ДЕКЕМВРИйки искат вече на море, чакат слънцето да напече

• 18 734
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Ланг, а какви тестове правиш? Кръвните доколкото знам не грешат.... Rolling Eyes Стискам палци за събота! Praynig

# 91
Ланг - стискам палци всичко да е ок  Praynig Hug Hug

# 92
Елс, стандартни тестове. "Суър чек" по-конкретно Simple Smile

# 93
КАРИ,ЧЕСТИТА РОЖДЕНИЧКА! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!
Ланг - стискам палци всичко да е както искаш! Знам какво означава надеждата......все пак 10 години съм чакала да се появи Анна Мария.....  bouquet

Не искам да развалям веселия тон на темата.....Оперираха татко ми,но нещо му се е появил хематом на операцията и си мисля всевъзможни глупости .....

# 94
Хайде да спретнем една морска среща като дойде Правдето! Hug

# 95
Мили момичета много ви обичам, благодаря ви за честитките.Днес е много вълнуващ ден за мен и съпругът ми  GrinningЕто и почерпката ми за вас
Влизам само да ви благодря че имаме още гости .Благодаря ви  Heart Eyesтовае тортата която направих, всички ми казаха че е страхотна за първа торта .Снимков материял http://kar4ita.multiply.com/photos/album/39
Ланг миличка дано всичко да е наред  Praynig

# 96
  • Пловдив
Карчита,честит рожден ден на Мая!Да са ви живи и здрави принцеските!Много са красиви!И тортата изглежда много добре!
Ланг, стискам палци!
Цвети Praynig за баща ти ,не се притеснявай ,всичко ще е наред.
Тази нощ не можах да спя.Заболяха ме очите да ги държа затворени и реших да ставам.Днес сигурно ще дремя пред компа на работа.
Чао,сладурки!Желая ви слънчев ден!

# 97
  • София
Здравейте Hug.
Краси, тортата е супер, а двете принцеси са невероятни красавици Heart Eyes.
Цвети, дано всичко да бъде наред Praynig.
Ланг, и теб ще те мисля. Стискам палци скоро да чуем добри новини от теб Praynig.
Веси, снимките са прекрасни Peace.

Моите хлапета се оправиха много бързо, благодарение на хомеопатията, но пък ме заразиха мен и сега аз съм болната ooooh!.
Приятен ден на всички  bouquet.

# 98
Добра вечер!
Днес никаква активност. Явно всички се радват на хубавото време и няма кой да пише.
Ние от два дни не сме на ясла. Анна Мария е с гадно разстройство,а от днес и с пресипнал глас. Няма други "екстри" като Т или нещо друго ,но разстройството и не спира.
Татко ми днес е малко по-добре,но не се е съвзел напълно.
Та така при нас....
А сега искам нещо да предложа на вниманието на майките със злояди деца:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=198968.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=196516.0
Приятна вечер на всички!

# 99
KISS ruleeeeeeeeeeeeeez!!!

# 100
Днешният развой - две чертички! Чакам официалното потвърждение от лекарката, тия дни.

Цвети дано татко ти бързо се възстановява. Praynig

# 101
  • София
Днешният развой - две чертички!

newsm68 newsm44 newsm68

Стискам палци проблемите и съмненията ти да са били дотук!!!

bouquet

# 102
Lang, честитооо Hug Hug
Идвай и в темата за януарките Wink

# 103
ЛАААААНГ,   Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Praynig Praynig Praynig
Не се сили толкова по лекари, и без това толкова рано нищо не се вижда, само човъркат. Изчакай 1 седмица поне  Peace

Хм, само аз ли нямам желание за участие в нова отчетна тема? Вие си ми стигате...  Embarassed Бедното ми №2, ако знае с какво отегчение бременея този път...

# 104
Леле, какво правите, дами Laughing Да не се преместите масово по съседните отчетни Wink
Браво, много се радвам!

Lang ,чакаме официалното потвърждение Simple Smile
Краси, да ти е жива и здрава щерката!

Цвети, дано да се оправи скоро сладураната Praynig
Марти, оздравявай скоро Hug

Пачи, браво, била си значи на концерта. Две от колежките ми също ходиха, чакам с нетърпение понеделник да разказват Simple Smile

Боби пак е болен - възпалено гърло и уши, снощи внигна много висока Т, за сега капем капки за уши и нос и сваляме Т, но при нулев резултат до два три дни може да се наложи да пие и АБ. Tired А дори не е на детска...

Общи условия

Активация на акаунт