Отговори
# 420
  • Варна
добро утро момичета!има ли готови пред телевизора?Simple Smile

# 421
Хайде гледайте ....принца на мрака-Рич

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 11:21 от Kiki_andr

# 422
Има! Сума ти време чакам вече. Най-накрая започва. Брук и Рич пак се лиготят....  ooooh!

# 423
# 424
Има ли развитие? newsm78

# 425
 Shocked Rolling EyesУби ме диалога между баба Стефка и Брук..,че е сигурна ,че детето в нея е от Рич...баба Стефка и казва "С какво го усещаш със вярното си сърце ли?....ХИ-ХИ-ХИ тези хора ще ме уморят направо.
 Joy JoyПък егати фарса ....баба Сали се учи да хакерства Shockedв някоква заведенийце с някакво набедено хакерче.. Party.мали и как подтаря "тъй -инак..аха сега наклонена черта..." И с такива познания ще "атакува" кАмпУтрите с данни от тестове за бащинство. Mr. Green..ейде мани бе...измислици на квадрат Shocked

# 426
Имаме напредък с техниката във филма - цял лаптоп!!!

# 427
Shocked Rolling EyesУби ме диалога между баба Стефка и Брук..,че е сигурна ,че детето в нея е от Рич...баба Стефка и казва "С какво го усещаш със вярното си сърце ли?....ХИ-ХИ-ХИ тези хора ще ме уморят направо.
 Joy JoyПък егати фарса ....баба Сали се учи да хакерства Shockedв някоква заведенийце с някакво набедено хакерче.. Party.мали и как подтаря "тъй -инак..аха сега наклонена черта..." И с такива познания ще "атакува" кАмпУтрите с данни от тестове за бащинство. Mr. Green..ейде мани бе...измислици на квадрат Shocked
ИИИИИ бе Данинка ти какво очакваш Joy..Ох много ми е жал,че актрисата умря Cry
И сори за офа ама да се похваля, че си изтеглих /двете последни сериики на 4-ти сезон/ накуп на Отчаяните Съпруги Mr. Green

# 428
А КАКВО СТАНА С ТЕСТА? #Crazy

# 429
  • Варна
Момичета, чета отскоро темата и ми е интересна. Имам една молба - моля ви, не използвайте обръщания като Шаври - много е грозно и дразнещо. Всеки си има своите любимци, уважавайте мнението на другите. Това все пак е само филм.  Peace

# 430
  • Варна
нищо още АИЧКА!няма още резултат!
Сали се учи да хакерства в една кръчма,после влезе Ник и тя започна да го убеждава как той щял да е баща на детето и колко си подхождат с Брукесита!и да се подготвял да бъде баща!Бриджит и Оскар си говорят,той и предзложи брак тя реве и е много щастлива че ще се жени пак!Стефани и Брук си говорят и една се мъчи да убеди другата как детето ще е от Ридж,а Стефани само я пита а ако не е ?Брук изобщо не допуска такава вероятност!общо взето това беше!нищо интересно!

# 431
Момичета, чета отскоро темата и ми е интересна. Имам една молба - моля ви, не използвайте обръщания като Шаври - много е грозно и дразнещо. Всеки си има своите любимци, уважавайте мнението на другите. Това все пак е само филм.  Peace

Точно така, само филм е. Защо се дразниш? Ако махнем обръщенията и леките заигравки с имената на героите, повярвай ми темата няма да ти вече интересна. Peace Ние тук се забавляваме (във форум сме все пак), не се кандидатираме за Пулицър. Mr. Green

# 432
Момичета, нищо интересно днес. Голяма скука беше. Сали се учи да хакерства, както вече разбрахте и то не на някакъв първобитен PC, а на лаптоп!!! Брук и Рич се любуваха. Оскар даде на Бриджит пръстен с предложение за женитба и тя полетя в облаците от вълнение. Дикън го даваха в болницата как и той се подготвя да й предложи. Ник отиде в заведението, където Сали се обучаваше на нови технологии. Тогава тя изгони хакерчето и започна разговор с Ник, убеждавайки го, че той е бащата на бебето, което Брук носи.  Разговорът между Брук и Стефани го пропуснах, както и много други неща сигурно, ама то при такава скука не ми се задържа много - много интереса на екрана. В общи линии това беше...

# 433
Пък аз ги проспах днес Blush ама явно не е имало нещо невероятно!

# 434
нищо още АИЧКА!няма още резултат!
Сали се учи да хакерства в една кръчма,после влезе Ник и тя започна да го убеждава как той щял да е баща на детето и колко си подхождат с Брукесита!и да се подготвял да бъде баща!Бриджит и Оскар си говорят,той и предзложи брак тя реве и е много щастлива че ще се жени пак!Стефани и Брук си говорят и една се мъчи да убеди другата как детето ще е от Ридж,а Стефани само я пита а ако не е ?Брук изобщо не допуска такава вероятност!общо взето това беше!нищо интересно!

newsm78 Докога,ще чакаме? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт