М & БИ - 68

• 32 007
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, ха сега поседнете тук и отморете:

Ау, Дала, ти ако направиш операцията на Райън там, ще те позлатят, бе жена!! Ще кажат "Ето, как тачи нашата култура!"

Амал, сега ще ти пиша, ама то ще си взима почивен ден и ще се поизлегна на диванчето със сватбената черга, докато опиша.
А за твоят син, БРАВО браво!! Колко верен човека! Моят мъж една братовчедка го гони да се снима, той НЕ. Бил женен! Ама тя настоятелна и накрая щях да я подгоня и аз!! 

ТарикМом, аз ако пробвам смешната програма - как ще изглеждам с различни на цвят коса, ще е само за мен, че - видях ти снимките, но ако покажа на моя симпатичен мароканец, ще се чуди и мае  newsm78 и ще заразказва, че не е хубаво да се променя въшния вид, но май наистина е много смешно и се забавлявате.

..........за гостите на страницата, става въпрос да не се променя външния вид, който ти е даден от Бог, в случаите, когато е с цел - опазване на здравето и живота - може. Както вече става ясно, хигиена и приличие и добър външен вид са задължителни.

Ра, то много сватби, много чудо... Ами обичат си в този регион празненствата и туйто. 

# 181
Лилито...както винаги хубава и елегантна. Страшна е испанката . Peace хубав ден е било..

Деси наистина продължаваш да се вталяваш.браво .

Мелани и аз дълги години по басейните бях. Само че аз ''най -женския''плувен спорт ...сещащ се. Wink

Кате2 не си пуснала снимки още?

# 182
Добро  унро е  от  мен  при нас е още  утро Laughing

Кате   дано и  марси  да се  съгласи и  парти   както  казва  моя  син  като  започва  даа  кара  колите  Crazyно  първо  казва  бисмилА  И  ПОСЛЕ  парти Laughing

Ра   ама  и  ти  с тез   изчисления  зариби  ме    от  сутринта

майката   моя  милост  със зелени   бащата    негова милост  с  пъстри  преобладаващо  зелени

първвата  щерка    кафьви

втората       кафяви

третата    пъстри 

четвъртото  момченце  кафяви 

newsm78  какви  ще  са   у  петото   Joy Joy Joy

момичета  да ви  кажа  че  аабрязването    е  важно  и  защото   у  момчетцата  пикочните  инфекции  са  по  чести и  по  трудно  минават   В  отделевията   на  френските   нефрологии  се  прави  задължителво  у  момченца  с  риск  от  бъдещи  инфекции   по  пикочната  система  независимо  от  религиозната  приназлежност

Ако  някой  от  длучайните  посетители  не  знае  че  обрязването  става  и  у  евреите    да  прочете  в   техните  теми  в  нашия  форум    номер  четири  Разликата е че  го  правят те  на  осмия ден  а  мюсюлманите на  седмия

Лили   докога  ще  учи   какката     как така  дпломиране  а  още   изпити    Ние  за  сега  приключихме с  последните контролни  а  остават  класните

Дуа     къде  изчезна 

Вили  пок се  разминахме

а  всички     приятен ден   

# 183
Извинения за  горните  правописни

Мелани  още  малко  тъкмо  бебка  ще  навъърши  годинка    ин  шаа  Алла   и  нас  да  зарадваш  с  диетки   Няма  само за   гъркините   да  пишеш       че  аз  лично  вече  всиччко  пробвах и  прочетох  и  резултата  скара  ще е  наяве   

# 184
  • София
Момичета, като сте подхванали темата за Мароко, може ли да попитам каква е ежедневната женска дреха там?
Кафтаните, които споменавате, за специални случаи ли са само?

akhyal_katya, в предната тема беше споменала за фестивал на танците във Фес (ако правилно съм запомнила). Може ли някой линк, защото не открих нищо с Google, a ме заинтригува. Благодаря.

# 185
svear, сега като прочетох какво си писала за децата и очите им и се сетих когато трябваше да дават на мъжа ми постоянно в БГ, нали все интервюта се правят, проверки, и винаги питаха дали Джой е от него. А последните два пъти питаха .... А детето от тази майка ли е... #2gunfire ...
То аз само ги раждам, те на баща си приличат, ама то това е по-важно... Laughing да няма съмнения.
А пък иначе от вътре на мен умнички да са се метнали.  Joy

harriet TJB, това е страхотно. обожавам го този спорт.

# 186
Ох, Свеър... бе доморихте ме с тия очи значи...  Flushed
Ами мога само да кажа, че гореспоменатия случай е "идеален вариант" - чисти гени. Има случаи, при които в реултат на кросинговъра, на редица явления, се получават най - различни комбинации... Факта за баща с пъстри очи говори за друг тип унаследяване, при който се проявяват и другите гени, не само един... То тва генетиката - сложна работа... Следващото отроче да е живо и здраво, пък каквито очи - такива... Иначе аз пак ще спретна една схема де... като ми остане време  Wink  Wink

Катя Мар, ти чула ли си за оняденшния празник на пустинята в Мароко??? "Моя" и приятели ходиха на някакви концерти там...  newsm78  Абе хубав народ - веселие и празници да има...  Peace  Party

# 187
Оууу,днес много хубави възглавнички и арт-кафе Grinning

Благодаря на всички за милите думи newsm76Кари е със синята рокля,да Амал.Отивам да ви видя с перуки-аз се правих брюнетка и са харесах Flutterно не набирам смелост да стана реално.

В неделя започват изпитите и свършват в четвртък.Тук стана една жега,да свършват с това училище,че се притеснявам за детето...Децата лесно се обезводняват и т.н.забравили едно момченце за 2 часа в автобуса -и то починало Sad в Абу Даби това,много нелепо...

Ра-ами първото им е момиченце с кафяви очи,сега ще и се обадя да и кажа на приятелката ми добрата новина WinkПри Свеър що така??Брат ми има зелени очи, баща ми:кафяви,а майка ми:медени.Но в семейството от страна на мама има зелени,сини и дядо ми:с 2 различни(кафяво и синьо-зелено) CrazyМного ме беше страх моите деца да не са с различни по цвят очи,но не и братовчедите ми не са.Дали пък внуците ми няма да бъдат?

Малани-и моите аз ги раждам но приличат на таткото Laughing.Обаче Сара е със светла кожа,пък с муцунката на баща си Simple SmileБяло африканче,странна работа са гените,да са ни живи и здрави дечицата!
Ти как пътуваш постоянно с бебе на ръце newsm78Не е ли изморително?

БлуСкай-много хубаво в Калифорния,как е туризма там,има ли курорти и интересни места?

Хари-ама много си потайна както винаги!Скокове ли си практикувала,та си такава стройна топола или синхронно,признавай Naughty

Шилан-с поста за къпането ме уби StopКолко кила си сега бе мила,50 закръгли ли?Една позната е 50 и 166висока,ама много кльощава ми се видя,не ми хареса..иначе и аз искам 53-55,ама сигурно трябва само лимони да ям,на мен всичко ми се лепи CryМайка ми е по-слаба от мен в момента:срам,срам Embarassed

Дуа-на моята приятелка Хаифчето и канселирали концерта в Бахрейн,защото била много секси и това е в разрез с културните и религиозни традиции на страната.Тя,милата,обещала да се облече подходящо,казала,че и тя идва от мюсюлманско семейство Sickи има принципи hahahaобаче нц NaughtyНе и позволили да пърха с мигли и пъшка,т.е. пее.

Лила-кафтаните по принцип са официялни,но има вариянти на домашни и ежедневни също,които са по-семпли и евтини Simple SmileВиждала съм жени в супермаркета или в квартала с кафтани.
а Хаифа предпочита кафтан без ръкави Joy

Какво е това земетресение,къде е бил епицентъра?
Тук имаше трусове мин.сед. земетресението е било в Иран и тук само леки трусове,ние не сме ги  усетили.10км в подземната кора било ,,разместването,, #Shocked

Хайде оставям ви-нещо ме боли стомах цяла сутрин.Рядко ме боли,но силно,то с тия диети кой знае какъв гастрит имам Confused

# 188
  • по пътеката
хапнахте ли?   chef bowuuзащото цяла сутрин си 4ета, м/у по4ивките, кафе, 4истене и лаф4е, ама ето кое време стана, та да се разпиша! Hug
моми4ета, ако знаете какъв потоп беше в4ера, с градушка, просто стълбове вода! цяла нощ е валяло пак! ама годпод има, хамдуля, 15 мин преди фитнеса спря, озаптихме водата със свеки, ина4е тя няма да седне на дупето си и си спортнах спокойно!хубавото е,4е залата е в съседната къща, само да си преско4а оградката и съм там!и е студено! тотално се смахна времето! #Crazy
тони, сега следобед ще се зарибя да се правим с линда красиви, тя иска да сменя вси4ко по себе си, о4и, коса, дано не измислят подобни операции за всекидневна употреба!
4етох за земетръса, Praynig Cry!трагедия ! да ви кажа 4естно да пази бог, 4е тука тръсне ли нищо няма да остане с на4ина на строеж на къщите! без здрави тавани, бетонни както другаде, тука ги правят от тухли 4етворки,нанизани на арматура и върху колони стои целия таван, отсрани стените се зидат допълнително и нямат носещи над врати и прозорци, тоест няма цялостност на носене, едно разбутване отделните елементи ще тръгнат да падат!виждала съм тука още в строеж като не се довърши бързо и от водата и влагата  се свли4ат покривите или терасите! #Cussing out :2gunfi
по повод кекса- оставам с убеждение, 4е стигнат ли определена степен, вси4ки деца запо4ват да питат и да любопитстват! ние сме на този етап, а сега едно сравнение за мъжки полов орган от линда ,като на слон4ето хобот4ето и голям кикот! Laughing

# 189
 Привет момичета,слагам малко плодове да почерпя,че времето се постопли и беше крайно време да се замисля за фигурата си.От днес и аз като Мелани съм на диета и вече няма това-онова.Сутринта като обувах едни дънки ,едвам успях да ги закопчая,а преди ми бяха широки.Лили ,докъто напиша и ме изпревари.Много е сладка Кари с тази рокличка.,а  според мен си прилича и на теб,не е взела само от таткото.Мелани и ние се стягахме за панаира в събота,но ми се обадиха ,че сутринта ще идват едни хора и сега не зная дали ще успеем,че в събота му е последния ден и затварят в 16ч.Кате Марок.много сватби ,много нещо при вас,ама е права Рали-после и много деца да Ви даде господ.Ясин ме подлудява-сега е в най-трудната фаза,аз и викам бебешки пубертет.До преди малко ритахме топка пред блока-за смях на комшиите и като му казах ,че се прибираме я ритна под една кола.Питай ме с моя з. как се мушках под колата,а това реве и се тръшка-иска си я ,а на всичкото от горе държи и сладолед(първия който му купувам ) в ръка и той капе върху мене.Голям зор видях докато го прибера,ама сега спи и аз готвя ,че след малко народа пристига гладен и от вратата в кухнята.скай блумного хубави изненади получаваш.И малката от сега е умница,аз навремето така обичах да купувам на сестра ми и ако не го хареса или не и стане аз да го нося.Моя големия на мен се е метнал,като ми правят подарък-изненада с баща си ,винаги добавя и някой сладкиш та и той да намаже.Амал и моя Махмуд си имаше една любима българо-йорданка от бебе и където и да отидехме сравняваше девойките с нея.Напоследък я позабрави и като се видим се срамува и гледа в земята.А преди като я подгонеше и само след нея тича.Хари не ни измъчвай с твоя спорт.Мислих-мислих и от гребането по (женски) не ми идва на акъла.А и братовчед ми дълги год. беше гребец и много пъти съм ходила с него и понеже аз бях балерина все ме майтапеха ,че ако се кача ще обърна лодката.Е сега нищо чудно и да се случи.
Хубав ден на всички Hug Hug Hug Hug Hug

# 190
Здравейте, момичета!!
Напоследък все започвам да чета, но не успявам да дочета докрай. Правя го предимно в обедната почивка на работа, че у дома е абсурд!!! Wink Домашните окупирали компютъра и не мога да се доредя. Успявам да седна едва след 12 часа, но път трябва да лягам, че малката около 2.30 до три някъде се събужда да си пие млякото, а в 6 ставам за работа Sad и това е ежедневието за сън няма време....... Simple Smileно пък от сън спомен няма, нали Grinning. Виждам ви и вас  - по нощите сте на компа.
Кате 2, Разкошно разказваш! Имаш невероятно дарба да говориш интересно и увлекателно. От теб и от всички останоли момичета научавам много неща.
Беше ми интересно особено за обрязването. Бих искала да го направим на сина ми, но той е вече голям - на почти 7 годинки е. Късно ли е, кажете дали ще бъде стрес за него и как ще го понесе на тизи възраст?  Бих искала да го направя не поради религиозни причини, а  медицински.  Малко безотговорно подходихме, когото беше бебенце, но пък и нямаше кой да ни каже и не отделихме кожичката както трябва и сега е зараснала.  Няма ли да е по добре да се отстрани цялата. Имахме преди няколко години в семейството подобен проблем, че се наложи  операция, доста сложна и сега се притеснявам какво да предприема.
А за цвета на очите - аз съм със зелени, а таткото е с кафяви. Двете дечица са с направо черни очи - много тъмни, но пък така страшно мноного ми харесва.  Laughing Умирам за хора с черни, големи очи.Всъщност, дечица са изцяло на на татко си - цветът на очите, косата, леко мургави като него, чертите. При нас е "под въпрос" не кой е таткото, а коя е майката!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing
За сега -До скоро Wink

# 191
Ясин ме подлудява-сега е в най-трудната фаза,аз и викам бебешки пубертет.До преди малко ритахме топка пред блока-за смях на комшиите и като му казах ,че се прибираме я ритна под една кола.Питай ме с моя з. как се мушках под колата,а това реве и се тръшка-иска си я ,а на всичкото от горе държи и сладолед(първия който му купувам ) в ръка и той капе върху мене.

Mr. Green  Хареса ми

Магде,Мелани и всички решени за диетуват. Спрете се!  Вижте Деска е на път да се стопи като Снежното момиче Wink  По-добре дебели ,сити и щастливи, отколкото слаби, гладни и нервни!

Лили,  Кари си прилича на теб, овала на лицето, веждите...
как 50, докарах ги до 54 ( към 1.72-174см) Simple Smile А като бях 48 имах болнав вид. Като съм по-пълна и лицето ми е по-хуваво и свежо. Била съм и 59 и пак същите дрехи си носех, само кофтито, че тогава почва да ми пониква целулитец, който изчезва щом отслабна newsm78  Пък после нека разправят, че целулита не се махал, щом се появи.
А все ме питат какво съм тренирала и не вярват, че нищо Simple Smile Не вярват , че  и  диети не пазя .Тука призовавам колегите да потвърдят как се изяждат 2 порции манджа с 5-6 филии и 3 десерта  и след час и половина пак съм гладна  Embarassed
Изобщо аз съм анти фен на здравословното хранене Laughing

# 192
Изобщо аз съм анти фен на здравословното хранене Laughing

Хихи, току що се върнах от сладкарница Неделя където за учудване на мъжа изтрясках две парчета плодова пита, че и закачих половината от неговата боровинкова.  Mr. Green Така неистово ми се беше дояла хубава торта, ама такава с ванилов крем, не маслена, тия последните не ги понасям.  Sick

Магде, значи ще му мине викаш. А, той преди това си харесваше една друга, а пък като беше най-малък една какичка.  Joy

Галиии, и за нямам място пред семейните компютри Tired, егати егоистите това мъжката половина. Онази вечер седнах за малко пред мъжовия, той си гледаше ТВ, ей, като почна да нервничи, пък аз нали не съм свикнала на неговата клавиатура по-бавничко пиша, докато не се отказах не миряса.  #Cussing out

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 17:24 от amal

# 193
  • Монреал
Добро утро и от мен!   bouquet

Гледам сте се зарибили по програмката - ама поне пускайте снимчици, че да се радваме. 
Мар.Кате, това със снимките си е за забава един вид - да не се кара мъжлето, това не е сериозна работа, само за майтап. За темичката - давай, аз ще съм насреща да отговарям на въпроси, ако има, да пускам снимчици и каквото друго се изисква като прилична домакиня  Mr. Green.

Кате, идеални са ти килата  Heart Eyes Завиждаааам  Mr. Green

Къде е нашата принцеска? Тръгна по любов и ни забрави  Crossing Arms Laughing

Лила, в Мароко кафтаните се носят главно по празненства. Младите хора ходят облечени с нормални дрехи - дънки, блузки - същото както навсякъде по света. В бизнес-сферата са облечени стилно, костюми и т.н. По-възрастните или пък примерно за по-удобно да изтичаш до пазара, слагат джеляба. Ето това е мъжки вариант, женските са всякакви цветове и материи.

Свеар, сложи една лентичка да следим и ние бремеността.  Hug

# 194
  • Монреал
Лили, ето къде можете да си направите теста дали събирате точките
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/assess/index.asp
Ето тук започва информацията за самия процес.
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/apply-how.asp

Както вече казах, няма нужда от адвокат - ние сами си подавахме всички документи. Ако не ви се занимава, а и имате финансова възможност, адвоката е добро решение - ще бъде 1 грижа по-малко за вас.

Общи условия

Активация на акаунт