогава се правеха, мисля, някакви изследвания и ако са добри - няма страшно.

# 233
  • Бг-мама
Пачи дано тревогите ти се окажат безпочвени и бебе Ру да е ок.  Praynig Praynig

# 234
  • София
Ей, Пачи, много неприятно! Тя само една шарка беше опасна за бебетата в коремите, ама коя беше  newsm78 Пък и тогава се правеха, мисля, някакви изследвания и ако са добри - няма страшно.

Рубеола.

Стискам палци, Пачи!!! Praynig

# 235
  • София
Здравейте Hug.
Елс, изглеждаш много добре Peace.
Пачи, много гадно. Дано бързо да премине и всичко да бъде наред Praynig.
Веси, Дани не носи слънчеви очила. Има шапка с голяма козирка и тя го пази от слънцето.

Марти, чудна работа наистина.  smile3506 А тя, логопедичната, на първо място ли ти беше? А логопедката, след като ти каза, че Дани не е за там, не ти ли каза да изтриеш кандидатурата за тази ДГ? Много неприятно, ако не си доволна от избора на системата. Но доколкото разбрах ти си по-скоро доволна?  Thinking Притеснява те това, че лекарката е казала, че той не е за там ли? По-притеснително според мен би било ти да смяташ, че той попада на неподходящо за него място. Пък пиши им, питай, макар че май другите кандидатури верно отпадат, а в същото време ако класирано от системата дете и след 2то класиране не се запише, то не участва в 3то класиране. Може би като отидеш на място в градината ще знаеш повече. Може би логопедката си е променила мнението или пък са имали бройки... При всички случаи ти желая спокойствие и да стане така, както го искаш!  Peace
Мимис, ЛДГ ни беше някъде по средата, но тя не участва в класиранията, там по преценка на специалиста се приемат децата. Аз въобще не се сетих да я махна от списъка doh, след като логопедката ми каза, че той не е за нея. Ти сега ме посещаш, че съм могла да го направя. Това, което мен ме притеснява е, че ние тази седмица ще ходим да го запишем, но ако ни откажат, тогава той няма да бъде приет в другите, понеже повече не участва в класиранията и незнам какво ще правим newsm78.

# 236
На първо четене докторката каза, че не е шарка, обрива приличал повече на алергичен. Спря антибиотика за ангината и изписа Фенистил. Но аз нали съм си половин лекар, за всеки случай дадох за изследване гърлен секрет и от двете ни и у,тре ще имам резултат.
Доколкото знам, рубеолата е страшна през цялото време на бременноста, скарлатината - само в началото (бактерията, която я причинява отделяла не-знам-какъв-си токсин, който е.авал маката на сърце и бъбреци, ако не се лекува своевременно с антибиотик - пеницилин), варицелата - на финала.
Данке за подкрепата

Марти, тормози ги на място, друг начин няма  Peace

# 237
Ами, Пачи, стискаме палци тогава да е алергия от антибиотика! Praynig

А, Марти, след като в логопедичната се влиза по преценка на специалист, тогава не трябва след отрицателната такава да влезете в класирането за нормалните градини? Дано излезете по най-добрия начин от патовата ситуация, в която сте! И все си мисля, че повече от необходимото се притесняваш за говоренето на Дани. Ето и Стени до втората си година викаше само "тати" и "баба", и "мама", но само когато реве, а после изведнъж взе да ги реди.

# 238
Отдъхнахме си, не е скарлатина. Гърленият секрет е чист и при двете ни.  Peace Магарето все още е безмерно пъпчиво и се дръгне като краставо магаре, но надявам се това ще отшуми до утре  Praynig

Сега отивам да гледам снимки  Mr. Green

# 239
Супер! Peace Пък дано и обрива и мине скоро!

Общи условия

Активация на акаунт