Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за Ливан?
Какви са мненията на хората относно работата с хора с увреждания?
Какво представлява Фестивалът на свещената музика във Фес?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за Ливан?
-
Какви са мненията на хората относно работата с хора с увреждания?
Форумът разкрива различни мнения за работата с хора с увреждания. Някои участници смятат, че работата с хора, които са придобили увреждане, е по-предизвикателна поради борбата им със спомени и желания от предишния им начин на живот. Други споделят примери за успешна рехабилитация и адаптация на лица с увреждания, подчертавайки важността на индивидуалния подход в тези случаи.
-
Какво представлява Фестивалът на свещената музика във Фес?
Фестивалът на свещената музика във Фес е едноседмично събитие, което събира талантливи и вдъхновени музиканти от различни страни. Програмата включва разнообразни религиозни изпълнения, като източнохристиянски песнопения, доминикански песнопения от Франция, свещени танци от Бали, фламенко и други. Фестивалът завършва с прожекция на филм за "пътуването на ромите от Раджастан до Андалусия".
-
Какво представлява посещението в марокански хамам?
-
Какво представлява обезкосмяването в Мароко?

Но инак ям като за световно - враг съм на диетите по рождение 

И ние го мислим, ама в 2-3 годишен план, не точно сега. Аз вече съм държала теста по английски - успешно, но валидността на резултата изтече защото живота ми бе една огромна бъркотия по това време... Брат му на мъжа ми заминава този месец, нека видим отзивите му и ще се юрнем. То е ясно , че ОАЕ е добро решение, но временно. Тук се пестят пари, само ако си сам, с деца е невъзможно. Пенсионно осигуряване няма, нито здравно. Ако се разболееш и станеш инвалид - не дай Боже - просто ти канцелират визата и те връщат оттам , откъдето си дошъл,на разноски на семейството. А и образованието е толкова безбожно скъпо, че с 2 деца е лукс да ги пуснеш дори и в КГ2(предучилищна)!!!
Уау, мъжа ти е знаел какво върши, като се е женил за тебе
) Просто ей така, обичал ме! Как да не го обичаш такъв?! И моника всеки ден го чака , щото знае че все и носи нещо
Балета ми е голяма любов.
...аз съм единсвената в рода с пъстро зелени очи/на майка са подобни но моите са много по светли. Единствено дядо ми /на мама/беше с небесно сини очи,никой не му ''наследи ''очите...но възможно ли е да са се смесили синичко и кафевичко и да се е получило зеленичко...
?

И по-лошо ще става. .... Да разкажете какво сте сънували. Защото аз докато легна и трябва да ставам. 
честито ти колие
За нищо не става вече. А аз като ревнах, цялата се разтреперих , тръшнах се на леглото да я оплаквам и след сума ти време видях, че съм оставила ютията включена