Честито на всички дечица

Честито и на МС, здраве и любов, останалото само ще си дойде

Елс, предизвикваш ме, струва ми се. Моят тумбак е два пъти по-голям от твоя, а съм 2 месеца по-назад
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!
,но признавам,че не съм чела
Ако има някой с нашия проблем да помага моля
Или да се посъветвам с лекар ли? 

Много здраве и щастие ти желая! 

При всички положения консултация с лекар няма да ти навреди, но едни качествени очила никога не са излишни, еле па при това силно слънце. Лично аз съдя по себе си - без слънчеви очила не излизам нито лете, нито зиме.
! Мерси ви много! 
Пък и тогава се правеха, мисля, някакви изследвания и ако са добри - няма страшно.
.
.
.
А тя, логопедичната, на първо място ли ти беше? А логопедката, след като ти каза, че Дани не е за там, не ти ли каза да изтриеш кандидатурата за тази ДГ? Много неприятно, ако не си доволна от избора на системата. Но доколкото разбрах ти си по-скоро доволна?
Притеснява те това, че лекарката е казала, че той не е за там ли? По-притеснително според мен би било ти да смяташ, че той попада на неподходящо за него място. Пък пиши им, питай, макар че май другите кандидатури верно отпадат, а в същото време ако класирано от системата дете и след 2то класиране не се запише, то не участва в 3то класиране. Може би като отидеш на място в градината ще знаеш повече. Може би логопедката си е променила мнението или пък са имали бройки... При всички случаи ти желая спокойствие и да стане така, както го искаш! 
, след като логопедката ми каза, че той не е за нея. Ти сега ме посещаш, че съм могла да го направя. Това, което мен ме притеснява е, че ние тази седмица ще ходим да го запишем, но ако ни откажат, тогава той няма да бъде приет в другите, понеже повече не участва в класиранията и незнам какво ще правим
.