М & БИ - 68

• 31 599
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте сладурани  Hug
Шилан кум Шиар , брависимо за фигурата  Hug И аз преди да родя Мони бях такава... По 4-5 филии с майонеза ядях само за следобедна закуска и от 48 кг нагоре не мърдах. (На мен 48 кг са ми добре, щото съм 167 см). Първата бременност наддадох 17 кг, 5 от които никога не ги свалих отново  Confused Този път сигурно пак ще кача пет невъзвратими килограма, и целулита ще премине вече от очевиден - към очеваден .
Правя упражнения за бременни, четох че улеснявали раждането и възстановяването след това. Ако имат ефект, ще ви съобщя  Wink Но инак ям като за световно - враг съм на диетите по рождение  Party
Рали, много ми е интересно като пишеш за генните комбинации. Ако искаш, разреши за мен следния казус -  Аз съм синеока, мъжа ми е с кафяви очи. В семейството му всички са с кафяви, с изключение на майка му - тя е синеока. Каква е вероятността (чисто статистически, то инак е ясно че е Божа работа) бебето ни да бъде със сини очи?
Мойта Мони се роди синеока, въпреки че всички в моето семейство и от страна на бившия ми съпруг са с кафяви вкл. той. Heart Eyes
Уотър Лили, и вие ли се гласите за Канада?  Peace И ние го мислим, ама в 2-3 годишен план, не точно сега. Аз вече съм държала теста по английски - успешно, но валидността на резултата изтече защото живота ми бе една огромна бъркотия по това време... Брат му на мъжа ми заминава този месец, нека видим отзивите му и ще се юрнем. То е ясно , че ОАЕ е добро решение, но временно. Тук се пестят пари, само ако си сам, с деца е невъзможно. Пенсионно осигуряване няма, нито здравно. Ако се разболееш и станеш инвалид - не дай Боже - просто ти канцелират визата и те връщат оттам , откъдето си дошъл,на разноски на семейството. А и образованието е толкова безбожно скъпо, че с 2 деца е лукс да ги пуснеш дори и в КГ2(предучилищна)!!!
Магде, ти си била балерина! Значи не само лицето ти е хубаво, ами си била и с перфектно тяло
 bowuu Уау, мъжа ти е знаел какво върши, като се е женил за тебе  Wink
То май май всичките тук сме такива съкровища, затова им крадем мъжете  Wink Wink WinkМъжо вчера ми купи ръчен часовник и 2 дамски чанти , а днес ми носи ... златно колие (щото загубих това, което ми даде като сватбен подарък  Sick) Просто ей така, обичал ме! Как да не го обичаш такъв?! И моника всеки ден го чака , щото знае че все и носи нещо
Лека вечер на всички

# 196
Добър вечер, красавици!!

Лила, благодаря ти за интереса! Във Фез се провежда фестивал на свещената музика. Ето инфо за теб:

http://www.fez-riads.com/Fez%20Festival%20of%20World%20Sacred%20 … l%20Programme.htm

Момичета, откакто се върнах от Мароко - колкото и кратко да е било посещението, изпитвам неутолим интерес към проектите за управление на градски територии, възстановяване на традиционната архитектура и култура. Ето сега прилагам красиви снимки на къщи под наем във Фес - красиви места за отсядане по времена фестивала на свещената музика.

http://www.fez-riads.com/index.htm 

Лила, казали са ти момичетата за кафтаните.
пищни са и се носят напразници - сватба, кръщене, посрещане на гости в дома. По принцип не се носят навън.
Традиционните дрехи са абая/джелаба.Мароканските са в големи качулки.

Рали, за празник на пустинята не съм чувала. Имаше фестивал на кафтана.   

Магде, направо е чудесен Ясин, виж какъв забавен, но ти, милата, и да ти капе сладоледа по гърба и да лазиш да вадиш топката .... 

# 197
  • Монреал
Мар.Кате - късметлия е твоя мъж, толкова много се интересуваш от културата и традициите там.  Hug

Светла, аз мисля, че има възможност 50% да се роди със сини очи - ти носиш 2 рецесивни сини, а той 1 от майка си - поне аз така мисля де, ама нека професионалистите да се изкажат по въпроса.

bouquet

# 198
Лили второто го позна- синхр.плуване.   Ако се видим на кафе на живо всичко ще си кажа . Mr. Green

Магде и аз харесвам гребане...ама как реши че това е най женския воден Grinning Балета ми е голяма любов. Heart Eyes

Ра- я и аз да кажа Crazy...аз съм единсвената в рода с пъстро зелени очи/на майка са подобни но моите са много по светли. Единствено дядо ми /на мама/беше с небесно сини очи,никой не му ''наследи ''очите...но възможно ли е да са се смесили синичко и кафевичко и да се е получило зеленичко...  Simple Smile?

КАТЕ2.!...аре'пусни снимки бе жена.... Whistling

# 199

лека вечер    bouquet

Магде-поздравче за теб   bouquet

Гали-прочетох постингати за синчето ти-моето също имаше този пробем....зарасна му кожичката-и голям зор беше да се оправи-с постоянно издърпване и от местото сълзи и пада бяло като грис...това е от урината.Препръчвам ти да се обреже-не от религиозни причини-а чисто хигиенни,но ....при моето синче това не се случи-просто отвсякъде ни показваха как да се издърпва кожичката -за обрязване -просто не знаехме към кого да се обърнем .Оправи се-ама трябва постояннство...и досега - все това ни е проблема...забравя хайван и все току се слепва тази кожичка отново.В вадата ,с която го миеш слагай малко сода-по бързо пада мръсотията по кожичката

# 200
  • София
Много ви благодаря за отговорите.

Лила-кафтаните по принцип са официялни,но има вариянти на домашни и ежедневни също,които са по-семпли и евтини Simple SmileВиждала съм жени в супермаркета или в квартала с кафтани.
а Хаифа предпочита кафтан без ръкави Joy

Доста се изненанадах, че носят такива разголени дрехи. Иначе са страшно красиви и елегантни.

Лила, благодаря ти за интереса! Във Фез се провежда фестивал на свещената музика. Ето инфо за теб:
http://www.fez-riads.com/Fez%20Festival%20of%20World%20Sacred%20 … l%20Programme.htm

Благодаря ти за линка. Отивам да го разгледам.

# 201
да се вклю4а и аз -днес ни донесоха и граха -така 4е бях заета-е имам и още малко,но по4ивката не е излишна
показах сним ката на Даяна на баща и-и той каза 4е 4ерни4ка е по хубава Laughing
при нас нещата с о4ите са още по объркани-майка и татко са с зелени о4и едната ми баба и единия дядо със сини,и една баба със пъстри,при мъжо-свеки със пъстри,свекъра с кафеви,дядо му е бил със сини
аз съм с зелени,мъжо с кафеви,голямата със зелени,средната с пъстри,а малакта с много тъмно кафеви
хаяти как мина newsm78

Mr. Green  Хареса ми

Вижте Деска е на път да се стопи като Снежното момиче Wink  По-добре дебели ,сити и щастливи, отколкото слаби, гладни и нервни!

кате-я не се бъзикай Mr. Green

# 202
Дала, много ти благодаря за съвета.  Винаги е полезно да чуеш още едно мнение, особенно от човек, който говори с опит. Детенце беше на около две години, когото го водихме на хирург.  Тук  е мястото да отбележа, че едва тогава разбрахме със съпруга ми, че  е трябвало да издърпваме кожичката. Докторът издърпа леко кожичката и каза да продължим и постепенно ще се изтегли цялата. Като гледах обаче как страда детенце, не го правех всяка вечер и постепенно отново зарасна. Пак я издърпахме леко преди година. Вече инициатор беше самия Марти - показало  му детенце в детската градина..............само вметвам - вижте какво правят в детската градина........ Но беше кожичката вече изцяло зараснала и не можге да се изтегли. Затова от около година насам мисля за махане изцяло, но не мога да се реша.............а времето минава....................

# 203
   Добър вечер момичета,гледам не сте много активни напоследък ,а някои напълно изчезнаха.Деси,тия количества фул пък сега и грах само за вашата къща ли са ?Тя и свеки като запълни фризера имам чувството че цяла армия може да изхрани.Като се почнат и бурканите,а пък доматеното пюре по едно денонощие не спира.Моите деца им е най-интересно когато се прави дом.пюре ,че вечер са едни огньове навън,едни гости -голяма игра пада и преди да пътуваме натам винаги има условие-Ще доидем ако не си правила дом. пюре.Тя напоследък предпочита да си го купува,ама заради децата прави.Хари Hugзаради кавичките помислих ,че имаш в предвид преносния смисъл на женски.Въпреки ,че бях убедена,че греша,защото съм те виждала в албума и зная ,че такава фигура е трудно да е на гребкиняПросто реших да гадая,надявам се ,че не ми се сърдиш.А балета и на мен ми беше любим ,но за съжаление сега си понасям последствията.Започнах да играя на 4 и половина год. а се отказах на 14г. заради травма и сега когато изкарам повечко време на крак започват ужасни болки в краката .Дала,благодаря за поздрава .Навремето събирах снимки на балерини и където и да отидех претърсвах всички вестници и списания.За съжаление сега нямам нито време,нито място за колекции.Но пък сега е лесно,тази да си я запазя..Светле и аз съм с твоя ръст и завърших у- ще с твоите кг. до преди да забременееш с Мони.Омъжих се с няколко килца отгоре,а след всяка бременност ми оставаха по 3-4 кг. за спомен.Та до ден днешен все се боря с тях.Грижовен съпруг имаш,представяш ли си като се роди бебчо колко повече ще те глези?Кате хич и не пиши ,че ти харесва.И теб живот и здраве това те чака.Аз като се сетя как се чудих и смеех на една приятелка като се мъчеше да си извади детето от една локва ,а то си седи и се радва.Тогава още нямах деца ,а сега  моите колко пъти съм ги вадила от локвите,дори Яси миналата седмица направи първата баня ,аз отключвам долу входната врата а тои се отскубна от ръката ми и като наджапа,ама му стана интересно и  реши да поседне.
На всички спокойна нощ.

# 204
hayati и ти ли не спинкаш по нощите! Simple Smile 55

# 205
Мили момичета, пак си откарах половината нощ.  #Crazy И по-лошо ще става. .... Да разкажете какво сте сънували. Защото аз докато легна и трябва да ставам.

Hug Hug Hug Hug Hug

# 206
Добро утро, красиви кулинарки!

Как сте? Как спахте? Аз нищо не сънувах, Мелани. Спах усърдно.

За доматеното пюре - свеки прави промишлени количества - все едно ще храни един град от 12 000 човека. Не знам дали е веселба - този път не присъствах, но нищо чудно при някое друго посещение да се включа. Тук е мястото да спомена, че моите мароканци не харесаха вкуса на лютеницата.     

Магде, хммммм, палави дечица казваш, ме чакат? Да, живи - здрави, ще си говорим след някоя-друга година. Аз пък събирах салфетки и снимки на гимнастички.    

Хайде, лек ден! Аз продължавам да "боря" Министерство на Икономиката днес.

# 207
Добро утро и от мен   Heart Eyes
Катето вече поднесе кафето, а аз ще ви сервирам закуската, че като гледам, всички ни чака ден пълен с ангажименти и ни трябва  "гориво" за енергия

Успешен и усмихнат ден  Simple Smile

# 208
Светле  Money   честито ти колие Heart Eyes Какво стана с  името на бебо? Други предложения? Мони не предлага ли нещо?
Яж си спокойно и не брой килограмите.

Магделоквите май са любими на всички деца. Аз и до ден днещен не пропускам да джапам в локви и да пръскам Joy

Как го правят в Ливан това доматено пюре. В хасакето сушат доматите на тавана докато изсъхнат и после ги бутат в пластмасови буркани. Не ги варят. Мн е кисело, обаче ми харесва.

Деси, не се шегувам! Спри да слабееш. След грахта и фула на какво идва ред?
 Искам и аз голям фризер да си го зареждам, много обиам приготвянето на зимнина Embarassed  Обаче в Студентски нашия е малък , няколко пакета събира. Тази година ще замразя тиквички и патладжани, обаче се чудя трябва ли да се бланшират newsm78

Да ви се оплача. Толкова съм разсеяна, изобщо не се замислям какво правя, какво казвам действам механично и отнесено. Снощи си изгорих любимата розова риза. Просто пляснах ютията върху нея, а знам ,че лепне и трябва да я гладя с кърпа Cry За нищо не става вече. А аз като ревнах, цялата се разтреперих , тръшнах се на леглото да я оплаквам и след сума ти време видях, че съм оставила ютията включена Sad

# 209
Включ на бързо!!  Hug

Само да сложа едно поздравче за всички с най-новата ми любима песен, и специално за Катето мароки, щото и изпълнителя е от там 
http://www.youtube.com/watch?v=L59G_BK2awY

Амал, а какво ще кажеш за тортите на ***?? на мен са ми любими - с еклеров крем и боровинки мммм

Иска, кажи повече за концертите на Ищар - кога ще идва???

Има ли нови тааз-гримирани мами в албума???   bouquet

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 20:30 от Eye of Ra

Общи условия

Активация на акаунт