ДЕКЕМВРИйки искат вече на море, чакат слънцето да напече

• 18 634
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Уф,голяма годост,  бързо оправяне!!! Какво ви изписаха?

Аз успях да кача малко снимки-леко разбъркани, ама нямам нерви да оправям - цък

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 17:08 от Янич

# 211
Яни, Клацид, като миналия път.

МТВ, честито (вече официално)  bouquet Лека, безпроблемнна и еУегантна бременност  Hug

# 212
Здравейте, момичета!
Аз изчезнах малко, но имам проблеми с очите и ми забраниха да припарвам до компютър и с полуздравата Калина бяхме в Плевен. Там се виждахме всеки ден с Цвети! Имате поздрави от нея Heart Eyes! Тя се е хванала да променя живота си и няма никакво време за нищо - на работа, вкъщи, готвене, чистене, и така....

Честито на всички празнували! Извинявам се, че пропуснах празниците ви!   bouquet  bouquet  bouquet
Браво на всички оздравели, а на Магаринята.... Naughty Пачи, ще се справиш, гадно, че сте на АБ, но.... важното е бързо да оздравее детето!
ще съм много кратка, че изчезвам по нощен живот след малко!  Mr. Green

# 213
  • София
Пачи, съжалявам, че имате такава грозна и неприятна гостенка като гнойната ангина. Стискам палци бързо да я прогоните!  Praynig

Момичета, безкрайно съм щастлива, че Надето е класирана по първо желание в кварталната детска градина! newsm68 newsm44 Явно много е било важно за мен, защото като видях сутринта "класиран", се разплаках.  newsm09 За приема на Хари в СУ не съм проявявала такава емоция...  ooooh! Аз иначе съм голям привърженик на детските градини, защото според мен децата си имат нужда от тази среда. И толкова се радвам, че и Надето ще мине по този път!  newsm10

Пачи, Зори, Правде, Марти и другите софийски хакерки, които не назовавам поименно - какви са новините при вас?

# 214
Мимис, честито Hug

Споделям на 100% мнението ти за детската градина като етап от живота и социализирането изобщо на детето. За яслата съм пас, но детската градина е много важна според мен.

Боби също е приет на първо класиране, детската градина е през една уличка от нас Simple Smile Радвам се, въпреки че исках да е в една друга, малко по-далече, но с по-голяма база. Радвам се, че навреме смених приоритетите( Пачи, благодаря за отзивчивостта и инфото, когато ти се обадих  bouquet Heart Eyes), защото в първата градина нямаше нито едно свободно място и независимо от четвъртата му позиция като чакащ, пак нямаше да успеем. В тази, в която е приет сега шансовете му бяха много, много по-добри. Радвам се, че размислих.

До скоро като го питаха ще ходи ли на детска на есен, Боби отговаряше : ''Амиии, ако ме приемат'' и свиваше раменца. Днес като му казах, опъна една голяма усмивка Simple Smile Ще видим...

Правде, оправяй се скоро, Калина също Hug
Пачи, кофти, че на Маги не й се размина Sad, дано се оправи бързо душицата Hug
Мони, честито   bouquet Леко и безпрепятствено бременеене Grinning

Аз изчезвам да си подготвям нещата за следващата седмица. Утре сме на сватба и уикенда го отписвам вече. Очертава ми се и доста ангажирана седмица. Трябва да измъдря и кога да сядам да уча или изобщо да пропусна държавния изпит на 16.06 Crazy
Споделих, уф ooooh!

Хубав уикенд на всички!

# 215
Подсетихте ме, че не съм се похвалила (въпреки че тук не е кой знае какво постижение като при вас), че Стени също е официално приет на детска градина. До последно се колебах между кварталната ни и една друга, по-далечна, като в крайна сметка избрах по-далечната заради по-добрата материална база и закрития басейн, който имат. И така вече Стени като го питаш ще ходи ли на детска градина, отоговаря - ходи детка гадина, играй, яде и спи с децата! Ще тръгне вероятно още от 15 август, когато свършат летните отпуски на госпожите му! Дано му хареса!
Честито класиране на Надето и Боби! Дано много си харесат групичките!
Зори, на твоето мнение съм за яслите (не) и градините (твърдо да)!
Пачи, "честита" ви ангина! Дано по-бързо я изгоните! Praynig
МТВ, честита ти сърдечна дейност на бебочето! Сега остана на 4-ти Ланг да ни зарадва и тя с подобни новини!
Пачи, да докладваш след фм. Вярно си е голямо търгашество. И моято в Пловдив струваше 80 лв, добре поне, че не се чака ред няколко месеца напред. Аз се обадих и се записах три или четири дни преди самия предглед.

# 216
Докладвам - Маги е приета на първо класиране, първо желание, кварталната детска градина. bowuu
Цял ден нямаше температура, чак привечер вдигна малко (38) и сега спи. За първи юни се сдоби със спален чувал и палатка-сенник за плаж.

Правдето не участва във филма с детските градини, Калина е в яслена група към ОДЗ  Mr. Green (блазе им)

Янко-отличника (Зори), не се прави, знам, че кълвеш за този изпит от деня, в който си приета  hahaha
Мимис, абсолютно подкрепям казаното от теб за градините. И за яслите съм съгласна със Зори, но като няма друг вариант...
Елс, на ФМ съм на 18-ти, а на 17-ти съм на преглед при дофторицата, при която си ходя. Ще следва отчет  Mr. Green

# 217
Пачи бързо оздравяване на Маги
МТВ много се радвам за теб, от сърце , направо се просълзих, за теб сигурно е голяма новина  Heart Eyes
Марина как сте, не си се разписвала  , липсваш ни
Много се радвам , че са приети децата ви детска градина  Hug
МОйте щурчета не са приети, ще чакаме второ класиране, но нали сме емигранти , въпреки че всички документи са ни изрядни, имам малък шанс.Тук за да ти приемат детето на градина трябва майката да работи, а аз как да започна работа след като няма кой да ги гледа  Tired
ЗАсега ви оставям , напоследък все проблеми се струпват и изпадам в дупка, но ше се оправя. Обичам ви ,и се радвам че общувам с вас  Heart Eyes

# 218
Честит 1-ви юни на всички малки слънца! Да продължават все така да греят и да ни топлят. Да са ни живи и здрави и ние покрай тях, че да им се радваме!

# 219
  • София
baloniЧестит 1 -ви юни на всички дечица! Да са живи, здрави и да растат весели и щастливи. baloni

Честит рожден ден, Марина!
Да си жива, здрава и много щастлива!

МТВ, лека и безпроблемна бременност, а на финала най - хубавата и послушна бебка.
Пачи, дано Маги бързо да оздравее Praynig
Честито на приетите дечица в ДГ.
Аз съм доста притеснена и почти цяла нощ не съм спала заради тези градини Whistling. Дани е приет в логопедичната. Дотук добре, дори бих казала идеално, защото за мен той си има проблеми с говоренето и там ще му помогнат да говори правилно, обаче тук идва проблема, че логопедката каза, че той е малък и не е за там и въпреки, че в специалните детски градини приема става не с класиране, а по преценка на специалиста, системата е приела Дани там newsm78. Естествено, щом е приет някъде другите кандитатури отпадат и той не участва в класирането в останалите ДГ. През тези две седмици трябва да го запишем, но как да го направим след като изрично са ни казали, че няма смисъл да го записваме в нея, но ако там не го вземат означава, че той няма да ходи на градина, заради това, че другите кандитатури са анулирани и той не участва вече в класирането (а в една със сигурност щеше да бъде приет, защото от 25 свободни места той беше 14 - и). При нас много сложно се получи и идея си нямам какво ще правим Thinking.

Приятен ден на всички  bouquet.

# 220

Пожелавам ти скоро да се обадиш с много хубави новини!

Честит 1-ви юни на всички дечица!

Да растат в смях и веселби!

Снимки 1-ви юни! За всички дето искаха да си припомнят изглед на бременелка - синият кит съм аз Mr. Green.

# 221
Честит празник на всичките ни дечица!!!
Да са здрави щастливи и засмени през всички дни на годината!

Ели, къде видя кит не знам  Joy Чудесно семейство сте! Пу-пу! Много мило ми стана и една носталгия ме загони по бременността...

Ние днес заведохме децата на делфинариума, обаче простата им майка не сложила батериите на апарата да се зареждат и сме без снимки от днешния ден... Sad

Марти, дано се наредят бързо нещата с градината на Дани!
Поздрави за всички приети "градинарчета"
Нашите резултати излизат утре, но директорката на тържеството на Габи приветства Жоро като новоприет в градината, така че сме вътре Simple Smile
Карчита, бързо излизане от дупката!!!
Отивам да правя кюфтаци

# 222
  • София
party006  party006  party006 Честит празник  на малки & големи деца!!!  party006  party006  party006

Марина, Честит Рожден Ден!!!  newsm18 newsm59 newsm18

Благодаря за поздравленията и на свой ред честито! на класираните софиянчета-декемврийчета!  newsm44

Марти, чудна работа наистина.  smile3506 А тя, логопедичната, на първо място ли ти беше? А логопедката, след като ти каза, че Дани не е за там, не ти ли каза да изтриеш кандидатурата за тази ДГ? Много неприятно, ако не си доволна от избора на системата. Но доколкото разбрах ти си по-скоро доволна?  Thinking Притеснява те това, че лекарката е казала, че той не е за там ли? По-притеснително според мен би било ти да смяташ, че той попада на неподходящо за него място. Пък пиши им, питай, макар че май другите кандидатури верно отпадат, а в същото време ако класирано от системата дете и след 2то класиране не се запише, то не участва в 3то класиране. Може би като отидеш на място в градината ще знаеш повече. Може би логопедката си е променила мнението или пък са имали бройки... При всички случаи ти желая спокойствие и да стане така, както го искаш!  Peace

Елс, нима мислиш, че изглеждаш така?   smile3503
Не че този кит не изглежда добре (снимката съм я правила собственоръчно, така че внимавайте с критиките към китчето!   Mr. Green ), ама твоята визия е малко по-различна.  smile3521 Супер си си!  newsm10

# 223
Честит празник на прекрасните ни дечица!!! Да са здравички, игриви, весели, щастливи, любознателни, невероятни късметлийчета и с много , много сбъднати желания!

Марина, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!

Ние каталясахме на тази сватба, въпреки че беше весело и след малко ще се ориентирам към леглото.
Елс, много си хубава и фигурата ти е модел за много бременни дами   bouquet Имаш прекрасно семейство, да сте живи и здрави!
Пачи, не съм сядала, но и желание нямам. Голям срам точно на финала, ама не ми идва от вътре и това си е  Embarassed Как е Маги?
Краси, прегръщам те и скоро да излезеш от дупката, хич не е гот там, бягай далеч Wink Hug
Яни, честито на Жорката! Много се радвам, че пак започна да пишеш тук Hug
Марти, и аз като Мимис ти желая спокойствие и късмет в развръзката Hug Дано да приемат Дани където бихте искали и тревогите да останат далеч зад гърба ви Praynig

Пожелавам ви хубава вечер и ползотворна и приятна седмица Simple Smile

# 224
Елс...бързо да прибавиш бременния брояч в подписа  че те изпуснах нещо на колко седмици си,изглеждаш много добре...а Стени е станал страхотен Heart Eyes

Пач
...честито за мъжкия пол,нямаш ли и ти видео снимка на атрибута да хвърля едно очо Wink
Ама много сте срамежливи с Елси...няма кой да ни покаже един гол тумбак за да му се израдваме подобаващо...брей...с 1вите бременности всички се разхвърляхме по бански по едно време ..помните ли Heart Eyes

Брех ...забравих какво друго щях да коментирам newsm78

Да се похвалиме с Елла ,вече ходим на фитнес заедно и тя си седи 1 час със леличките и се кефи страшно много...няма ревове вече  Mr. Green -даже не иска да си тръгва като я взимам и се пазари.Играе с децата ,много е активна (аз я гледам на монитор отвън) и не е срамежлива и ревлива както преди.Явно всяко дете си има момент в който просто е готово за подобна раздяла, до края на годината и ние тръгваме на детска.
Нашата БГ баба идва след 2 дена и съм на 7мото небе,обясних и на Елла вече ...не знам какво прихваща но ходи в стаята за гости и повтаря че "баба ще спи тук".

Общи условия

Активация на акаунт